- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da go krustq
Анна е красиво![]()
za6to ne go krasti6 s nqkoe neobiknovenno ime az naprimer se kazvam inna i dosega ne sam si namerila ada6ka
Eleonora, Gergana,Cvetelina,Ekaterina,Konstantina,Vqra,Dilqn a,Deqna,Daniela,Denislava,Desislava. Ima tolkova mnogo hubavi imena. A i 4estito da ti e jivo i zdravi4ko bebeto i posle ni kaji na koe ime si se sprqla.![]()
Mira bien, todo va mal y todo est
Аз подкрепям моето си-Виктория
Също:
Полина,Екатерина,Мартина,А тоанета,Димана-звучат добре както на галено,така и на цяло име,много хубави имена.
Обаче трябва да внимаваш първото име да звучи добре и с другите две,особено с фамилията.А и от самото име да стават само комбинации,които звучат добре,защото като тръгне на училите---там децата са гадни и може да започнат да се бъзикат нещо,а това е гадно.Много внимателно помисли,защото на мен по едно време ми викаха "Тор"![]()
Ще се радвам като се роди бебчето да кажеш кое име си избрала
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
tezi mi haresvat...Първоначално написано от Black_Devil
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
надя
mi moeto lubimo ime za momi4e e NIKOL tva e perfectno ina4e drugi moje andjelina,ivon,ashley,alexandra AE USPEH!!!!!P.S.KATO IZBERE6 IMETO PI6I NA KOE SI SE SPRQLA!!!!!!P.S.
Daniela, Elena, Karolina, Eva, Vanesa....
Na men mi haresvat imenata koito zvu4at hubavo na kratko naprimer: Daniela- Dani, Elena- Lena, Eli i t.n.
Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!
Razvigorka
Еми на мен любимите ми имена са Антония (тоест мойто) и Калина (аз ако дай Бойе някога имам дете ще го кръстя Калина)![]()
ДоБрИтЕ МоМиЧеТа ОтИвАт в рАя,а ЛоШиТе кЪдЕтО Си пОиСкАмЕ!!!!
az li4no mn haresvam imeto Mirela i Mariela ;] sy6to taka sa hubavi : Mariq Teodora Lia Denica
btw az se kazvam Darina :P~
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
фаворити са ми Ванеса, Елена и Михаела![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Страхилка,Спасимира,Евдоки я,Минерва,Венера,Гина
moite lubimi sa: Desislava Nikol Viktorya Kristina Margerita(maggi)Elza Anna Mixaela Ralitza...tfa nai mnoy me kefat dano ti xaresvat![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Паола Мария Елиза (мн ме кефи)
се пак ти трябва да си решиш ЧЕСТИТО
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
mnoo e qko imeto viktoriq ili elena pone mene mnoo me radvat![]()
mnoo e qko imeto viktoriq ili elena pone mene mnoo me radvat![]()
мен пък си ме кефи моето : Даниелаа и като роди6 да сподели6 как си я крастила
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Боряна,ДесиСлава,Виктория( юбимото ми),Анджелина,Ани
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
DANIELA!!
Може ли да те прегърна? Но прегръдката води до целувка, целувката до обич, а обичта до секс. Та ... може ли да те прегърна?!{}
Rodi se na 01.07. Krustih q Anna-Victoriq. Mnogo sum shtastliva.![]()
![]()
![]()