.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: mnoo go obi4am

Guest

mnoo go obi4am

na4i ot 2 god haresvam edno mom4e.Bqhme zaedno no samo za edna ve4er i ot togava hlatnah o6te pove4e toi znae 4e az go haresvamn no sled tva se hvana s moq priqtelka i taka....sega e v germaniq i si pisahme dokato ne mi kazaha 4e e govoril za d garba mi.No brat mu mi kaza 4e toi izob6to ne moje da govori takiva raboti i 4e tva e nekva 6ega ot 7 meseca ne mu govorq kogato si be6e tuka me pozdravqva6e a az ni6too se no4i ne go poznavam.Molq vi kajete kvo da pravq da prodaljavam li da go obi4am ili da go zabravq ama znam 4e 6te e prekaleno trudno daite savet

mi prosto mu kaji kvo izpitvash i kvo sa ti razkazvali-bydi otkrovena s nego-THIS IS THE BEST.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bob_marley
    mi prosto mu kaji kvo izpitvash i kvo sa ti razkazvali-bydi otkrovena s nego-THIS IS THE BEST.
    =D>
    Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ами..ако той се върне от Германия,прекарвай повече време с него и го опознай!Не може да вярваш на всеки който говори че някой е казал нещо.Трябва сама да прецениш какъв е този човек,но по самото си общуване с него,а не по думите които другите са казали за него.Относно това дали да продължиш да го обичаш..така лесно ли става? Ако обичаш някого силно и истински,не може да го изтръгнеш от сърцето си така лесно.Опознай го по-добре,разбери дали има чувства към теб и тогава реши какво да правиш

Голям фен Аватара на tainstvenata
    napylno sam saglasna s LP_girl_14 iii uspeh
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ами..ако той се върне от Германия,прекарвай повече време с него и го опознай!Не може да вярваш на всеки който говори че някой е казал нещо.Трябва сама да прецениш какъв е този човек,но по самото си общуване с него,а не по думите които другите са казали за него.Относно това дали да продължиш да го обичаш..така лесно ли става? Ако обичаш някого силно и истински,не може да го изтръгнеш от сърцето си така лесно.Опознай го по-добре,разбери дали има чувства към теб и тогава реши какво да правиш

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: mnoo go obi4am

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na4i ot 2 god haresvam edno mom4e.Bqhme zaedno no samo za edna ve4er i ot togava hlatnah o6te pove4e toi znae 4e az go haresvamn no sled tva se hvana s moq priqtelka i taka....sega e v germaniq i si pisahme dokato ne mi kazaha 4e e govoril za d garba mi.No brat mu mi kaza 4e toi izob6to ne moje da govori takiva raboti i 4e tva e nekva 6ega ot 7 meseca ne mu govorq kogato si be6e tuka me pozdravqva6e a az ni6too se no4i ne go poznavam.Molq vi kajete kvo da pravq da prodaljavam li da go obi4am ili da go zabravq ama znam 4e 6te e prekaleno trudno daite savet
    Vij tova mom4e 6te se osuznae kogato spre6 da mu tru4ka6 po gaza i togava 6te sujalqva za tova 4e ne e bil s teb i ti kogato mu kaje6 :"na6to vreme mina"
    i 6te go zaboli taka kakto sega teb te boli!Spokoino ne e ti e posledniqt v tova sum obedena..i az sum bila taka..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Max_Payne
    Цитирай Първоначално написано от bob_marley
    =D>
    =D> =D> =D>

Повече от фен
    4estno da ti kaja se opitai da go zbaravi6 taka 6te e nai-dobre no si ostanete frend,priqtelite nikoga ne sa izli6ni
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си