- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da go krustq
Вие сте напълно малоумни! Как ще кръсти българче "Джеси" или "Ема"? Да не говорим за "Кейси".
Любимите ми имена са Яна и Ани...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Смени си фамилията на Френска и я кръсти Любов. Като се представя на момчетата, те ще си мислят, че е много... закачлива.![]()
Сатаната е пич.
Eee, mnogo se radvam, 4e moeto ime ti e lubomo - AneliaПървоначално написано от sexy_dizzy
Priqtno mi e
![]()
Ioanna![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Kristina Hristina Eva Lilia.eto ti edin sait s mnogo imena
http://www.babynames.com/
Mihaela e hubavo imesry ako nqkoi go e predlojil ve4e ma nqqm vreme da 4eta si4ki mneniq
![]()
Surrender
To the shadows
Haunting inside
Bleed through you
aleksandra![]()
Gabriela,Aleksandra,Sanq,Tatqna,Teodora(Tedi),Silv iq,Maria
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Аксения,Камелия,Ема,Любов,К арина,Десислава,Моника,Ант ния,Вяра,Аделина,Мира,Ваня, Невена,Магдалена...ох,стига толкова!
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
ioanna gergana ili viktoriq
Gergana \/
na men mi xaresvat imenata:anita;bojanka;valentina;galq;daqna;evita;j aneta;zoq;iveta;iskra;ioana;kalinka.............mn ogo sa,stra6no mnogo,no tuk nqkade nqkoi be6e predlojil anina i kato go 4ete6 obratno e sa6toto ime...xubavo e...imeto koeto si izbrala za svoeto dete e neveroqtno,bravo
obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!