.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    sssssssss
    Guest

Не знам кво чувствам

Ходя с момиче от 2 седмици ... аз завърших 12 клас а тя завърши 7 клас смятайте за ква разлика .. На нейната възраст сигурно по-хубаво момиче няма в тоя град така си мисля .. 1-т път я отрязах заради годините но тя настояваше да тръгнем и ето тръгнахме. Момичето мн ме кефи първоначално говореха всичките ми приятели да тръгна с нея,а сега точно обратното защото била малка лигла ... И даже пред някои хора ме е срам да кажа годишната разлика даже по центъра пред големите кафета не я хващам за ръка(срам ме е щото си имам няква репутация голямо ми е егото може би не знам) ... И ето че преди 3 дена се появи едно момиче в компанията което ми хареса доста на вид ... И после разбрах че тя много ме харесвала и била готова да чака малко ... И сега съм дигнал мерника на мойта и съм решил да късам ... Нямам силни чувства към сегашното ми гадже и си мислех че мога да направя някфа менка ... Обаче сега като съм у нас и съм си пуснал музиката се здухах и си мисля за моментите заедно въпреки тва че е по-малка... Направо ми става гадно даже ми потекоха сълзи... Даже се намират хора доста дето да се ебават за тва че тя е толкова малка направо ... и съм решил че ще скъсам дори да не знам как да го направя ... Искам да скъсам по най-безболезният начин за нея да не я боли защото тя е мн. хлътнала офф като се сетя кво ще и е на нея ... камо ли ако ме види с новото момиче ... И не мога да си обясня защо като нямам чувства силни,на баладите се сещам за гаджето ми и затова ако я оставя че ще ми липсва,но аз наистина не искам да продължава тази връзка ? Дали е въпрос просто на свикване,дали ако си хвана ново гадже и към нея може да се зародят някакви чувства ???
    АЗ много уважавам сегашното си гадже,тази 7-мокласничка и сърце не ми дава да скъсам с нея .. Бе с една дума НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ МНОГО СЪМ ОБЪРКАН и не знам какво искам и аз ... Моля ви кажете ако сте имали сходни случаи и какво бихте ме посъветвали ???
    Това ново момиче което срещнах наистина ме привлича повече,но явно съм свикнал до някфа степен с гаджето си не знам

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    знаеш ли избери само една и то тази която ти подсказва сърцето...след като нямаш чуства към гаджето си до толкова че да си с нея и го каиж мамка му ианче я нараняваш и излиза че си с нея само заради и аз незнам какво...+ това не си малък вече и моя съвет е да тръгнеш с новото момиче онази емлка за теб...аз съм твърдо против разликата от 200 години в отншенията ") успех батка и вече наиситна лека че си еба верно века

sssssssssssss
    Guest
    Мерси,и аз така мисля че разликата е основният проблем .. Не мога да изляза с гаджето си на една кръчма дискотека клуб ... Обаче много уважам гаджето си дори да е малка по-скоро като приятелка ... Не наистина ми става гадно като се сетя че трябва да скъсам с нея .. Не мисля да е на живо защото няма да успея просто ... Сещам се за моментите заедно прекарани но на мен въпроса ми е : Искам да забравя моментите прекарани с настоящетото ми гадже,дали ще стане това чрез новото ми гадже с което мисля да тръгна ...

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Мда прав си. Ако се страхуваш да не я нараниш не се притеснявай. На тази възраст 7мокласниците момчета се лигавят много и момичетата се ориентират кам батковци като теб. Така че не се притеснявай. Ако с момичето което в момента харесваш имате повече общи интереси най-вероятно ще забравиш сегашното си гадже по барзо. И все пак всичко зависи от това какви са чувствата ти към двете независимо от възрастовата разлика - дали е любов, физическо привличане или просто приятелство.
    Sometimes escape on time means that you win ...

Голям фен
    Хайде сега глупости - каква разлика, каква репутация? 5 години не е чак толкова много, не правиш нищо нередно и осъдително и мисля , че хората, които се ебават просто завиждат. Тъпо е. А за чувствата ти - смяташ ли че щеше да ти е кофти и да пишеш тук ако ги нямаше ? Не. Не бързай да си зарязваш гаджето, според мен основният ти проблем е срамът от възрастта й - е някои хора са доста зрели въпреки годините си, не може да съдиш само по това. Замисли се доколко ти харесва момичето което си срещнал - понякога първото впечатление лъже жестоко. Дали става въпрос за чувства или просто тръпка по нещо, което нямаш, дали просто не ти се флиртува?

