zdraveite! dosta dulgo se polu4i,no iskam da vi razkaja moita istoria i da vi poiskam suvet.
az sum na 16 i ot pove4e ot godina sum mnogo vliubena v edno mom4e,toi e na 19.boje,toi e nai-goliamata mi liubov nikoi ne moje da go obi4a pove4e ot men, NO si ima priatelka pri tova ot 2 godini hodiat uj seriozno. ta ot izvestno vreme se prestra6avah da mu zvunia,da go kania da izlizame i taka natatuk,toi vse mi otkazva6e mnogo takti4no i liubezno dokato nakraia prosto ne mi kaza v prav text,4e znae kakvo iskam ot nego,no niamalo da stane. edna no6t oba4e se slu4i taka,4e se vidiahme i az pak mu "nalitah". poiska da otidem na po-tiho miasto,za da pogovorim i otidohme u tiah. pak zapo4na s obiasneniata,4e tova koeto iskam ne moje da stane,no az mu povtariah 4e go obi4am i 4e ne moga bez nego. togava mi kaza,4e pove4e ot sex ne moje da mi predloji,za6toto si imal priatelka ,a i az sum bila mnogo muni4ka. az ISKAM pove4e gotova sum na vsi4ko za nego,no toi nastia 4e pove4e ot sex niama da ima.obi4am go i se suglasih,napravihme go i sled tova mi zaobiasniava,4e ne sme edin za drug i dano sega da mi e minal merakut.ne iskal da mi ostavia naprazni nadejdi, a i sum mu malka. posle kato me zakara do nas mu kazah da ne se pritesniava,4e gajeto mu niama da razbere i toi me izprati s dumite "NIAMA NUJDA.TIA VE4E ZNAE " kakvo zna4i tova?! sega gi gledam postoianno zaedno,tia znae za nas,niamat problemi,daje tia minava pokrai men vse edno ni6to... ne razbiram,nali sex se pravi kogato si vliuben,s 4uvstva. ot moia strana az sum vliubena,pravih go s liubov,ot druga toi obi4a neia,a pravi sex s men i kak taka priatelkata mu znae i niama problemi.
kakvo da pravi az? kakva e tazi negova vruzka.i hem hodiat ot godini,hem si znaiat edin an drug za "pohojdeniata",hem sa 6tastlivo vliubeni.kakuv be6e tozi sex za da mi mine jelanieto po nego.pomognete mi,kak da go spe4elia?obi4am go!!!