- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mom4eta,kakvo gledate dokato ste na plaja?
iskam da popitam mom4etata kakvo zaglejdat na momi4eta dokato sa na plajaza cici i dupeta qsno, drugo? i kvo si mislqt..?
sry ako ne e za tuka temi4kata![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Краката и лисцето.
krakata? dali sa opraveni(obezkosmeni) ili dali sa krivi? xaxaxaxa
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Не ги заглеждамзащото вниманието ми е събрано другаде
![]()
Taм където няма химия, няма и физика !
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
sa6to i dali sa podawat kosam4eta otprede ot banskia (waxaxaxaxaxa).Първоначално написано от s3xy_d0ll
Първоначално написано от Анонимко
![]()
..
..
![]()
..
![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
аз не гледам нещо точно определено.гледам като цяло за някое хубаво момиче което ми допада,а не само цици и дупета.обаче това е голяма рядкост тъй като има мн дебели германки и просто закриват хоризонта със сланините си.
mi stoq si v hotelskata staq i gledam heallraiser![]()
луната седи като жесток портрет, и кошмарът ,който преска4а от сън на сън, в копаниата на смърт и малко насилие.
Определено дупето и гърдите![]()
![]()
A az si zavijdam na moite si cici![]()
![]()
az gledam tka kato po4na otgore nadolu..
1.lice
2.kosa(ako e mokra super
3.cici (da ne sa mn golemi )
4.korema (da nema slanini)
5. dupeto (da e stegnato i s forma!!!)
6.dali se brusne nadolu(genetali,kraka)
stiga li tolkoz kriterii![]()
освен лицето...краката и дупето са ми любимата част![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Лице, цици и дупе на първо сканиране. Второто сканиране останалото![]()
liceto
nemoje da e ubava v tqloto a v liceto udarena s tigan si4ko se gleda ...
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Az pak gledam samo cicite. Kolkoto po golemi tolkova po dobre. Ako ima mnogo golemi cici, kvato i da e shte q naeba chesno! Cicite sa mnogo qko neshto. Kefat me sashto i debeli dupeta!
Всъщност като се замисля и аз не знам к'во гледамкато погледна едно момиче или ми харесва, или не. Иначе най-важното можеби е лицето. На плажа хората не отиват за да си показват лицето но и там това се гледа
![]()
Интересно ! А аз си мислех че косата е най отгоре на главатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
gledam da vidq dali 6e pusne da q opraq![]()
1. Лицето - ако е некъв урод в лице въобще не гледам надолу, дори да е супермодел.
2. Корем - ако има такъв просто другото няма значение
3. Крака - целулит + тресящи се сланини.../тук влиза и задник
4. Цици - само колкото да ги има...![]()
Общо взето това са конкретните неща, но визията, стойката и балансираната физика като цяло са най-важните неща, които привличат погледите.
=D> \Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
/ Съгласен съм с теб
![]()
гледам си пишката и нищо друго не ме интересува
Гледам гъза,после лицето,после цицитеи после краката![]()