.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: obi4ate li go

Мега фен
    Обичам го, но не бих направила всичко. Не бих направила умряла, защото на него му е щукнало, че иска да умрем заедно, не бих заминала някъде, зарязвайки образование, дом и родители.

Повече от фен
    ДА И знам,че този човек ще стори същото за мене....

dai to e to4no sega

Да, обичала съм и още обичам едно момче(гадже)....иначе ако не говорим за любов... най-добрия ми приятел... за него вече наистина бих направила всичко!!
    Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal

ATAKABG
    Guest
    мда...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    да,обичала съм,обичам!Готова съм на много,но незнам дали съм готова на всичко за този човек!Дори незнам дали някога ще съм готова на всичко за някой..Сега всички говорят едно,но когато попаднат в гадна ситуация,тогава по друг начин ще мислят
    Az sam izpadala v takava situaciq.. Ne iskam da q razkazvam nadqvam se da me razberete.. No sled toq sluchai bqh cql mesec v bolnica dokato se opravq fizicheski a psihicheski edva li nqkoga shte mi mine.. ujasa ot sluchkata beshe golqm! No go napravih za da spasq nego.. i sam gorda s postapkata si!!!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    DA !
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Фен
    Град
    Vkyshti
    Да рискувала съм съществуването си и то не веднъж.Първо за едно момче,но сега са вече две и най-добрата ми приятелка!Двете с нея заради тея момчета всичко си рискувахме
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    Да,СЕБЕ СИ!
    хаха тва беше яко и аз така,но освен себе си, ДА обичала съм и все още обичам така...бившето ми гадже....бих направила каквото и да е,само да знам,че той е щастлив,дори и да не е с мен!
    i az taka

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    да,обичала съм,обичам!Готова съм на много,но незнам дали съм готова на всичко за този човек!Дори незнам дали някога ще съм готова на всичко за някой..Сега всички говорят едно,но когато попаднат в гадна ситуация,тогава по друг начин ще мислят
    Az sam izpadala v takava situaciq.. Ne iskam da q razkazvam nadqvam se da me razberete.. No sled toq sluchai bqh cql mesec v bolnica dokato se opravq fizicheski a psihicheski edva li nqkoga shte mi mine.. ujasa ot sluchkata beshe golqm! No go napravih za da spasq nego.. i sam gorda s postapkata si!!!
    ti puk macko ko si napravila?

Супер фен
    ДА А НЕ ТРЯБВАШЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си