Ходя с момиче от 2 седмици ... аз завърших 12 клас а тя завърши 7 клас смятайте за ква разлика .. На нейната възраст сигурно по-хубаво момиче няма в тоя град така си мисля .. 1-т път я отрязах заради годините но тя настояваше да тръгнем и ето тръгнахме. Момичето мн ме кефи първоначално говореха всичките ми приятели да тръгна с нея,а сега точно обратното защото била малка лигла ... И даже пред някои хора ме е срам да кажа годишната разлика даже по центъра пред големите кафета не я хващам за ръка(срам ме е щото си имам няква репутация голямо ми е егото може би не знам) ... И ето че преди 3 дена се появи едно момиче в компанията което ми хареса доста на вид ... И после разбрах че тя много ме харесвала и била готова да чака малко ... И сега съм дигнал мерника на мойта и съм решил да късам ... Нямам силни чувства към сегашното ми гадже и си мислех че мога да направя някфа менка ... Обаче сега като съм у нас и съм си пуснал музиката се здухах и си мисля за моментите заедно въпреки тва че е по-малка... Направо ми става гадно даже ми потекоха сълзи... Даже се намират хора доста дето да се ебават за тва че тя е толкова малка направо ... и съм решил че ще скъсам дори да не знам как да го направя ... Искам да скъсам по най-безболезният начин за нея да не я боли защото тя е мн. хлътнала офф като се сетя кво ще и е на нея ... камо ли ако ме види с новото момиче ... И не мога да си обясня защо като нямам чувства силни,на баладите се сещам за гаджето ми и затова ако я оставя че ще ми липсва,но аз наистина не искам да продължава тази връзка ? Дали е въпрос просто на свикване,дали ако си хвана ново гадже и към нея може да се зародят някакви чувства ???
АЗ много уважавам сегашното си гадже,тази 7-мокласничка и сърце не ми дава да скъсам с нея .. Бе с една дума НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ МНОГО СЪМ ОБЪРКАН и не знам какво искам и аз ... Моля ви кажете ако сте имали сходни случаи и какво бихте ме посъветвали ???
Това ново момиче което срещнах наистина ме привлича повече,но явно съм свикнал до някфа степен с гаджето си не знам