.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Не, не се целувайте, ще ти окапят зъбите!

Глупава тема, но се очаква като гледам възрастта на авторката
    аххахаха лудница!

абе момиче,ти добре ли си?! как ще ти се променя нещо в устата?!Нищо не се променя,просто ти става хубаво на душата,че си се "цункала" с гаджето...хах
    А пък тази твоята приятелка,кой знае каква целувка е било тва,че и езика да я боли...
    f@nt@zi@

Guest
    Целуване или здраве - Изберете сами!!! шъшъшъшъшъшъ

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    eeee явно ще се става монахиня...

Фен
    Град
    Iowa
    още си прекалено малка и зелена, мила... какво е това - 14 годишна да се целува! естествено, че ще ти стане нещо на езика, коренна промяна на устната кухина и се стига до неспособност за хранене и умираш много бавно и мъчително от глад

off pove4eto ot vas sa golemi oligofreni!
    tq pita be debili takiva sa sum ubedena 4e pove4eto ot vas sa bili i po-zle... ama ...dai sa da sa praim na maistori....kat vi e tupa temata ne vlizaite be..!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    нищо не става-споко.На мен първото гадже не занеше,че ми е за първи път и направо ме изяде,а после като му го казах не можа да повярва,защото съм била страхотна.тези неща идват от вътре-е с времето стават по-добре де.За близо 2 години с приятеля ми така свикнахме с целувките,че те вече са перфектни.Езикът може да поизтръпва ако се целуваш 2-3 4аса,ама не болка за умиране.И мила не се тревожи на тея,дето ти се смеят че си на 14 и не си се целувала-аз бях почти на 18,ама не съм умряла от това.Сега си се целувам сигурно в пъти повече о хората,които са започнали на 12!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си