- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- сапун имекс
попринцип нямам акне,но когато ми излезне някоя пъпка я мажа с кремчето imex и ми минава.Чувала съм че мима и сапун imex но не съм го ползвалаи си мисля да си го взема,но нз дали действа добре
някой използвал ли го е ?добре ли по4иства?
IZVINQVAI OT KUDE MOGA DA SI KYPQ TAKOVA KREM4E IMEX...NE SUM Q 4YVALA TAQ KOLEKCIQ,INTERESNO DEISTVA LI?
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ot magazina be
toq mozyk za kfo ti e daden na glawata
Ei q si meri dymite!To momi4eto ot kude da znae!Amo moje da e nqkakva po-specialna seriq be idiot!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 2 от правилника!
Благодаря!
дпбре де
ай стига сте се карали
и кажете добре ли по4иства сапуна имекс ?нужну ли е след тфа с нещо др да си по4иствам лицето като например розова вода или сапун4ето е достатъ4но
има такава тема,даже маалко по-подробна http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=22804
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
нз колко си моз1к ,но когато си го купиш от магазина ми се обади! това е лекарствено средство против акне и кожни проблеми ===>>> аптеката!Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от ™G-Baby™
Аз го ползвам този сапун и сьм доволна..Все пак е сапун..само изчиства мрасотията.Не изисквайте нещо по-специално.Няма като се измиете да Ви се махнат,просто си е сапун.