- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Кое е по-добре - грозна мацка с големи цици или..
Циците не са най-важното в една връзка...
Як пич без хуй или грозен пич с хуй . Това е въпроса.
т. 2, 9
ne mi haresvat golemite cici dori i da sa na nqkoq koqto e hubava po malkite pove4e mi haresvat.... pak ti cicite li gleda6 be?
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Spored men li4no cicite ne sa nai vajnoto neshto ima i po vajni neshta spored men de ti si reshvavash
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Разбира се че красива с малки цици, но най-хубаво би било КРАСИВА С ГОЛЕМИ ЦИЦИ \/
![]()
За да получиш - първо трябва да дадеш!
Можеш да се влюбиш и в плоска като дъска или някоя с много големи гърди-всичко е възможно.Гърдите определено не са няй-важното,ако обичаш момичето,с което си,но ако е само секс и нищо повече предполагам,че има значение.
Да ти имам житейската дилема... на 12 ли си или на 13?Първоначално написано от pe4eniqt_pi4
Ae chovek... lud li si e? Kfo ti puka kak izglejda tolkova... Ima ti neshto ako ti e samo za sexa s edno momiche... Ako naistina iskash neshto seriozno gledai dali se razbirash s tqh ne kak izglejdat !!!
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
nema nihto po seksi ot malkite gotini tsitsi
lelelel abe vie hora ste mn tapi zavisi ot slu4aq we pi4...ako si tragnal seriozno s nekoq est 4e gotinata s malkite ceci e mn mn mn po gotina ama ako si tragnal da izchukash nqkoq 1 pat est 4e 2 vid e po ok..........................ama 4e tapi vaprosi.pfy![]()
![]()
Като чета такива неща направо ми става жал....
И то не за друг ами за тоя дето ги пише!
Как може да зададеш такъв въпрос???? На колко години си всъщност???? Много си неориентиран още но ти пожелавам бързо да се оправиш!![]()
Ако гърдите за теб са най-важното.....май наистина трябва да си потърсиш някоя надарена бабичка! Тя няма да е много красива но пък ще има цици колкото за пет красиви жени!
8т. реклама
бан на профил
Ето един добър отговор =D> Големите цици са винаги голямо предимство \Първоначално написано от empjori
/
Как така грозна мацка?Първоначално написано от pe4eniqt_pi4
Как така готина мaцка с малки цици?
<<< Yay, COOL.
Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
ахаха е ся... ай да не се обиждаме
Аз лично бих предпочела красивата,независимо от циците.По-добре малки и стегнати,отколкото големи и увиснали!
Пък и напоследък сякаш наблюдавам някаква тенденция-сякаш мъжете почнаха да харесват по-малките цици.![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
А ти как предпочиташ?Първоначално написано от pe4eniqt_pi4
Да си разделиш тортата с приятели или да си ядеш лайното сам???![]()
pe4eniqt_pi4: "ne znam kakvo da izbera"
Hmmm... qvno si postaven pred nqkva dilema li kvo? Ako za nito ednata ot dvete ne ti puka estestveno 4e 6te izbere6 gotinata, ama po dobre pobarzai 6toto dokato ti tuka 4mae6 i se 4udi6 kakvo da izmisli6 da si 4e6e6 ezika tq 6te ti izbqga \/
Мене ме нема в целата схема..
Яка мацка с малки цици мноо ясно
po dobre gotina madama s malki.. ot kolkoto grozna s golemi...Gurdi mojesh da si napravish.. po trudno e da si smenish fizionomiqta!
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
=D>Първоначално написано от shadowflare
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Външният вид е от колосално значение, но точно циците са последното, което истинските мъже гледат и имат значение...задник, лице, кръстче, височина, телосложение като цяло - това е. Циците са последното.
След време ще се смееш на този твой въпрос.
Първоначално написано от pe4eniqt_pi4
Doina krava ti trebe na tebe
Първоначално написано от pe4eniqt_pi4
Doina krava ti trebe na tebe