- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da go krustq
mi tzvetelina nadq aleksandra sa hubavi imena
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
4estito da ti e jivo i zdravi4ko da si go obi4ka6 i da raste i da te radva
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ми Алекса страшно ми харесва(като го чуя го свързвам със някакъв мноо силен човек)също ми харесват Габриела и Десислава
А и Андрея
и аз 6тях да те посъветвам да избере6 двойно име!браво!това име е 4удесно!има6 добър вкус,харесва ми!да ти е жива и здрава и да е много оби4ана!Първоначално написано от Bebence
Mi az se kazvam Beatris i si haresvam imeto, Silviq e hubavo, Kimbarli i Nikol.![]()
и на мен мн ми харесва!! супер именцеПървоначално написано от обърканата
![]()
да ти е честито бебчето и като порасне да не му се караш много :P
а имаш ли някакви снимки да пуснеш, че да му се порадваме?![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
да ти е живо и здраво момиченцето и много да те радва занапред! \/
Добре че не си го кръстила с някое от тези чуждите имена като анджела джесика на баба ти фърчилото сори ако обидя някой но за мен това си е пълна изгъзица. Що някой америаканец не си кръсти детето Станислава или Теодора или каквото там искате? Мн тъпа работа. А на момичето всичко най добро и да не и се караш много \/
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
elena tania
ааа то вече се е родило-да е живо и здраво
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Ol mql vs nai-hubavo mu jelaq na tvoito beb4e, da go cunka6![]()
Na men mnogo mi haresvat imenata : Monika , Gergana , Iveta , Nikol :Pp Da ti e jivo i zdravo detenceto i nai-vajnoto e da se rodi jivi4ko i zdravi4ko pak za imeto...)))
Оу ми да ти е живичк и здравичко и винаги мноо да те радва![]()
na men kato ime mi haresva Aleksandra , Aleksandrina , Desislava syshto e qko , Natali , Emili za drygi ne se seshtaminache imeto koeto si izbrala e mnogo qko chestito i da ti e jiva i zdrava i mnogo da te radva =D>
![]()
Everything happens for a reason..
ми аз мн харесвам имената
александра
виктория
зорница(моето си име)
паола(малко е чуждо ама е мн готско)
кажи ни после как си решила да го кръстиш![]()
Първо искам да ти честитя за момиченцето и да ти пожелая и на теб и на него всичко най-хубаво и много здраве, най-важнотоКолкото до име, мен много ми харесва Силвия. Надявам се, когато родиш да ни пишеш пак и да кажеш решението, което си взела за името.
na men mi haresvat Nejna i Daqn
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Ивон!
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
monika,simona,silviqПървоначално написано от Bebence
Ами според мен трябва да го кръстиш на дядото или бабата на детето!!!
Иначе имена,който ми харесват:
Виктория,Анжела и Михаела!!!
Първо пожелавам ти много здраве за бебчето.![]()
А за именце, на мен ми харесват Елена, Йоанна и Михаела
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Aми на мен много ми харесва името Ая кратко и хубаво с 1вата и последната буква от азбуката
Руската кола и Женската уста се затварят само с ритник!!!
Според мен е хубаво да кръстиш детенцето си с българско име!Има много красиви женски български имена!Примерно Екатерина,все пак ти си решаваш,но аз лично считам че трябва да носи българско име!
da ti e jivo i zdravo beb4eto,a otnosno temata lubimoto mi jensko ime e
EMA,nz no mn me radva!