- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da go krustq
Izvinqvam se predvaritelno, ako temata ne e za tuk. Bremenna sum v 8-miq mesec, no o6te ne sum izbrala ime za dushterq mi. Kajete mi lubimite vi imena za momi4e.
Blagodarq vi predvaritelno i o6te vednuj se izvinqvam, ako ne e mqstoto z tazi tema.
zdravei. na men li4no kato ime na momi4ence mnogo mi haresva : Viktoriq. ve4e ti kakvo 6te izbere6 si zavisi samo ot teb![]()
ami az mng haresvam imaeto -ema nz mng me kefi,su6tno taka ashley i jeniffer mng me kefat
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
borqna lubov radost
2 т. системно.
mirela, mariela, mariqna,mariq
ani, antoaneta,
silviq, sonq
kalina, kameliq,
desislava, deniza
iliana, iskra, ina
tatqna
lili, lubomira, ludmila
nadqvam se, 4e s1m ti bila polezna.uspeh\
/
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
Моите любими имена са:Емилия и Анелия.Десислава също е хубаво име.
Tezi + Мария Маргарита,иляна ,Паола,Магдалена (маги) Рени Исабел или Изабел....Сара Никол Сандра Виолина Виолета величкаПървоначално написано от Black_Devil
![]()
Анасрасия,Елинор,Карина![]()
rosi, karolina,cvetelina,marusq,desi,marcela(marsi),..mn ima pitai i tatkoto![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Paola, Hristina ili Kristina, Borqna, Bojana, Barbara, Gergana, Daniela, Dilqna, Elena, Katerina![]()
![]()
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
Emi na men mi haresvat Avrora, Anna, Iskra, Elizabeta, Klaudiq, Mariq. Abe nai-vajnoto e da e jivo i zdravo i vsichko da e nared.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
moite liubimi imena sa :Mirela,Toni,Gabi,Geri,Radi,Nina,Ina,Qna,Alisiq,Ta tqna i oshte mno drugi no ti samata shte si precenish koe ime e podxodqshto za tvoqta dushteri4ka :P
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Мен ме кефят:Мариела , Моника , Магдалена , Нели , Никол , Мартина , Полина
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Трябва да избереш някое рядко срещано именце, например моето Ивена))
Знам, че напоследък една чалга певица му прави мн лоша реклама..ама тя ще отшуми...
Като приключих с авторекламата, ще ти предложа и името Йоана, лично мен мн ме кефи...
Е, би било хубаво да солидаризираш решението и с бащата на бебчето..
Каквото и име да избереш, важното е детенцето да е живо и здраво..леко раждане![]()
mi na men mnogo mi haresva biqnka,ivon,kristaliq
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Даниела
Александра
Аврора
Габриела
Виктория
Ралица
Одсобенно последнотоПървоначално написано от veselka_15
![]()
Десислава
Виктория
Елена
Вяра
От тук ми дойдоха и надежда и любовПървоначално написано от Jenninka
![]()
ALexanDra,Viktoriq,Raq,Bilqna,Anita,Veneta,Nevena, Radost....da ti e jivo i zdravo bebenceto,mnogo da te radva, i ti nego!
Ами Виктория, Диана (все пак е богинята на лова и любовта), Августина, Калина, Астория много ме кефи, Ирмалин също!Алекса също е много яко!Или Александра!Ивайла също е много красиво име
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Мен ме кефят Йоанна(с 2 "н"-та),РАдост,Вела,Ашли(малко името не е БГ),Кейти,Кристияна,Яна,Ани а,Аврил(едва ли ше си кръстиш детето тей ама...)![]()
mi na mensa mi lubimi:aleks,antoanela,svetlozara,melina(mel),neli ,beatris.,nataliq
dano da ti buda polezna v izbora
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Александра(Алекс)
Кристина или Кристияна
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...