Значи какъв вид дрехи си купувате - спортни или по-елегантни?Как обикновено излизате навън-лятото и зимата?Обувки-какви носите най-често?Защо?Въобще всичко за облеклото ви...![]()
OOoooo eto edna gotina tema! \/ Ami kato za na4alo az sum na 15 !lubimite mi cvetove sa zelen,rozov i moje bo sin.Obojavam da obikalqm magazinite...prosto s 4asove moga da obikalqm!
ami nai mi dopadat rairanite blyzki i....abe cvetnite ne6tica,stilut mi e sportno-eleganten (opitvam se da se pridurjam kum nego de
)I si padam po po iz4an4eni sladyrski ne6ta,a za lqtoto obi4am da xodq s djapanki i 4exli4ki (koito su6to sa adski cvetni) kato za obleklo nqkoq rokli4ka (otnovo cvetna \
/ ) i su6to taka rqdko no fakt obi4am ...kakto vsi4ki ostanali prostosmurtni xorica da nosq potni4eta,dunki i teniski!E that`s my stile
![]()
P.S:malko sum 4alnata!![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Аз предимно обичам да си купувам всичко. Стига някой да ми даде пари. Блузи , потници най-често си купувам. По 5 лева от арабите, мега яки. Хаха..
т. 2, 9
Най-много обичам да си купувам бижута, което се случва само когато имам бал...и евентуално сватба. Дрехи и обувки мразя да купувам, защото много рядко нещо ми харесва.
Много обичам да се шматкам по магазините.Нося предимно спортни дрехи,купувам си дънки,блузки,потничета.Обу ки-нося маратонки,лятото чехлички,джапанки...
Само три неща са безкрайни: звездите на небето, капките вода в океана и сълзите в сърцето.
обожавам да си купувам блузки и потничета!гардероба ми е пълен предимно с тях.обличам се така както на мен ми харесва.не се придържам към модата или някакъв конкретен стил,а купувам това което ми грабне окото.зимата като всяко момиче-с пуловерчета,дънки,ботушки( амо не от тези високите с тънко токче!не съм се качвала на такива и нямам такова намерение.страх ме е да не се пречукам!
).лятото-с панталони(7/
,дънки(7/
,сега и от по-късичките,потничета и чехлички.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Мразя да се мотам по магазините(е, освен ако не е в търсене на дълга пола...)
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Ходенето по магазините за мен е един малък кошмар, защото знам че ще се върна с празни ръце поради наличието на "спортно-елегантни" и "фиешън" цигански парцалки!
nai-mnogo mi varvi da pazaruvam bluzki... nai 4esto v 4erno ili rozovo!
къдря се най-вече на ризи (то не е чудно защо имам толкова много). почти винаги успявам да си харесам някоя и я правя моя.
обуща не обичам много. особено с предпоследните два чифта се озорих жестоко. и не защото не можех да си харесам, ама това е друга тема.
с дънките нямам проблеми...
шопингЪ ми е най-лесното на мене![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
mn qki4ka tema.ami az obi4am sekvi cvetove ama taq godina sym ludnala po 4erveno,rozovo,bqlo,sinio i moje bi zeleno.stilyt mi e po-skoro sporten,ponqkoga po-eleganten,zavisi ot nastroenieto mi.v garderoba mi ima predimno potni4eta,bluzki i pulover4eta,ima i danki ama nai-se kefq na poli4ki.za obuvki-botu6i za zimata,kecove i 4ehli4ki.obi4aM по-джиджаните ne6tica.
Обясни ми значението на думата "джиджани"Първоначално написано от hollaback_girl
![]()
Иначе по темата...дайте ми пари и ще ви покажа точно какво обичам да си купувам![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
и аз ! скучно ми е да се мотам по магазините!Първоначално написано от Циндил-Пиндил
2 т. от правилника. Бан на профил
като за начало ще кажа че ходя само в магазини където знам че ще има това което искам, най-много обичам да си купувам блузи
I'm not like them
But I can pretend
The sun is gone
But I have a light
The day is done
But I'm having fun
ami prosto джиджани.po-taka dre64ici.ne moga da ti obesnq,trqbva da ti pokaja prosto...![]()
амии, девойче, тая думичка ДЖИДЖАН е многозначна, но като цяло главните и две значения за ГОТИН и ГОТеН (второто иде нещо като 'готин' - демек обеатното на готин.. уф оплетох се..) но ако питаш мен 'джиджани дрехи' би трябвало да значи или яки, или циганейшън.. сигурно hoLLaback_girL би ги описала като яки, а пък аз като ги видя може и да ми се сторят циганейшън, като се знам ква съм..Първоначално написано от strange__
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
nai-mnogo obi4am da si kopuvam obuvki
ina4e si4ko obi4am da kopuvami bluzi i kozmetika i pantaloni i qketa bijuta si4ko
![]()
The pain is temporary!
INSOMNIA;BAS;BOARDSHOP;RADICALS; ve4e i FABRICПървоначално написано от Анонимко
Е тия скейтърските па как ги любя нямаш си и представа.....
Az otifam v magazini kudeto znam 4e shte namerq qki gumenki i punkarski bluzi!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
нях нях и аз...или поне хората под тяхПървоначално написано от Genocide Lolita
![]()
Тъъ по темата..Аз па мн бичам да са мотам по магазините...мн са кефя на килцата...шото по принцип кат си купувам дрешки са ми от фиксираните джобни и ми тряат 2-3 месеца поне за да си събера иначе пари...Хъм..бих казала че имам слабст към панталоните...широкички такива...![]()
пфф....не обичам да се мотая по магазините...много трудно си намирам нещо-всичко е претруфено и в някви кофти цветове...нося по-изчистени откъм модел неща и стават трудно нещата.. Нося се предимно в черно. стила ми бих казала че е...ъъ...спортен О.о....по-свободни дънки, тениски, поли (дълги стаа въпрос) и кецове. Е в най-олемите жеги обувам и някой друг чехъл. Лятото няй-често се джижа със свободни дънки, кецове и потник/тениска...казах вече за чехлите...зимата....ъъ..дънки някви, кецове и пуловер или блуза+суичър. Най-лесно си намирам обувки-като тръгна знам че търся примерно черни кожени кецове и знам г/д какъв модел да са и просто намирам този, доближаващ се наи-много до представата ми и го взимам и така.....
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
az kato cqlo mnogo obi4am da pazaruvam(bilo to bluza,obuvki,danki,potnik,pola...)tova e edno ot lubimite mi ne6ta![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Аз обичам по - раздвижени и по - спортни нещица. Нещо, което да стои добре и да е удобно. Предимно си купувам дънки и спортни панталони, както и суитшъри. За лятото по - дълги поли, чехли и блузки.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
O za men nqma zna4enie kakvo e!Vajnoto e da se obikalq po magazinite i da se pazaruvat nai razli4ni parcalki, junjurii i kvi li ne izgazici!!! Tva moga da go pravq po cql den! \
/ \
/ \
/