.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Тема: Sex

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    И родителите ти ще вярват/слушат (на) някакво непознато момиче, вместо на теб
    Е за това не се бях сетил...обясни им че се мразите с нея от 2 клас и само си търси повод да ти го натресе буквално...
    Ми да.. и без това на тях ще им се стори невероятно 15 годишната им дъщеря да е спала с 5 момчета за 1 месец.

А колкото до това, което си направила... Лесно се става курва. Нещо, което вече ти си постигнала. Но веднъж лепнат ли ти е такъв етикет, ще ти е доста трудно да го махнеш!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Е за това не се бях сетил...обясни им че се мразите с нея от 2 клас и само си търси повод да ти го натресе буквално...
    Ми да.. и без това на тях ще им се стори невероятно 15 годишната им дъщеря да е спала с 5 момчета за 1 месец.

А колкото до това, което си направила... Лесно се става курва. Нещо, което вече ти си постигнала. Но веднъж лепнат ли ти е такъв етикет, ще ти е доста трудно да го махнеш!
    Не бяха ли 9?
    А и що па не ако мислят че е развратна?!?!?!

ami zaburkala si se v golqma ka6a purvo 6toto tva ne e na4ina da zabravi6 kogoto i da bilo i vtoro trqbvalo e pone da bude6 po predpazliva ot takiva kato taq deto e razbrala

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Absconding

Не бяха ли 9?
    А и що па не ако мислят че е развратна?!?!?!
    9 са, но за 5 от тях знае въпросното момиче, което ще каже на родителите й. А ако наистина я мислеха за развратна, едва ли тя толкова щеше да се притеснява за това, че родителите й ще разберат.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Abe edinstvenoto koeto moje da se kaje po temata che si mn mn mn golqma k*rvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    napulno podkrepqm!

Град
    Plovdiv
    nqma nujda i az da ti kazfam 4e tfa det si go napraila e bilo mnol tapo,no to fe4e e sfar6ilo i drugo osfen da fnimafa6 zanapred ne moga da ti kaja.
    I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..

Град
    MeZdra

Re: Sex

Цитирай Първоначално написано от neznaia i az koia sam
    az sam na 15 godini tozi mesec biah zariazana ot gajeto si i prespah si po4ti vsi4ki mom4eta koito iskaha da go napraviat s men.Sega sigurno se 4udite s 3-4 ? Ne s celi 9 mom4eta za edin mesec bez nikakvi 4uvstva prosto za edno e*ane misleh che taka shte mi mine no ne mi mina.Vaprosat e tam che edno momiche s koeto se mrazim ot vtori klas oshte e razbralo za 5 ot tiah i tazi vecher shtiala da idva da razkaej vsichko na roditelite mi kajete mi kakvo da pravia molia vi [-o<
    Abe macko... az sum na 18 i za 3 godini, o6te ne sum stignala do 9... a sum imala mnogo vazmojnosti, zamisli se malko i stiga s glupostite. Nedai si boje da jivee6 v nqkoi maluk grad, vsi4ki 6te te razberat i 6te ti se nosi ujasna slava :S Zle si mila
    Vinagi ima 2 mneniq: Moeto i Gre6noto

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ти за мен си мекотело.Извинявай.Но това е толкова курвенско, че няма накъде.Толкова си обезчестена . . нямам думи.
    Както й да е, не мисля, че трябва да ти помагам, но все пак - това момиче НЯМА да дойде, какво мислиш, че идва и им казва "Дъщеря ви е курва и се чука наляво на дясно" и баща ти като й лепне един шамар и ще умре онази.Тя няма да дойде така и така.
    Но си заслужаваш ужасно наказание.
    Ще го получиш от Господ де, не се притеснявай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си