.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: obi4ate li go

raz_lichnata_1@
    Guest

obi4ate li go

obi4ali li ste niakoga niakogo tolkova 4e da riskuvate vsi4ko zaradi nego?bez zna4enie kakvo triabva da napravite?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Re: obi4ate li go

DA
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    DA.. ei sega obicham taka..Predi si misleh che sam znaela kakvo e lubovta obache istinata e che sega q otkrih naistina.. i q poznah!!! Sega sam gotova da umra za choveka koito obicham..Gotova sam da dam vsichko moe za da e shtastliv toi .. nishto che ne e s men!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    Да,СЕБЕ СИ!
    hahahahaha tva e super izkazvane. V momenta obicham tolkova edin 4ovek i bih napravila vsi4ko za nego.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Да,СЕБЕ СИ!
    хаха тва беше яко и аз така,но освен себе си, ДА обичала съм и все още обичам така...бившето ми гадже....бих направила каквото и да е,само да знам,че той е щастлив,дори и да не е с мен!
    f@nt@zi@

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    DA

Да,СЕБЕ СИ!
    Присъединявам се...

Da. V momenta obicham po tozi nachin. Gotova sum da jertvam vsichko za nego, dori i jivota si. Bih napravila vsichko, za da moje toi da e shtastliv. Ta dori i da se razdelq s nego, bih go napravila, za da e shtastliv toi. Taka i az shte se chuvstvam udovletvorena, kolkoto i da stradam. Dano obache ne mi se nalaga. No inache bih napravila vsichko za nego, kakto i toi za men!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    DA i v momenta dori obicham taka.

Аз в момента също обичам силно приятеля си но не мога да кажа че бих направила всичко,поради простата причина че не ми се е случило нещо,което да ме е накарало да се жертвам по някакъв начин.Трябва да се случи на момента за да разбера-бих ли рискувала заради него или не.Но не мога да кажа отсега.

dam
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Нее....беш ташаци без козунаци...преди около 6 месеца обичах едно момиче наиситна до толкова че дадох сичко от сее си и такива чуства мисля че няма да мога да проявя пред друга..просто нереално много...но чак па да дам сичко ма сичко каквото и да е не....

Мега фен Аватара на koalka
    Да,за Бога.Такова нещо бих направила само за един човек-приятеля ми,който е любовта на живота ми.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    момче-не, но съм срещнала един човек...за който мисля, че бих направила страшно много...но не и всичко...любовта м/у момче и момиче е твърде преходна, за да кажа такива силни думи....

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Цитирай Първоначално написано от raz_lichnata_1@
    obi4ali li ste niakoga niakogo tolkova 4e da riskuvate vsi4ko zaradi nego?bez zna4enie kakvo triabva da napravite?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!
    Да смисал обичал съм адски силно но втори път такива чуства едва ли ше мога да испитам...

Повече от фен
    mi do sega sam imala 2 seriozni ovle4eniq,ma mai sega 2-roto mi go obi4am.vse si povtarqm'mrazq go,mrazq go,mrazq go-no go obi4am(mai) pove4e ot jivota i ot sebe si' kogato se sabirame dori i da mi e tupo stoq samo zaradi nego,a 6tom nego go nqma prosto nqma smisal da jiveq i zaradi tazi obi4 v momenta stradan tolkova mn 4e ve4e ne iskam da jiveq,no jiveq samo zaradi nego makar 4e nz dali toi ima nekvi 4ustva kam men osven kato frend.
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Голям фен
    Град
    sofia
    da mai veche dva puti dopredi nqkolko meseca si misleh che nqma poveche da usetq lubovta no qvno ne vsichko stava taka kakto sme go predvidili
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    da
    get off.

Фен
    Град
    ПлЕвеН
    ДА

Guest

da,opredeleno.ne ne govorq za gadje,ako imash tova predvid.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    да,обичала съм,обичам!Готова съм на много,но незнам дали съм готова на всичко за този човек!Дори незнам дали някога ще съм готова на всичко за някой..Сега всички говорят едно,но когато попаднат в гадна ситуация,тогава по друг начин ще мислят

mda obi4am priqtelq mi i bih napravila i nevuzmojnoto , bih riskuvala vsi4ko zaradi nego .adski mnogo go obi4am , i sum neveroqtno privurzana

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си