- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Надуваема или чекии ?!
mi to i az spa s 2Първоначално написано от nimfata
![]()
ama negi 4ukam de az sam veren na priqtelkata si![]()
Първоначално написано от APRILIA`RS
аз написала ли съм, че приятелят ми го прави ?!
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
e spored men s ruka 6te e po-dobre!btw kato si vzima6 kukla ako ne si oceli6 razmera na dupkata kvo 6te stane!?????pone pri 4ekiite nqma razmeri
Ми пробваш на място, обаче смятам, че тая дупка се разтяга. Може и да я намажеш с някакъв лубрикант, има начини не се бой ! :>Първоначално написано от kami`
Не се излагайте , моля ви ... Едва ли е толкова трудно да си намериш приятелка, че да стигнеш до там да се чудиш да си купиш ли кукла или не ... ?!![]()
Тва са 2 различни неща бейби \Първоначално написано от nimfata
/
Една кукла би разнообразила връзката ли ?
Представям си как накрая момчето спи с приятелката си , а мисли за гумената кукла ... Смяяяяях ...![]()
Разликата е в това, че на дадена възраст все още е трудно да си намериш секс партньорка и може да си намериш друг начин for fun, иначе съм съгласен, че би било хипер глупаво докато си имам супер гадже да отида да изчукам възглавницитеПървоначално написано от nimfata
![]()
Или както се казва, за какво да ям хамбургер с евтин салам, докато у нас има пикантни пържоли \/
Е затова е самозадоволяването , но да дадеш пари за кукла ... това вече е тъпо.Много момичетата също немогат да си намерят приятели на дадена възраст или просто не спят с тях , да си взямат вибратори ли ...![]()
ne da si vzemat naduvaem 4i4koПървоначално написано от nimfata
![]()
emi kato gledam po nicka i temata si nqkude na okolo devet i se predpolaga 4e ti e nqkuf tunak i maluk zemi edno 6i6e i go klati nego
The pain is temporary!
ebati saveta spored mene nee mnogo oda4enПървоначално написано от beB_
varianta s vazglavkite e po dobar![]()
хъъъъъъъ, начи чукането на възглавници е изневяра... пфхахахаПървоначално написано от APRILIA`RS
ХАААААХЕХАХАХЕХАХАХЕХАХАХ ЕХАХаЕХАХАЕХАХАПредставям си как накрая момчето спи с приятелката си , а мисли за гумената кукла ...![]()
![]()
![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Като толкова много искаш щи подара един вибратор!!!Първоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
а вие на вибраториПървоначално написано от shadow4e
![]()
чикия, макар че няма да откажа да пробвам с една гумена вагина![]()