.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Сода Кинли
    Guest

Проблем когато пия...

Значи незнам дали темата е за тук или за здравни проблеми, защото и за двете става, но както и да е... На 15 съм и пия от няколко месеца - най-вече бира или водка... Но имам един много странен проблем де никой от моите приятели го няма и незнам какво да правя. Като пийна 1-2 бири или водки и ушите ми заглъхват... Като продължа да пия положението се влошава и се появява едно пищене в ушите и почти не чувам какво става. И това продължава докато изтрезнея... И това се случва всеки път като пия... Напивал съм се много само веднъж досега и се уплаших много, защото не чувах нищо... Само едно пищене... Знам че не е нормално, но от какво може да е? И какво да правя?

Голям фен
    Ми спри да пиеш

Супер фен Аватара на pinki
    Ami nai veroqtno ...tova e svurzano s nervite!Smisul samite svruski na nersnite okon4aniq v sledstvie na koeto ima strani4ni efekti ! Ama 6te e xybavo da poseti6 doktor za da si po-sigyren1
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

сагласна сам с siXt_senSe най-добре спри да пие6 [/quote]

mdaaaaaa

Problema e mn seriozen bayka
    MINI NA RAKIQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    togava moje i ochita da ti otkajat
    a ako frasnesh i nekoq mastika shte stanesh drug chovek
    bunak s bunak
    kusay be mayna
    kato ne ti ide pieneto kusay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    za vsqko idiotsko povedenie ima filosofsko opravdanie

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    За този проблем моя съвет е да се ограничих до една водка или бира,но никога не ги смесвай двета,а най-добре е изобщо известно време да не пиеш!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Tfa po-prinicp na mnoy xora stafa taka...mi vij prosto ne pii tolkofa mnoy ne se prafi na guzar pred priqtelite si i tfa e!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

божеее ама че жалка тема...как може така бе хора?! като не можете да пиете просто НЕ ПИЙТЕ!!! много мразя такива жалки изпълнения...пияни момичета и момчета които пият само за да се правят на гъзари ебати честно ви казвам вече ми втръсва защо мислиш че като се напиеш и не можеш да чуваш си много високо в очите на останалите?! ето и аз пия нямам против пиенето обаче като не ти понася просто СПРИ!!!
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

dam po dobre e spri da piesh axaxxa
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Guest
    ами к'во чакаш отивай на доктор уши-нос-гърло той няма да ти каже 'спри да пиеш' а ще ти обясни какъв е проблема

Върви на оториноларинголог или просто спри да пиеш и да видиш какво ще стане. Но лично аз те съветвам да ходиш на лекар.

Град
    Септември
    Пробвай с нещо друго и ако пак е същото дири доктор щото ако обичаш да си попиваш ще видиш зор.Бая базик ще си отнесеш

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от BAD_GIRL_
    dam po dobre e spri da piesh axaxxa
    Ще й бъде доста трудно, ако няма силна воля.

Според мен, се консултирай с лекар, без родителите ти да узнаят.
    Успех.

как да се консултира с доктор сещате ли се как ще я изгледа като му каже "абе аз съм малолетна ама си умирам да пия що не ми дадете некфи хапченца щото нещо оглушаам като се натряскам"
    If YoU WaNnA Be PiQn,
    pIi TeKiLa nE aIrAn

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Човече се едно да ми кажеш НЕ ОБИЧАМ ЧУШКИ,АМА ЯМ ЗАРАДИ ПРИЯТЕЛИТЕ...Ти трябва да се прегледаш на лекар заради психичните си ОВЧИ отклонения.Утре да не ми кажеш НА МЕН НЕ МИ ДЕЙСТВА ХУБАВО ХЕРОИНА,АМА НАЛИ ФРЕНДОВЕТЕ...
    Жалка работа

Guest
    Напивал съм се
    Bre vie idioti li ste?! Shto obqwihte momcheto za ovca ve? Izobshto chetete li kvo vi e napisal! Prosto obejdavam se che ste glupaci...

Inak po temata... Moje da e prichineno ot padane na kryvnoto nalqgane ili stranen vid alergiq. V pyrviq sluchai pii kafe ili energiini napitki, a vyv vtoriq mislq che alergozan shte swyrshi rabota.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Напивал съм се
    Bre vie idioti li ste?! Shto obqwihte momcheto za ovca ve? Izobshto chetete li kvo vi e napisal! Prosto obejdavam se che ste glupaci...

Inak po temata... Moje da e prichineno ot padane na kryvnoto nalqgane ili stranen vid alergiq. V pyrviq sluchai pii kafe ili energiini napitki, a vyv vtoriq mislq che alergozan shte swyrshi rabota.
    ти си кретен

Guest
    Ako vkarash malko misyl, moje da otkriesh qwniw fakt, che fakticheski ti si kretena, ama ajde... Radwaj se...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си