- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da go krustq
Симона,Елена,Виктория,Румя а,Инна,Ина,Галя,Валя,Нели
И ся от един сериал си харесах името Марта за мойта щерка
Не харесвам много имена като Кристина,Христина .. (-Инче,Тинче,Хриси,Криси...) незнам защо,но тези които изброих са изключение.
Абе ако става въпрос Алекс ми е едно от любимите имена!100% ще си кръстя едно от децата си (да даде Господ) така!Просто ме кефи!Но кво мислите за Ваня например!Ако руснак го чуе ще ви пита "Защо сте кръстили дъщеря си с мъжко име?" Тия хора са странни макар 4е аз по руснаци си падам ама тва е много извън темата!Първоначално написано от lost_girl
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Само на мене ли ми се вижда странно да се избира име на дете чрез teen-forum. Е все пак разбира се няма нищо лошо в това.Първоначално написано от Bebence
А някоя от бабите на детето нямат ли хубаво име?
Sometimes escape on time means that you win ...
СМАЛИ СИ ШИБАНИТЕ КАРТИНКИПървоначално написано от Matik
![]()
Ива,Ния,Рая,Ала,Деа...малко по-странни са![]()
za men nai sladko e da moej samo na galeno da mu se vika na deteto a ne da se pravi razliak koga mu se kara6 i koga ne nai dobre vinagi da ima endo ima moite lubimi sa stasi i anna no ina4i nataliq sa6to mi haresva
Бе тя жената все едно ви каза кажете ми всички всевъзможни имена....
абе сори з акоментарчето ама тва да си кръщавате децата на бабите и дядовците не ви ли се струва демоде?Имам предвид че трябва все пак да има малко разнообразие!Разбира се зависи и от гледната точка, щото е възможно наистина бабата или дядото д аима яко име!Имам приятелка дето се казва Анина (ако го прочетете на обратно е същото) - на баба Ани и на баба Нина!Кви яки комбинацийки стават, но иначе да си кръстиш детето Ганка, Йорданка, Донка (нищо лично към имената ама я кажете кое дете ще си хареса такова името в този мъчителен суров и труден свят?)!Първоначално написано от Matik
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Az iskam moito dete da se kazva Princesa![]()
Виктория!!!![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaxa тази тема според мен е поредната ебавка....помислете си само кои ше се занимава да пуска във форум как да си кръсти детето ...
и все пак ако греша... Десислава примерно...
Моето предложение е :
Тамара\
/
Taм където няма химия, няма и физика !
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Veronika, Verjiniq
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
Ако имам момиченце бих го кръстила Еммануела или Яна
мен ми харесват Милена , Михаела , Марина , Ани , Джулиана , Любов .
кажи после какво име си избрала за малката
![]()
Jenifer i sara mi haresvat na mene a moje i aleksandra klaji ni polse koe ime si izbrala \/
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Ако уважаваш майка си, кръстИ го на нея. Отживелица е, но една баба би била щастлива внучето да вземе името И.![]()
Виктория,Теодора,Мария...
ами аз харесвам тези имена:Анастасия(напомня ми за филмчето "Принцеса Анастасия"),Вероника,Десислава(мойто име
),Александра,Виктория,Сара, нджелика...сега зависи и какво предпочиташ да е името-типично българско или чуждестранно.
![]()
Поздравления за бебчето!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
честито за детенцето първо![]()
пожелавам ти да е живичко, здравичко и много много щастливо
![]()
а мойте любими имена са Камелия, Виктория и Даниеладаже съм решила да кръстя мойте дечица с едно (или две) от тези
![]()
P.S. когато му избереш именце, кажи на какво си се спряла:}}
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
katrin e moito lubimo ime ani sa6to e hubavo.no kakto i da go krasti6 ti jelaq da ti e jivo i zdravo i mnogo da vi radva s tatkoto
Lina