.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

ммм... страх ме е...

мм такова... момиче на 14 съм и не съм се целувала... много ме е страх... много ми е чудно дали нещо ти се променя в устата... щото една френдка много я боля езика след като се целувала с гаджето си... та моля кажете ми... някфо едно такова.. езика променя ли се? и как трябва да си въртиш езика?

Град
    nqkyde dale4e
    ebe wii ste mnogo zle be...kato se celuwash sled nqkolko dena umirash...ne si li chuwala?milioni hora po sweta umirat ot towa
    Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...

Повече от фен
    Град
    СС (;
    оооооооф, ми ако са се мляскотили половин час мноол ясно, че ше я боли езика... иначе дам, къса се девствената ципа на устата ти...
    леее не... дали се променяло нещо в устата ти...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Spox wa. Tiq koi znai kakvo sa pravili 1vo glei se podyrjai 4e ako daha ti e gaden i ima veroqtnost ako mu dyhne6 da pripadne taka 4e si mii zybite redovno :P NE se pritesnqvai. Nikoi ne e uspqval ot 1viq pyt

Btw taq tema ne e za tuka

Guest
    чекай сега ти кура или устата сте му целува6???

flashback..

По скоро трябва да знаеш как да си въртиш езика като лапаш отколкото като целуваш

no{DOUBT}
    Guest

offf

tctctc.............................ne mn e tapo na 14 godini da ne si se celuvala.....i napravooo shte umresh ako se celuvash...i ezika qko se promenq zapo4va da prili4a na filiq.......offf..............zashto si gubite vremeto da pitate za takifa tapizmi?!!!

Guest
    ae ni6to nqma da ti stane na ustata,daje 6te ti e hubavoemi to ne e nqkva tehnologiq,se edno si mashina,vajnoto e da e nejnovartish go kakto si reshish,po-hubavo stava ako ne go mislish mn mnpoleka samo sas zubkite i ligite))aide uspeh i nqa ni6to strashno,ne se pritesnqvai,6tot az mnogo me be6e strah ot 1-vata celuvka da ne se izloja i mn typo se polu4i,taka 4e kolkoto po-spokoina si i kolkoto po-malko go mislish,tolkova po-dobre 6te stane)

Guest

Re: ммм... страх ме е...

awe nishto ne moje da ti stane ot celuvane.moje samo karies da hvanesh,ili nqkakva druga bolest.inache na ezika mu nqma nishto.pyk tazi tvoq priqtelka se pravi na mn interesna.......ot celuvane chak da q zaboli ezkika...da,da,drug pyt,ne na men tiq.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    хахахахха, ако те захапе и стисне повечко до кръв, ще те боли после сигурно още няколко дни хахахахха

nie kato se mlqskahme s moita macka cql den i na drugiq den ezika ne si go use6tah - 4estno!

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мм такова... момиче на 14 съм и не съм се целувала... много ме е страх... много ми е чудно дали нещо ти се променя в устата... щото една френдка много я боля езика след като се целувала с гаджето си... та моля кажете ми... някфо едно такова.. езика променя ли се? и как трябва да си въртиш езика?
    нищо нема ти стане споко
    целувай се без да се притесняваш

Не, не се целувайте, ще ти окапят зъбите!

Глупава тема, но се очаква като гледам възрастта на авторката

Мега фен Аватара на koalka
    То си идва от само себе си как да се целуваиш с език.Ми незнам от какво може да я боляло,освен ако с часове не се е целувала.

Ima mnogo takiva temi....Celuvaneto NE E OPASNO ZA JIVOTA!!!

Мега фен
    Езикът боли единствено от прекомерно използване.

Град
    plovdiv we mainaa :P
    be nqma stra6no ot kakvo se strahuva6 ...ni6to nqma da ti stane ot celuvaneto ...ako be6e taka to da nqmame ve4e ezici spox

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mozaka ti se promenq....ni6to nqma da ti stane ot edna celuvka s gadjeto ti :P 6oto 6e ti haresa i 6e iska6 pak i pak taka 4e ............kvi sa tiq gluposti 4e ne6to 6e ti stane??

Град
    Пловдив
    Единствената болка,която може да настъпи..ще дам пример с мен - с предишното ми гадже се целуваме и тя от лиготия изчака да си вкарам езика в нейната уста и така ми го засмука...напрао изтръпна целия и ме болеше после ден два..ама нищо - после и го върнах на джуката - тъй че няя се притесняваш..мляскай се с 300-та и да не ти пука
    В Живота Няма "РЕСТАРТ" Бутон...

Олееейй..много внимаваи ей!Целуването не е шега работа!Толкова много неща може да ти станат от целувки:задушаване;психичн о разтройство;инфаркт на миокарда;рак на зъбите...абе мани мани,страшна работа направо
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Голям фен
    nqma opredeleni pravila za tova kak 6te se celuva6 ili kak 6te si vyrti6 ezika. vsi4ko stava spontanno. a otnosno tova koeto kaza za priqtelkata si, 4e q e bolql ezika. mnogo zavisi kak 6te se celuva i mom4eto. ako q e hapal mnogo qsno 4e 6te q boli ezika

Голям фен
    Град
    Разград
    Dobre be,kvo se karate na momicheto sega,a?Nkoi puskat typi temi,4e neznaqt kak se ebe,vie shte se karate!!Q malko po-spokoino!!! Mi pyk kvo tolkova kato ne se e celuvala??Vie vsi4ki tuk svirki pravili li ste,a?Lapeta....A milichka,otnosno celuvaneto.Nqma da se pritesnqvash,sledvai partniora si i stava idealno,estestveno,4e vsqko momi4e v na4aloto e neopitno,ama posle e lesno.MIni pyrviq pyt bez pritesneniq i nqmash grija.Uspeh!!
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Не, не се целувайте, ще ти окапят зъбите!

Глупава тема, но се очаква като гледам възрастта на авторката
    Gluposti! Ne e ot vazrastta, a ot akala!
    A na teb mila ni6ti4ko nqma da ti stane! A kakto kaza nqkoi po gore, taq deto mn q bolql ezika ot celuvane, se pravi na interesna!

Btw: Kvo ob6to ima parvata celuvka sas sexa (osven 4e ednoto ponqkoga vodi do drugoto da ama vse pak!!!)

Цитирай Първоначално написано от malka zvezdi4ka
    Ima mnogo takiva temi....Celuvaneto NE E OPASNO ZA JIVOTA!!!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    MAle Vie ste mn Zle Zemi nqkoq priqtelka da te nau4i
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си