.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен
    Като постоянно обиждаш, няма да приемат въпросите ти насериозно и няма да отговарят. Нормално е.

Супер фен
    Въпросите ми няма да приемеш насериозно, защото нямаш отговор и не искаш да се излагаш. Но аз си направих изводите...
    Щом ти можеш да пишеш каквото си искаш без да се обосноваваш и аз ще пиша каквото си искам.

Повече от фен

Re: за тестостерона

Цитирай Първоначално написано от APRILIA`RS
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Чувал съм, че големината на члена зависи от съдържанието на тестостерон в организма. Моля някой по-компетентен да каже дали това е вярно. И ако е вярно това означава ли, че на хората, които редовно ходят на фитнес члена им пораства(защото там се трупа много тестостерон). Аз сега съм започнал да правя мускулна маса, но не защото искам да приличам на културист, а защото се надявам членът ми да порастне. Правилно ли е това или съм идиот?

Извинявам се ако темата не е на мястото си или има други такива теми!
    Моля за сериозни отговори!(попринцип е просташко на сериозни въпроси да се дават несериозно отговори, но...)
    Благодаря предварително за всички отговори
    ако растеше до сега щях да имам по-голям от на азис,митио пищова,питона и т.н.
    koi ti e naprikazval tiq gluposti be ili sam si gi misli6... ne se izlagai testosterona moje ti ovredi onaa rabota da stane6 impotenten... i da nqma6 deca ako go zima6 gre6no i ako 6te zima6 prai si muskulite 6tom si se fanal i se radvai na tva det ima6 kakto kazaha nqkoi drugi...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    mda,taka e,ako tva koeto kazva6 pi4 e verno,to na kulturistite trqaa im visqt do kolenata nai-malko...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си