- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ммм... страх ме е...
аххахаха лудница!Първоначално написано от Novkov
![]()
абе момиче,ти добре ли си?! как ще ти се променя нещо в устата?!Нищо не се променя,просто ти става хубаво на душата,че си се "цункала" с гаджето...хах![]()
![]()
А пък тази твоята приятелка,кой знае каква целувка е било тва,че и езика да я боли...![]()
f@nt@zi@
Целуване или здраве - Изберете сами!!! шъшъшъшъшъшъ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
още си прекалено малка и зелена, мила... какво е това - 14 годишна да се целува! естествено, че ще ти стане нещо на езика, коренна промяна на устната кухина и се стига до неспособност за хранене и умираш много бавно и мъчително от глад![]()
off pove4eto ot vas sa golemi oligofreni!
tq pita be debili takiva sa sum ubedena 4e pove4eto ot vas sa bili i po-zle... ama ...dai sa da sa praim na maistori....kat vi e tupa temata ne vlizaite be..!!!![]()
![]()
нищо не става-споко.На мен първото гадже не занеше,че ми е за първи път и направо ме изяде,а после като му го казах не можа да повярва,защото съм била страхотна.тези неща идват от вътре-е с времето стават по-добре де.За близо 2 години с приятеля ми така свикнахме с целувките,че те вече са перфектни.Езикът може да поизтръпва ако се целуваш 2-3 4аса,ама не болка за умиране.И мила не се тревожи на тея,дето ти се смеят че си на 14 и не си се целувала-аз бях почти на 18,ама не съм умряла от това.Сега си се целувам сигурно в пъти повече о хората,които са започнали на 12!