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Град
    U doma;)
    i tvoita e slojna ... az she te posuvetvam da izveresh taq koqto te kefi pove4e. a puk za zarqzvaneto nikoga nqma bezboleznen na4in, ako e tolkova hlutnala kolkoto kazvash nqma kak sled razdqlata da ne i e kofti ama she se opra ... gledai ti da si OK i ako smqtash 4e she ti e po dobre s tova novoto momi4e probvai s neq ... 6oto posle moje da sujelqvash 4e ne si opital ... Uspeh

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Не мисля, че ви е толкова огромна разлика, че да се срамуваш и притесняваш от това. Просто ти си реши дали искаш да си с нея и не слушай хорското мнение. Ако решиш, че искаш другата обясни й, ще й е тежко, но ще те разбере все някак си. Много по-лошо е да живее в заблуда, че ходиш с нея от любов и между вас може да излезе нещо голямо.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Trqbva da si izbere6 ednata za6toto e kofti da gi vyrti6 i dvete.Za gadjeto ti kydeto e 7 klas -tova nqma zna4enie , do kolkoto razbiram q haresva6 i si sviknal s neq ,ama nali priqtelite ti govorqt 4e e mn malka dai da q skysa6 .Te ako ti kajat da sko4i6 ot nqkyde 6te sko4i6 li ?Naistina priteli sa ti no ne trqbva vinagi da pravi6 tova koeto te iskat vse pak .
    Vyprosno drugoto momi4e siguren li si 4e prosto ne e za sporta a naistina ima6 4uvstva kym neq .Ili pyk prosto tyrsi6 opravdanie da skysa6 s malkata ?
    Neznam sam trqbva da si re6i6 kakvo da pravi6 ama si pomisli zaradi koi go pravi6 -zaradi 4uvstvata si ili zaradi priqtelite .I ako slu4aino re6i6 da skysa6 s malkata mnogo vnimavai za6toto edva li 6te go prieme dobre .Aide uspeh v re6enieto
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами явно щом те е срам да ходиш с нея по улиците не я обичаш,ако я обичаше нямаше да ти пука от хорското мнение.Ако не я обичаш просто и кажи,че искаш да скъсате и че не я обичаш.Няма безболезен начин-като и кажеш ще я нараниш и ще я заболи в зависимост колко те обича.И един съвет.не се занимавай с някакви по-малки от теб.Толкова ли няма момичета на твоята възраст?Ами щом харесваш другото момиче и,ако тя има интерес към теб,тръгнете.

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    pi4 tva si e jiva problemaciq,trqbva da preceni6 dali naistina q haresva6 ili e prosto vupros na svikvane i ottam ve4e da preceni6 kakvo da pravi6!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Guest

Re: Не знам кво чувствам

ami koi te e karal chak pyk tolkova na sila da stanete gadjeta?da si mislil na vreme.ama i tq e bila hlytnala dosta.az kato neq se bqh vliubila v edin,koito beshe s 4 godini po-golqm ot men.obache toi postypi pravilno kato ne mi obryshtashe vnimanie,inache shtqh da sym v syshtata situaciq.nqma nachin da e bezbolezneno.kazvash i che veche nqma smisyl da ste zaedno i do tam. ami tova e jivota.truden.sega i az nqma gadje,toi syshto.no taka si e po dobre.

Guest
    МИ след като нямаш чувства към малката по-добре и го кажи.Съгласна съм с fergieson,че е трябвало да мислиш навреме.К'во ти е виновно момичето,че едва ли не да я лъжеш?Щом не искаш да си с нея,зарязвай я и не се занимавай повече.И за двама ви ще е по-добре.

Повече от фен
    ako pita6 men bih te posavetvala da si ostane6 s staroto ti gaje(7-klasni4kata) za6to kak ti kaza ti puka za neq i mooje mi 4ustvata ti sa ohladnqli za izvestno vreme,no si predstavi 4e trugne6 s drugata i izvednaj pak si vlubi6 v tvoita?
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

ЩЕ ти разкажа една случка..миналата година ходих с едно момиче, то е 90 , а аз съм 86...и по главната като вървяхме и дочух едни зад нас...да казват: "Товя бати педофила" и сеп очувствах малко конфузно...

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    nai-gadnoto e da gi vurtish i 2te...
    iskm da ti kaja che s moq priqtel trugnahme minalata godina toi zavurshi 11kl a as 7 ... t.e. sega zavurshfa 12 a as 8 (pochti ednakfa raslika),smisl 7kl=8kl otnosno 11kl=12kl(pone spored men) ta iskah da ti kaja che fsichki kasfaha "tq e syper qka ama e mn malka,oshte si e detski ukula" toi iskashe da sksua s men zaradi tova ia s mu akzah da mi dade shans da vidi che ne sm tolkova malka.Toi mi go dade i eto sega sme veche 1godina i 5meseca zaedno i fsichki kasfat "dobre.,che ne ni poslusha i ne sksuahte"
    Ostani s tazi,koqto t epravi shtasliv !
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    радвам се, че има все още такива момчета като тебе, на които да им пука за чувствата на другите и за това, че може да ги наранят що се отнася до другото, мисля, че ти става гадно, защото малко си се привързал към нея, жал те е, че трябва да й причиниш болка, апък и сигурно не е лош човек и за това...
    най-добре скъсай с нея и тръгни с другото момиче, но имай в предвид, че чак когато загубиш нещо го оценяваш, и може да се окаже, че си държал на сегашната ти приятелка повече от очакваното
    за това си помисли добре преди да правиш каквото и да било... айде успехче
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    Плевен
    Аз бях автора на темата,определено не искам да губя сегашното си гадже като човек и като приятел така че ако скъсаме което най-вероятно ще стане тези дни,ще направя всичко възможно че да остана с нея мн. добър приятел и дори ще и се обаждам да излизаме но нищо повече ...

