- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да възбудя приятеля си без секс?
Биология 8 клас 23 страницаПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
Ami pitai nqkoe moe4e))
Ami neznam...
S mnogo celuvki po cqloto tqlo i s dvijeniq okolko slabinite
neznam
![]()
Не знаеш как да възбудиш мъж? Хаххахха.
в 8 клас не съм мислела за това ....
емм не знаам,мислех,че ще наммеря подкрепа тук при вас вие започнахте да ме упреквате и да ме съветвате глупави работи
Аз винаги давам искрени съвети, обаче никой не ми обръща внимание.
ЕЕЕЕЕЕПървоначално написано от `Death`Whore`
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
РАЗГЕле един път да съм съгласен с тебе какиното))
s1glasna s1m, samo da go v1zbudi6 nqma da mu dostavi golqmo udovolstvie. hhhm ako iska6 optaite peting...Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
мм защо трябва да го пипам за оная работаа ?исках с целувки да го възбудяПървоначално написано от Angel_Girl
Хаххахаххахаха, досега не се е възбуждал?
Няма да успееш...вярвай ми от личен опит знам...от целувки се възбуждат самоо тия на по 12-13 години дето още са "начинаещи" в областа на любовта така да го кажа и целувката за тях е нещо нереално...Първоначално написано от пепа
![]()
май сте прави ама къде да му давам да ме обарва?Аз не искам по по -интимните оф нз кво да права много съм объркана
Ееее начи няма шанс..като искап да го задоволяваш бъди скпонна на лишения...мисля че не си много навътре с нещата с гаджета щом се допитваш до нас за това...ти сама трябва да прецениш какво и как е добре за него....не даваш да те обарва не искаш да го обарваш...само с целувки няма да сане вервай миПървоначално написано от пепа
![]()
da 6toto ne go obi4a sry ama ne e taka moje mng da go obi4a prosto naistina da ne e gotovaПървоначално написано от ziky
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
След всичко прочетено се убедих,че момичето определено не е готово за секс!Какво очакваш с един погледа да му стане,та даже и да стигне до оргазъмПървоначално написано от summer_04
Осъзнай се бе момиче,ако си толкова консервативна си стой у вас и гледай романтичните американски бози,където любовта винаги е чиста и искрена....казваш,че ходите отдавна,еми ако до сега не си научила какво го възбужда и ако до сега не си му го хванала поне веднъж...горкото момче!И какво като в 8 клас не си се интересувала...не си ли го прочела поне?!Дори в учебника са ти обяснени основните работи,прочети тях и после се интересувай как да го възбудиш без секс...и все си мисля,че приятеля ти най-добре знае какво го възбужда,попитай го!Аз от къде да знам на моя му харесва едно,на твоя друго:индивидуално е
![]()
И седни прочети,защото ако не друго поне ти самата ще се чувстваш по-сигурна,когато си запозната поне с най-основното![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше