- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет!
Здравейте! Аз съм на 16 години и все още съм девствен! Също така имам и голям проблем - пишката ми не е права, а крива! Около 16 см ми е и е доста изкривен надолу! Това ще бъде ли проблем като правя секс!
ne mislq che ima problem,chuvala sam che pri dosta momcheta e taka
доктор![]()
не, няма да има проблем, даже на някои момичета им е по-готиво, като ви е изкривенза мен няма никакво значение
къф доктор уе ахаха , ма нормално, просто сигурно щото още не си израснал за тва ти е крива ахаха оф бъзик,. нормално си е. ама на къде ти е крива ? - КЪм корема или към..... (другото)
Нямаш проблеми.
te negledat te te nakacvat kat si svali6 ga6tite i negi intertesuva ni6to dr
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Това не е никакъв проблем,но все пак ако толкова държиш да ти е прав,взимай един чук и почвай да го изправяш![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Em...ne e suvsem normalno da ti e kriva nadolu, no tova e...takuv si ne mojesh da se promenish. A i ne mislq,che 6te e problem
Еми надявам се наистина да не е проблем!
Иначе е крив надолу и е някакси ето така _)_ !
awe...nqma problemi spox...ne se pritesnqfai a i kakto nqkoi veche kaza, momicheto shte te nakacne naprafo nqma da gleda dali ti e izkrifena ili prafa!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Размеръ ти е напълно нормален и това,от което се притесняваш е нормално.
da ti ima 4ovek problemite....
Моя сочи на запад и досега никоя не ме е зарязала точно заради това![]()
В магданоза е бъдещето.