.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: p1pki

p1pki

nqkoi bili mi prepor14al ne6to za p1pkite mi, 4e 3 godini ve4e ne se mahat.probvah kvo li ne , ama ne stava. molq vi help me
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Повече от фен
    mi nai dobre da otide6 na lekar.vapreki 4e to bez papki nemoje.ti vinagi 6te si ima6.
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Guest

Re: p1pki

Ami az izpolzvam Teen Clean.obache na vseki kojata e razlichna.

Guest
    I az imah pupki!Purvona4alno po malko no sus vseki izminat den stavaha vse pove4e i pove4e!Otidoh na dermatolog i toi mi izpisa nqkakvi mazila(Acne out) pomognaha mi!Pupkite po4ti iz4eznaha samo sled 1 mesec a az imah dosta sega ve4e nqmam!NO hodih i na kozmetik da mi po4isti liceto!No vupreki vsi4ko otidi na dermatolog moje da te izsledvat i za stafilokok i toi 6te ti dade podhodq6to lekarstvo!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Значи купуваш си Сицилилов спирт и ги мажеш горе долу всеки ден или през ден той изгаря пъпките но внимавай да не прекалиш защото после кожата на даденото място започва да ти се бели иначе малк 6типе но има доста голям ефект .Почиствай си реодвно лицето и не позволявай на кожата ти да се омазнява бързо също така можеш да използваш и една маска за лице казва се Клеопатра намазваш се и след 15 минути я измиваш също добре се грижи за лицето ти и е против акне
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Guest
    моля ви кажете ми с какво да си по4иствам лицето
    мн съм доволна от крем4ето имекс и реших дая си взема сапун4ето но от него като че ли повече пъпки ми излезнаха
    преди се по4иствах само с розова вода оба4е сега нали е мн топло и кожаата мн се поти или омазнява и аз нз
    а попринцип съм със суха кожа
    та акжете нещо с което да си почиствам лицето

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    За по-леки пъпчици на Орифлейм Пенлив гел за почистване и тонизиране на кожата с екстракт от Чаено Дърво или при по сериозни случаи Лептен!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Guest
    hodi redovno na kozmetik i polagai mnogo griji za liceto si

Новак
    Guest

Ето за пъпките

Вж това: http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=44332 .Написах го точно за теб!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си