- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Може ли момичето да забременее ако прави секс без
Ami az go pravq ot godina i polovina bez nikakvi predpazni sredstva puk nishto ne e stanalo(i dano da ne stava razbira se)
Защото "той те пази", нали? Голям смях!Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Da,pazi me i ne vijdam kakvo smeshno ima v tova,vapreki che nikoi ne e zastrahovan.Moite priqtelki sashto ne izpolzvat nikakvi predpazni sredstva i vapreki tova do sega nikoiq ne e zabremenqla,no kakvo da obqsnavam.Vseki ima pravo na sobstveno mnenie
Хах малко си още и не знаеш - тва се учи по биология в 8 класПървоначално написано от NeJnA_DrOgA^
Sexapilna_kukla ти и твоите приятелки трябва да сте някви супер късметлийки че не сте забременели.
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Малък е риска, но може да забременееш в течноста преди да свърши дето отделя има малък брой спрематозиди и е напълно възможно да забременееш
Това предсрочно семеотделяне може да се получи от прекалена възбуда макар шанса да е малак да забременееш по този начин, но едва ли си бременна
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Ami ne znam moje bi sme kasmetliikizashtoto i az sam chuvala,che predi da svarshi otdelq technost,v koqto ima malak procent spermatozoidi,no neznam do kolko e vqrno,tai kato do sega ne e stavala belqta i dano da ne stava
Ами ти по-добре земи се стегни и почни да използваш предпазни средства, а не да чакаш да стане нещо щот като стане и няма връщане.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
ти си играеш със съдбата знаеш ли го тваПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
kakto do sega ne e stavalo nishto,taka i za napred mislq,che nqma da stane,osven ako narochno ne go napravi de,zashtoto tova vse pak si e godina i polovina,prez koqto nishto ne stana,ne samo pri men,ami kakto veche kazah i pri priqtelkite mi
Слушай кво ти казвам вземай мерки докато не е късно, че един път стане ли ще видиш кво е...Първоначално написано от Sexapilna_kukla
da,prav si,az misleh da zapochna da piq protivozachatachni,ama parvo trqbva da ida da se konsultiram![]()
pffffffff deca prostiПървоначално написано от Sexapilna_kukla
ne e nujno da puskash tapi komentari......
Незнам кой какво е чувал но науката казва следното: Тази течност за която всички говорите, при не всеки мъж в нея има ЖИВИ сперматозоиди. Тя е образувана от мъртви сперматозоиди. НО! има голям шанс при повторен акт в близко време (разбирайте до 12 часа) вътре да има живи и годни за оплождане. Друго е че при възрастните жени има от 3 до 6 дни период в който може да се забременее. При вас деца този период е нестабилен,замислете се да не стават грешки,после да не е като мои познати, които правят така :презерватив, хапчета против забременяване, и мъжът да не свършва вътре - за по сигурно. Още сте малки и презерватива ви е належащ
Първоначално написано от Angel_Girl
не муй бе споку
e nai-nakraq ima nqkoi,koito e v sashtoto polojenie kato men i spodelq mnenieto mi
Това показва, че ти си малоумна. Възможността да се забременее е 50% - или ще забременееш, или не, ако не се използва контрацепция.Първоначално написано от cvety_i_bebeto
ne moje skupa ne znaesh li kak edno momi4e moje da zabremene kato mom4eto svurshi v neq pomisli malko axaxxaxa ili ne moesh da mislish ili si mno t**a![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
е тъпи тъпи ама като не знае по добре да разбере що и се карашПървоначално написано от honey91
по добре сега да разбере от колкото след като вече е станало нещо...
oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!
стига шашкате моми4ето,наскоро и аз имах подобен проблем,винаги има някалъв риск,но в слу4ая не е огромен,много добре знам аз как се наплаших и какво ми беше,винаги с предпазни средства,тва е...