az_slunceto .....ако мислиш , че само Перник замърсява природата , значи си с напреднал стадий на заблуденост.Иначе съм съгласен с всичко дето е написалА Whisskas.
Ами Whisskas в Перник не всички са боклуци , има и свестни, макар и малко![]()
tebe kato ne ty puka za prirodata na mene mi puka.![]()
Aide palete go, az si subiram torbichkata s parcali i idvam pri exploited![]()
Ideqta e dobra ;]
Iii slunce...kato ti puka tolkova mnogo...mi aide,pali go ti, samo zamrusqva![]()
toq pa q pali na 200 i dim da te nqma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами аз имам праиятелка от там и мн ме кефипознавам и други хора от там и мисля, че са яко образи хората от там
![]()
Ако го нямаше Перник,тоест не точно града,колкото наличието на полезни изкопаеми (лигнитни въглища) и ТЕЦ "Република" (не съм сигурна) сега ти щеше да си бъркаш в носа,чакайки пред някоя обществена тоалетна,с надеждата за малко топла вода,с която да се изкъпеш и щеше да използваш свещички не само за молитви,а и за осветление и дай боже за малко топлинка.Първоначално написано от az_slunceto
Благодарение на Перник цяла София живее цивилизован живот.
Факт е,че енергетиката е един от основните замърсители на околната среда,но не може без това.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ми всъщност вече въглищата в Перник нямат такова голямо значение... Вече до колкото знам не се добиват.. Сега Бобовдол е водещ в това отношение...Първоначално написано от RAWRRR
Почти съм сигурен, че въглищата в Перник не са лигнитни, а кафяви...
Господииииииииикак може да сте такива веее уискас или там както се пишеш как може да си толква груба ебахти ужаса......няям нищо против скейтърите и т.н. даже ви се кефя, че сте си някфи задружни. тъпо е, че смотаната община не ви обръща нужното внимание ама кфа е тая злоба бееее нека си живеят смотаните чалгарчета,но определено не се дели града на чалгарченца и ти и тфоите приятели повярвай ми..мн крайно говориш без никфо желание да се опиташ да си опраиш живота в момента като толква не те кефи..не е красиво така да се изказваш се пак си от тоя град, колкото и да не ти се иска мн добре знам че не е най-перфектния и на мене мечтата ми е да се махна оттука ама ти се едно живееш в Кербала заеби
и за тия дет минават за села и тнт през Перник да ви кажа че тфа,което виждате не е всичко и дори бих казала че е най-грозната част
ааа тия дет се ебавате с града ми - заврете си комплексарското мнение отзад и като толква не ви кефи не си хабете клавиатурите да пишете коментари![]()
U pLay tHe gAme 0r U waLk awAy..
Абе имаше един лаф за Перник: "Отиваш с бяла риза в Перник, връщаш се с черна"![]()
.Мноу е култов града просто, некъв дух витае там :Д:Д.
Добрия дух на алкохола ли имаш в предвидПървоначално написано от Sarge
![]()
WE'RE NOT LEADING
не случаино се пазиме от черен голф 2 с регистрация почваща с ПКПървоначално написано от Sarge