- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Molq vi prochete tova
Ami znachi izvinqvam se ako ima mnogo temi po tozi vupros, no iskam da si vzema depilatoar oba4e neznam koq marka e nai dobra bihteli mi preporu4ali nqkoq dobra marka i eventualno gore dolo cenata kakva shte e ? blagodarq vi predvaritelno
Да, ИМА много теми по този въпрос! Все пак, обаче, всичко зависи от типа кожа, който имаш.Най-добре да отидеш в аптеката и там да ти препоръчат някой.А цената-въртят се около 1-8 лв. кремовете и 10-20 лв. пяната.Колкото по-скъпо, толкова по-качествен е самия депилатоар, но пак ти казвам-всичко ти зависи от кожата!Може пък и въобще да не изтърпи депилатоара...
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
mi zemi si veet nqkade okolo 8 lv,ili strep
Ползвала съм strep и няма никакъв ефект дори не обира косъмчетатаПървоначално написано от kika
mi na ELEA ne pove4e ot 2 lv e
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Първоначално написано от kudravoto
Az sushto ti preporu4vam toq na elea mn e efikasen kakto kaza kudravoto i tq mi go preporu4a i e mn hubaf toq depilator elea \
/
![]()
No matter where you go, there they are...
ot ELEA sam nai dovolnadr koito sam si zimala ne varshat rabota
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Bqh si namazala krakata, ostanaha mi povecheto kosymcheta, no ot triygylniha vzeha da padat..Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
na Elea na men li4no mi haresva vednyj si kupih nqkyv alen mak au otvratitelno miri6e6e samo kat go podu6ih i mi se dopovryt6ta da ne sy luda da si maja krakata s taq smrad![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
veet veet i samo veet!!!!!!!!!
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
аз съм ползвала стреп и съм много доволна,не мирише толкова неприятно както елея,но и двата са много добри
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
mi zemi so toi s ohlqjda6ta glavi4keПървоначално написано от Helpppp
ти май нещо се обарка няма депилатоар с охлаждаща глаа ти си мислиш за епилатор....Първоначално написано от o.c.
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
На Veet съм ползвала и крема беше много гаден.Направо ми съсипа кожата,тка че ащо си с чувствителна кожа просто се откажи от него а и + това смърди ужасно.![]()
Пяната е по-добре,но за мен най-ефикасно си е с кола маска или епилатор.![]()
то май по принцип няма такова нещо като ДЕПИЛАТОАР, но вижПървоначално написано от krisi_sl
депилатор има.
алелуя.