.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Helpppp
    Guest

Molq vi prochete tova

Ami znachi izvinqvam se ako ima mnogo temi po tozi vupros, no iskam da si vzema depilatoar oba4e neznam koq marka e nai dobra bihteli mi preporu4ali nqkoq dobra marka i eventualno gore dolo cenata kakva shte e ? blagodarq vi predvaritelno

Да, ИМА много теми по този въпрос! Все пак, обаче, всичко зависи от типа кожа, който имаш.Най-добре да отидеш в аптеката и там да ти препоръчат някой.А цената-въртят се около 1-8 лв. кремовете и 10-20 лв. пяната.Колкото по-скъпо, толкова по-качествен е самия депилатоар, но пак ти казвам-всичко ти зависи от кожата!Може пък и въобще да не изтърпи депилатоара...

Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...

kika
    Guest
    mi zemi si veet nqkade okolo 8 lv,ili strep

Цитирай Първоначално написано от kika
    mi zemi si veet nqkade okolo 8 lv,ili strep
    Ползвала съм strep и няма никакъв ефект дори не обира косъмчетата

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi na ELEA ne pove4e ot 2 lv e

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе

Re: kudravoto

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    mi na ELEA ne pove4e ot 2 lv e
    Az sushto ti preporu4vam toq na elea mn e efikasen kakto kaza kudravoto i tq mi go preporu4a i e mn hubaf toq depilator elea \/
    No matter where you go, there they are...

Veet най-добре.
    Но никога не си взимайте на Дева...не стига, че мирише отвратително, но и веднъж имаше стъкълца...

Голям фен Аватара на tainstvenata
    ot ELEA sam nai dovolna dr koito sam si zimala ne varshat rabota
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

shalqlqlq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Veet най-добре.
    Но никога не си взимайте на Дева...не стига, че мирише отвратително, но и веднъж имаше стъкълца...
    Bqh si namazala krakata, ostanaha mi povecheto kosymcheta, no ot triygylniha vzeha da padat..

na Elea na men li4no mi haresva vednyj si kupih nqkyv alen mak au otvratitelno miri6e6e samo kat go podu6ih i mi se dopovryt6ta da ne sy luda da si maja krakata s taq smrad
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    veet veet i samo veet!!!!!!!!!
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

аз съм ползвала стреп и съм много доволна,не мирише толкова неприятно както елея,но и двата са много добри
    Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш

Guest

Re: Molq vi prochete tova

Цитирай Първоначално написано от Helpppp
    Ami znachi izvinqvam se ako ima mnogo temi po tozi vupros, no iskam da si vzema depilatoar oba4e neznam koq marka e nai dobra bihteli mi preporu4ali nqkoq dobra marka i eventualno gore dolo cenata kakva shte e ? blagodarq vi predvaritelno
    mi zemi so toi s ohlqjda6ta glavi4ke

Фен
    Град
    Sliven

Цитирай Първоначално написано от o.c.
    ти май нещо се обарка няма депилатоар с охлаждаща глаа ти си мислиш за епилатор....

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    На Veet съм ползвала и крема беше много гаден.Направо ми съсипа кожата,тка че ащо си с чувствителна кожа просто се откажи от него а и + това смърди ужасно.
    Пяната е по-добре,но за мен най-ефикасно си е с кола маска или епилатор.

Супер фен Аватара на i'm so excited!

Цитирай Първоначално написано от krisi_sl
    Цитирай Първоначално написано от o.c.
    ти май нещо се обарка няма депилатоар с охлаждаща глаа ти си мислиш за епилатор....
    то май по принцип няма такова нещо като ДЕПИЛАТОАР, но виж
    депилатор има.
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си