.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: izmiva6t gel ?

Guest

izmiva6t gel ?

da vi popitam poneje mi svur6va izmiva6toto za lice na neutrogena-visibly clear 2 in 1,i tui kato sum 4uvala 4e e hubavo da se smenqt tezi produkti za lice bihte li mi prepora4ali nqkoi dobar takuv izmiva6t gel-za pupki i mazna koja..

Гледай сега, това да имаш чисто лице е супер лесно, само следвай мн внимателно следните прости стъпки:
    1-Утиваш на кожен лекар за да ти каже какво да използваш според кожата ти, а не да ми питаш по форумчета тийнс дето и хабер си нямат от половината написано.
    2-Утиваш на кожен лекар за да ти каже какво да използваш според кожата ти, а не да ми питаш по форумчета тийнс дето и хабер си нямат от половината написано.
    3-Утиваш на кожен лекар за да ти каже какво да използваш според кожата ти, а не да ми питаш по форумчета тийнс дето и хабер си нямат от половината написано.
    Това е.

Elea има нова серия за мазна кожа и измиващият гел е много хубав.

П.П.предишното мнение е много интерсно няма що =D>

И аз ще ти предложа измиващия гел на Elea за мазна кожа,има и кремче,в момента ги ползвам и според мен ми действат добре.

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    И аз ще ти предложа измиващия гел на Elea за мазна кожа,има и кремче,в момента ги ползвам и според мен ми действат добре.
    и аз така си мислех докато не дойде момента в който почнах да се обривам от Елея, а си бях взела цялата серия, за зелената става дума нали?! А иначе по темата препоръчвам измиващия лосион на нивея

Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    и аз така си мислех докато не дойде момента в който почнах да се обривам от Елея, а си бях взела цялата серия, за зелената става дума нали?! А иначе по темата препоръчвам измиващия лосион на нивея

Не,не зелено.Това е друго -в бяла опаковка със синьо от скроо го има

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ако ти се дават повечко пари-VICHY или Clinique,а ако не-ELEA или Regal

Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Ако ти се дават повечко пари-VICHY или Clinique,а ако не-ELEA или Regal

П.П.А колко горе долу струва това на Vichy?

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ми незнам със сигурност.Попринцип на VICHY нещата варират масово от 20 до 30 лева.Ползвала съм на марката едно мляко за лице-Норма Дерм и маха пъпките.Една приятелка ползва измивния гел за лице и също е много доволна.Ма незнам цената му със сигурност.Питай в аптеките или на някой магазин "Бонжур".

Цитирай Първоначално написано от a_curious_girl
    Elea има нова серия за мазна кожа и измиващият гел е много хубав.
    да! страхотни са!
    8т. реклама
    бан на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си