Ми да.. и без това на тях ще им се стори невероятно 15 годишната им дъщеря да е спала с 5 момчета за 1 месец.Първоначално написано от ziky
А колкото до това, което си направила... Лесно се става курва. Нещо, което вече ти си постигнала. Но веднъж лепнат ли ти е такъв етикет, ще ти е доста трудно да го махнеш!
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Не бяха ли 9?Първоначално написано от Absconding
А и що па не ако мислят че е развратна?!?!?!![]()
ami zaburkala si se v golqma ka6a purvo 6toto tva ne e na4ina da zabravi6 kogoto i da bilo i vtoro trqbvalo e pone da bude6 po predpazliva ot takiva kato taq deto e razbrala
9 са, но за 5 от тях знае въпросното момиче, което ще каже на родителите й. А ако наистина я мислеха за развратна, едва ли тя толкова щеше да се притеснява за това, че родителите й ще разберат.Първоначално написано от ziky
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Abe edinstvenoto koeto moje da se kaje po temata che si mn mn mn golqma k*rvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
napulno podkrepqm!Първоначално написано от ziky
nqma nujda i az da ti kazfam 4e tfa det si go napraila e bilo mnol tapo,no to fe4e e sfar6ilo i drugo osfen da fnimafa6 zanapred ne moga da ti kaja.
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..
Abe macko... az sum na 18 i za 3 godini, o6te ne sum stignala do 9... a sum imala mnogo vazmojnosti, zamisli se malko i stiga s glupostite. Nedai si boje da jivee6 v nqkoi maluk grad, vsi4ki 6te te razberat i 6te ti se nosi ujasna slava :S Zle si milaПървоначално написано от neznaia i az koia sam
![]()
Vinagi ima 2 mneniq: Moeto i Gre6noto
Ти за мен си мекотело.Извинявай.Но това е толкова курвенско, че няма накъде.Толкова си обезчестена . . нямам думи.
Както й да е, не мисля, че трябва да ти помагам, но все пак - това момиче НЯМА да дойде, какво мислиш, че идва и им казва "Дъщеря ви е курва и се чука наляво на дясно" и баща ти като й лепне един шамар и ще умре онази.Тя няма да дойде така и така.
Но си заслужаваш ужасно наказание.
Ще го получиш от Господ де, не се притеснявай![]()