.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Фен
    Град
    Плевен
    Много актуално е или небрежно разрошена или отгоре да е дигнато а отпред да е слегнала леко настрани ама не баш зализано! И при тея прически е хубаво да имаш опашчица отзад

А в тоя форум кво питаш кой ква прическа като тука има колкото и фешани,но май повечето са рейвари хипари и метали (няма лошо де секи си избира какъв да е аз лично не ги харесвам).

П.С. Що си задал темата само момичетата да ти пишат за актуални прически а не и момчета ? хАХАХахахах
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Guest
    napravi si kosata na rastiii!!!! az imam 4 i da ti kaja vaob6te ne e stra6no! mnogo si e qkooo! obojavam mom4eta s rastiii!!!

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от ton1
    Много актуално е или небрежно разрошена или отгоре да е дигнато а отпред да е слегнала леко настрани ама не баш зализано! И при тея прически е хубаво да имаш опашчица отзад

А в тоя форум кво питаш кой ква прическа като тука има колкото и фешани,но май повечето са рейвари хипари и метали (няма лошо де секи си избира какъв да е аз лично не ги харесвам).

П.С. Що си задал темата само момичетата да ти пишат за актуални прически а не и момчета ? хАХАХахахах
    аааааа неееее, тия опашчици отзад толкова ме дразняяят... ако стаа дума за тия дето са отзад и представляват 2-3 кичура, незнайно защо завързани с ластик... >.<
    един съученик имаше такава и просто... като му видех прическата ми се драйфаше
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Голям фен
    Град
    sofia
    az nai-mn se kefq na po-dulgi kosi (ama ne pove4e ot do ramoto), ili puk kudravi

Мен ме кефи така наре4ената "петелска" прическа,тип гребен.Една лента дълга коса посредата на главата и направена с гел нагоре.Много е дива!Пууу бати кефа-да бях момче такава щях да си направя!

Супер фен
    Mene me kefqt mom4eta s izrusena kosa na bodli4ki )))

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    Цитирай Първоначално написано от ton1

аааааа неееее, тия опашчици отзад толкова ме дразняяят... ако стаа дума за тия дето са отзад и представляват 2-3 кичура, незнайно защо завързани с ластик... >.<
    един съученик имаше такава и просто... като му видех прическата ми се драйфаше
    подкрепям!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Mi kusa kosa s malko rusi ki4ori i po malko gel.Tva e super
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Град
    In someone's mind...
    Аз лично не харесвам момчета с много дълги коси, най-много до над раменете и...стига толкова :P Най-много обаче ми харесват не много къси коси, някъде около 2-3 сантиметра, небрежно сресана без гелове и такива неща. Но ако едно момче ми хареса по характер, прическата е без значение
    I'm no innocent child, baby
    Keep on treating me wild
    Treat me rough!
    I've been pampered enough, baby
    Don't you dare to handle me with care!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Батка изруси се мини през ендека ако съм там ше те соча с пръс и ше ти се смея...не съм момче ма мога да ти кажа каква коса на мене ми харесва...или мни мноого къса или средно къса и права само че не с гел а с водичка...само с водичка..няма пени нема гелове..само водичка...не се први на педерас с тия руси коси и обици и незнам си кво...щото има някой прически на които иим отиват татуйровки или обици или незнам си кво......бъди себе си и бъди естествен....това е мое мнение към кото се придържам...а ти каквото си решиш прави

/wan`a`doo/
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
    napravi si kosata na rastiii!!!! az imam 4 i da ti kaja vaob6te ne e stra6no! mnogo si e qkooo! obojavam mom4eta s rastiii!!!
    Ti vuob6te znae6 li kfo e tfa be...o6te si na vulna nick s f i m i nekfi dolls a za rasta 6te mi govori6...

a ti puk det slu6a6 drum i hip-hop tolkova li e slojno da re6i6 kfa da ti e kosata ami pita6 vuv nekuf forum pulen sus zabludeni ofce

аха ъеа

Ахааааааааааааааа йееееееееее
    Па мойта коса е цели 20 сантима ОЛЕ МАЙКОООООООООООО
    па ша са прайм на расти- като гледам кафи въ налi?па тогас газар ке стана Хах :>

Guest
    Men me kefi pri4eskata na kondio iliq RULIRA ili pak na azis mn si padam po takiva mom4eta

Guest
    taz tema ne e za tuk

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    Hmm Na men pyk mi hresva gola glava ili nai mnogo 3ti nomer kosi4ka za mom4e..... mislq 4e vsi4ki mom4eta izglejdat nai dobre s kysa kosa. Vijdala sam mnogo mom4eta koito sa bili mn vreme s dylga kosa i kato se podstrijat stavat super gotini i zapo4vat da izglejdat mn po- dobre.....
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    Каквато и да е прическа стига да няма гелове, лакове и всякакви подобни....

Повече от фен
    mi az li4no haresvam hormalno postrigano mom4e kogato si napravi gosata s gel i na igli4ni nagore ili puk da e s ku4uri i pak po su6tiq na4in.
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

oo ne nikakvo izrusqvanee.. i gelove syshto - polzvai vaksa za kosa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си