- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- [url]http://skinhead.hit.bg/[/url]
Аре скиновеее
http://skinhead.hit.bg/
hahah smeise da ne go povtori
2 т. системно.
хахахванах се
![]()
За да получиш - първо трябва да дадеш!
Да те хване някой скинар да те нафака.
т. 2, 9
И всички вие сте расисти и истрински скинхедс и затова стигнахте до края?
hah abe ne se ebavai mnogo mnogo sas skinhead.....![]()
"...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."
ЗИП ФАЙЛ!!! ЗИП ФАЙЛ!!!
Първоначално написано от Sapphir
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
i az ot lubopitstvo go otvorih .. xaxax
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Хахахах, много ме изкефи!![]()
още някой изстрадал хакер чифут пострадал някоя нощ .....
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
Мноо яко, няма що!
Първоначално написано от exploitedteen
Ми предопчитам да сам с принципи близки до тяхните отколкото да се примирявам с мангалята.![]()
Като стане напечено и като си изпатиш от цигани или твой близак ще си говорим пак на какво мнение си![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
К'ви мангали, бе? Типичният български "скинар" нео-нацист не е виждал през живота си мангал, камо ли го е докосвал. Мангали не бият, ама скейтъри и пънкари да.
Не че средностатистическият наци скинхед в България е от умните, но пък антитата са още по-тъпи. Само това можете да измислите явно...
a we tva punkar4e mnoo t1po we ai ne mi minavai s teq 6to ne idete v nqkoe cigansko geto ai ti kat si tolkova otvoren ako si ot nqkoi po golqm grad idi se naprai na skinarite
ТОВА Е ПРАВИЛНИЯТ ЛИНК!!!
![]()
ах, ма сигурно така ще еПървоначално написано от exploitedteen
мхъм...
ta tiq muhliovci za uvajenie li sa .. vednuj 5ma skochiha na 3 lapeta .. posle tiq viknaha bratovchedite si (stanaha 6-7) i tiq drasnaha .. gonenie i prismeh za tiq lepilari i skusanqciПървоначално написано от priti_kiti
![]()