- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mn e banalno da kaja..POMOSHT NALI?
hora...hodih s edno mom4e no ne6to ne se polu4avashe 6oto toi raboteshe i....skasahme...ili o6te ne sme de ama i toi i az iskame da kasame. ta kakto i da e . mina vreme i az ne bqh izlizala s tva gadje i se zabraihme..do tuk dobre no edin den brat mi dokara dvama negovi priqteli vkashti na gosti ii az mn si haresah ediniq no ni6to ne kazah sled vreme vidqh 4ovek v 4ata s sashtiq prqkor kato mom4eto koeto be6e vkashti i mu se vklu4ih..pisah mu i toi se seti koq sam...no toi e na 23 a az sam na 14pishe mi 'kote,zaio,milo...' pishe mi 'obi4kam te' no kato mu kaja 'obi4kam te i az..no ne kato brat' i mu stava kofti i me pita 'mislish li 4e moje da stane ne6to mejdu nas?' ili '6te te vzema kato porasnesh' i nai gadnoto e 4e i mi zvani po tela i vika 'sladur4e kfo praish' i takiva ...i ponqkoga kato go vidq da govori s nqkoq negova priqtelka i go bazikna ne6to i toi vika '6to se izplashi taka kato me vidq?strashen li sam ili 6toto ti izneverqqm' i mi stana stranno ...a toi mi e sased
i ne znam kakvo da pravqq...spored vas moje li da stane ne6to mejdu nas?kakvo da pravq??ima li 4uvstva toi kam men? i tolkova li e golqma razlikata v godinite ?
![]()
![]()
![]()