.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Neznam kakvo da pravq!!!! :(((( pomognete mi

zdraveite na vsi4ki! Zna4i.... mnogo sum ne6tastna priqtelqt mi zamina za Gurciq i me ostavi sumi4ka... Mnogo se obi4ame i mnogo ni e gadno i na dvamata.... Az nemoga bez nego i neznam kakvo da pravq za da ne go mislq i da ne pla4a postoqnno ...pomognete mi! I neznam kak da go ubedq 4e nqma da go predam za ni6to nasveta! Izlizam s priqteLKI za da ne ostavam suma sus sebe si i da ne pla4a i da se samosujelqvam i da mi e mnooogo ama naistinas mnooogo gadno opitvam se da nemoislq za tova NO PROSTO NEMOGA a topi si misli 4e samo sum 4akala da zamine i da po4na da hodq nalqvo-nadqsno (( kak da go ubedq
    kakvo da napravq za da ne mi e tolkova gadno
    kak da napravq tuka 4e da ne se karame kato mi se obadi.... Pomognete blaagodarq!
    ˙·٠•●۩۞Kraleva๑۩ ●•٠·

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Какво точно те притеснява ?
    Sometimes escape on time means that you win ...

4e toi ne mi vqrva 4e nqma da go predam a az neznam kak da mu go dokaja kato e na mnooogo kolometri ot men???? I neiskam kak da napravq tuka 4e da ne se karame za gluposti po telefona...i kak da go ubedq 4e izlizam s priqtelki za da nemislq 4e go nqma.... 4e mi lipsva
    ˙·٠•●۩۞Kraleva๑۩ ●•٠·

Фен
    Град
    Хмм само 2 неща ми идват на ум - напиши му писмо (старомодно но има ефект) или му изпрати някакъв предмет който ще му напомня за теб (шалче, синжирче, каквото се сетиш)

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Знаеш ли ако наиситна и иситнски те обичка няма да се съъмнява в теб...кажи му това....а пък има и друго знаеш ли какво фрапита много едно момче или момиче независимо....иззраза макар и старичък да е:
    "Знаеш ли,някой ден ще ме питаш какво избирам,теб или живота...аз ще кажа живота и ти без да питаш ще си тръгнеш от мен без да знаеш че живота си ми сит..."аз съм се размеквал на този израз...много помага,....

mislq 4e tuk rabotata n e do obi4a me ne me obi4a! Az SUM SIGURNA 4E TOI MNOGO ME OBI4A! no prosto v na4aloto na vruzkata ni az go lugah mnogo , za6toto toi iska6e da znae postoqnno kakvo pravq s koi izlizam koi mi se obajda i t.n. Izgubila sum mu doverieto zatova e tolkova slojno i neznam kakvo da pravq
    ˙·٠•●۩۞Kraleva๑۩ ●•٠·

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Svetli
    mislq 4e tuk rabotata n e do obi4a me ne me obi4a! Az SUM SIGURNA 4E TOI MNOGO ME OBI4A! no prosto v na4aloto na vruzkata ni az go lugah mnogo , za6toto toi iska6e da znae postoqnno kakvo pravq s koi izlizam koi mi se obajda i t.n. Izgubila sum mu doverieto zatova e tolkova slojno i neznam kakvo da pravq
    аааа аз това нещо не го знаех...тогава не го опреквай има пълно право да се съмнява!!!!

Фен
    Град
    Когато следващия път се карате пак на тази тема по телефона се опитай да го приемеш спокойно и не се карай с него. Какво да му кажеш ти си знаеш .
    Не се безпокой барзо ще си варне доверието към теб ние старазагорчаните сме печени хора

Мега фен Аватара на koalka
    Явно не те обича достатъчно,че да ти казва такива неща.Да,може и да ревнува ама просто му кажи,че обичаш само него и ще го чакаш да се върне от Гърция.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си