- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da go krustq
ami,men stra6no mnogo me kefqt:Vanesa,Kristina,Ioana,Verjiniq,Andjelina,Lub ov,Adriana
Banda narkomani,piqni,zalqni,ot jivota pre-e*ani...
a,Nikol i Stefany,su6to!I 4estito!
Banda narkomani,piqni,zalqni,ot jivota pre-e*ani...
na men li4no mn mi haresvat aneliq,aleksandra i anastasiq
I az sym na tova mnenie...Vania e mnogo hubavo ime!Първоначално написано от Elektrik kiss
Have you run your fingers down
the wall...
And have you felt your neck skin crawl...
When you're searching for the light?
виктория.ана или анна,мария,анелия,екатерин или катя,борислава,майка ми се казва грациела и ми допада,виолета,независимо, есе казвам ваня много ми харесва9защото повечето хора нехаресват името си)или може да направиш смесица между роднини
напр.даная(това от бб2)
и още нещо
пожелавам ти всичко най -хубаво за цялото ти семейство,здраве на детето и успех в живота
Moeto liubimo ime e Ani,no ne Angelinka,ili ne6to ot sorta,prosto samo Ani.![]()
kefi me ALEXANDRA,NATALI,KATRIN.MARIANAПървоначално написано от Bebence
Айде и от мене малко реклама-Александра(така се казвам) ,Алекс,Алексис ме кефят,както и Аврора, Ашли, Ема също е супер именце илиии... Мери Джейн
Лейла... Даяна, Виктория.. Франсис... има мн яки имена може и да направиш комбинация.Пожелавам ти да ти е жива и здрава дъщеричката и да ти носи мн радост
![]()
аз пък предлагам от двойните имена като АНА-МАРИЯ или СИЛВИЯ-АЛЕКСАНДРА![]()
Alexandra,Valeriq,Elizabet/a,Zaharina sega za tezi se se6tam![]()
Chestito za rajdaneto na dushterichkata ti. Da ti e jiva i zdrava i mnogo da radva mama i tate. A otnosno imeto Anna-Viktoriq- mnogo mi haresva, nqkak nestandartno, no ne i natrapvashto se.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
men mnogo mi haresva Samina,mnogo krasivo mi zvu4i
На мен любими са ми Ивелина, Цветелина и Анна, но ти си реши как искаш да го кръстишПожелавам ти детенцето да ти носи само радост и положителни емоции!
![]()
Kристиана,Ивайла,Дая,Далия. ека е нещо по нестандартно,в смисъл по-рядко срещано име.Например Кристина,Мария,Марияна се казва всяка 3 жена
na men mi haresvat: Ivaila,Nataliq,Maq i edno koeto ne bqh 4uvala do dnes Pirinano nai-vajnoto e da e jivo i zdravi i da vi radva d1lgi godini \
/
гЛедАм лУнАтА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зАлЕзА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зВеЗдИтЕ-вИждАм тЕб...
аЕ дА тИ e*а мАйКаТа бЕ -
мРъДни мАлкУ {{{}}}
ammm men mi se nravi Ioana ili Teodora ili Mariq
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
na men lubimite mi imena sa lili(moeto ime),didi,elena i t.n.Da ti e jivo i zdravo detenceto
:P
Каквото и име да избереш, надявам се да е българскоЗащото българските имена са така звучни,красиви и мелодични ....
Ето и малко предложения: Зорница, Росица, Калина, Ана, Мария, Ирина.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Ami Anita,Nataliq,Silviq,Mariq ili Monika![]()
" Bless me, undress me!
Pick your prey in a wicked way!
God, I must confess...
I do envy the sinners!.."
Izberi ime v koeto da bude zvu4no - da ima bukvi kato "r" , "n" , "d" , "m" ,"l'
Darina.
men mn mi haresvat kato imena:Jessy,judi,viktoria,christina,anelia,keisi,s e sa nekfi 6antavi a?? :PПървоначално написано от summer_04
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!