- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мнение от момичета?:))
Момичета би ли ви харесало,момчето да се е обраснало напално,т.е да няма нито едно косамче около пениса?Както по принцип аз се брасна по този начин![]()
![]()
![]()
![]()
mi da lo6o nqma.
ахаха еми са ако си някой с някви рунтави къдрави косми и дълги такива желателно е да се обръснеш. ама ся така някои завъртяни формички а у такиа с къс косъм дето да боцкат.. сичко Окей
perfektno e da si obrusnat taka =D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аз попринцип си харесвам такива мом4ета.Някви накиа космясали ужасдруго си е гладки крака раце и вси4ко
моя приятел например се брасне абсолиутно навсякаде и мене тва много ме радва за6тото така е по секси
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
и мОя пИч КаТ Теб СуеТен .. аМа то нЯма ниЩо лОшО ..НаПрОтИв МНоЛ е ЯкО дАЖе .. бРаФу ...МаЛкО Са МОмчЕТаТа КаТо ВаС
И вСе ПаК раДвАм Се че гИ Има
![]()
AkO dRuGa sE vLiubI f TeB,KaJi I 4e aZ SaShtEsTfUvAm!AkO dRuGa Te pOgLednE,kAjI i 4e aZ tE rEfnuVam!AkO dRyGa Te PoIsKa kAjI I 4e Si mOi!AkO drUgA tI KaJe 4e Te ObI4a...KaJi I 4e Az Te ObicHam PoVe4e!!!!
=D>
Estestveno!
dam perfektno e![]()
2 т. системно.
of Linderot ti se prevra6ta6 v ideala mi za mom4e-mn visok,prili4no slab,obeskosmqva se otdoli..ako kaje6 4e i krakata si obezkosmqva6...prati pic ve pi4![]()
![]()
![]()
xaxaxa da i tqh sa6to \Първоначално написано от hollaback_girl
/ \
/ \
/
![]()
Аз обичам отдолу да е много космат.
аа .. тО сЕкИ сИ Има ВкУс Де .. аМа .. Тфа КаК мОжА Да Я ИзтърСиш ТаЗ гЛупОсТ?!? ..Първоначално написано от Готинка
УМа мИ нЕ гО пОбиРа пРосТо ..
![]()
AkO dRuGa sE vLiubI f TeB,KaJi I 4e aZ SaShtEsTfUvAm!AkO dRuGa Te pOgLednE,kAjI i 4e aZ tE rEfnuVam!AkO dRyGa Te PoIsKa kAjI I 4e Si mOi!AkO drUgA tI KaJe 4e Te ObI4a...KaJi I 4e Az Te ObicHam PoVe4e!!!!
Ми НаЛи ВсЕкИ Си ИмА ВкУс? ЗаЩо сИ ПрОтИвОрЕчИш?Първоначално написано от One-In-This-World
П.С. И аз мразя да се пише по тоя начин, но вероятно по друг младата дама няма да ме разбере...
пич поговори с товята мацка!както тя иска така!![]()
![]()
![]()
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
аМи аЗ дОрИ и В чАта Си ПишА мАЛка И гОЛяМа бУкВаПървоначално написано от Genocide Lolita
.. Пък И нЕ сИ прОтИворЕчА ..
аЕ сЯ нЯа КвО да сПорИммм ...
дА,АМа МнОУУУ ТРуДнО с3 Ра3чИ7а![]()
az se kefa na pi4ove s golemi dalgi kosmi ma samo da ne sa kadravi
moq priqtel si gi izpravq s presa a e na 20 godini
Emi li4no men si me kefat![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
С преса???????????????????!!!!!!!!???!??!??!!!! !!!!??Първоначално написано от pi4e^16^sf
![]()
![]()
Там одолу???????!?!?!?!??!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
abe nai dobre brysnat ot dolu.kakto nie jenite taka i myjete...nema da ni bocka qvsy6tnost nqma golqmo zna4enie za men dali myja e brysnat ili ne
![]()
mi lo6o nqma da si obrasnat men me kefi kogato mom4eto e 6laif
nqma lo6o
izvinqvai mnogo ama da si mom4e i da si br1sne6 vsi4ko po onaq rabota e malko....geisko!!!Sry.E,da!Ne da e nqkva gora obrasla ots1k1de...![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.