- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- izmiva6t gel ?
da vi popitam poneje mi svur6va izmiva6toto za lice na neutrogena-visibly clear 2 in 1,i tui kato sum 4uvala 4e e hubavo da se smenqt tezi produkti za lice bihte li mi prepora4ali nqkoi dobar takuv izmiva6t gel-za pupki i mazna koja..
Гледай сега, това да имаш чисто лице е супер лесно, само следвай мн внимателно следните прости стъпки:
1-Утиваш на кожен лекар за да ти каже какво да използваш според кожата ти, а не да ми питаш по форумчета тийнс дето и хабер си нямат от половината написано.
2-Утиваш на кожен лекар за да ти каже какво да използваш според кожата ти, а не да ми питаш по форумчета тийнс дето и хабер си нямат от половината написано.
3-Утиваш на кожен лекар за да ти каже какво да използваш според кожата ти, а не да ми питаш по форумчета тийнс дето и хабер си нямат от половината написано.
Това е.
Elea има нова серия за мазна кожа и измиващият гел е много хубав.
П.П.предишното мнение е много интерсно няма що =D>![]()
![]()
И аз ще ти предложа измиващия гел на Elea за мазна кожа,има и кремче,в момента ги ползвам и според мен ми действат добре.
и аз така си мислех докато не дойде момента в който почнах да се обривам от Елея, а си бях взела цялата серия, за зелената става дума нали?!Първоначално написано от dan dan dan
А иначе по темата препоръчвам измиващия лосион на нивея
![]()
Първоначално написано от kaka_lara
Не,не зелено.Това е друго -в бяла опаковка със синьо от скроо го има
Първоначално написано от e_l_i_z_a
П.П.А колко горе долу струва това на Vichy?
да! страхотни са!Първоначално написано от a_curious_girl
![]()
8т. реклама
бан на профил