Сори отдавна не бях писал във форума ) даже доста постове са ми изтрити като гледам :Р
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    малее ама ти си много сладичък ако и в Д-град имаше такива момчетаа... хич нямаше да ми е скучно

таа по темата, че малко се поувлякох.. наистина е добро решение да си останете приятели глупаво ще е да се подминавате ей така, апък и ако наистина те харесва много, ще й е още по-гадно да не общувате и да се правите на непознати
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

ЕЛИ
    Guest
    здрастии!!така..първо моето момче ще ти кажа че възрастта няма такова значение,каквото ти му отдаваш..според мен ти не само харесваш сегашната си приятелка,но и я обичаш...пречат ти тези глупави предрасъдаци ,които твоите приятели ти набиват..послушай ме-ако си щастлив с нея,годините нямат значение...разликата честно казано не е голяма,аз съм на 17 приятеля ми скоро прави 24...мн го обичам и той мен...колкото и да си ми набивали за годините аз ще съм с него
    така и второ:към новото момиче според мен изпитваш сексуално привличане,а и сигурно е по-голяма от приятелката ти и това ти влияе
    В КРАЙНА СМЕТКА БЪДИ С ТАЗИ,КЪМ КОЯТО ИМАШ ИСТИНСКИ ЧУВСТВА...успех от мен

Повече от фен
    napravi kakvoto ti diktuva surceto i ne se interesuvai ot mnenieto na drugite
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ton1
    Аз бях автора на темата,определено не искам да губя сегашното си гадже като човек и като приятел така че ако скъсаме което най-вероятно ще стане тези дни,ще направя всичко възможно че да остана с нея мн. добър приятел и дори ще и се обаждам да излизаме но нищо повече ...

Сори отдавна не бях писал във форума ) даже доста постове са ми изтрити като гледам :Р
    Сори ама аз мисля,че много се влияеш от мнението на другите!!!Ако не ти пукаше и харесваше момичето щеше да им теглиш една ма*на на приятелите си (да им кажеш,че каквото и да говорят това е твоя избор).Ти си слабохарактерен човек и щом приятелите са ти казали "Скасай с нея" и ти веднага ХОП касаш!Знаеш ли щом сега мислиш за момичето значи не можеш да го замениш!!!Така че бъди си със седмокласничката!!!И стига се прави на тешкар че ще тръгваш с другата!Откаде знаеш дали ще се получи!

Фен
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto

Сори ама аз мисля,че много се влияеш от мнението на другите!!!Ако не ти пукаше и харесваше момичето щеше да им теглиш една ма*на на приятелите си (да им кажеш,че каквото и да говорят това е твоя избор).Ти си слабохарактерен човек и щом приятелите са ти казали "Скасай с нея" и ти веднага ХОП касаш!Знаеш ли щом сега мислиш за момичето значи не можеш да го замениш!!!Така че бъди си със седмокласничката!!!И стига се прави на тешкар че ще тръгваш с другата!Откаде знаеш дали ще се получи!
    За това че се влияа от мнението на другите е така наистина,но това е защото съм си изградил някаф имидж и не искам да го прецакам.Освен тва аз не скъсах с гаджето ми защото са ми казали скъсай с нея а просто се стигна до там ... Вече ми ставаше и гадно като я викна с компанията заедно... Както и да е.

valantin_love ... мерси за това което каза,не че съм скромен ама тая снимчица е доста старичка
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Tesinka
    Guest
    Ami vij ti trqbva da si izqsni6 4uvstvata kum sega6noto si gadje. 6tom si reshil-davai skusai s neq,no posle dosta moje da sajalqvash,4e ste se radelili!
    Ti si reshavai i naistina se nadqvam da izberesh pravilniq izbor

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    pich az usm na mnenie che ne trqbva da ksuash gadjeto si nqma nikakvo zna4enie 4e e 7mi klas...nqm zna4enie razlikata nali izpitvash enshto kum neq....sled kato se seshtash na baladite za neq..ti chuvstvash neshto dulboko v sebe si...dori i da ne ti se vqrva..a prosto go izkarvash sa 4e ot sujalenie ne iskash da budesh sneq..nz tupo e...kvo ti samo vunshniqt vid li gledash ..novo momi4e v kompaniqta hubavo..e kvo kato e hubava jiva i zdrava ti si imash gadje..za kvo kum tazi osven simpatii drugo ne izpitvash..tupo e..

AVRIL4ETO
    Guest
    i az mislq kato {S}a^N^n{Y}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си