.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    ГостІ
    Guest

Ше отка4а...кайете ми 4е е нормално... :(

Еми хора,зна4и слу4и се преди близо 10 дена,та зна4и правихме го с приятеля ми без презерватив и тои НЕ свър6и в мен,но о6те не ми е ди6ъл цикъла,не6то ми закъснява... зна4и той го извади преди да свър6и и аз мн се притеснявам да не е станал някой гаф...но по принцип цикъла ми не е редовен,така,4е нз какво става,плс кажете ми дали съм бременна,като тои не е свър6вал в мен и след като го правихме бях на малка екскурзия и смених доста климата,та ако можете помогнете ми плс...6е фана да си направа тест,ама и аз нз дали 6е има смисъл...офф аиде пи6ете ми да видим дали 6е се успокоя или 6е се притесня пове4е... благодаря ви предварително... и се извинявам ако има друга такажа тема,ама...

Guest
    kato ste prosti da go pravite bez prezervativi i predpazni sredstva sega si tro6ete glavite!!! ti na kolko godini si na 14 ili 15!!! o6te ne znaqt kvo e pi6ka trugnali da se ebat!!!

Повече от фен
    mi az dokolkoto znam po vreme na akta sperma se otdelq i predi glavnata erekciq iamma predvit 4e 100 % toi e vkaral v tebe spermatozoidi malko 6ot predi da ti doide (na mom4etata) te otdelqt malko sperma maaa lsed kat neti e redoven i si smenqla klimata ima dosta priznaci da ti zakausnqva zemisi1 test nema se ohar4i6 ina4e sledva6tiq put zada nestaat takiva pritesneniq si kupi prezarvativ4e i za nego nema dase ohar4i6 nai evtinite sa po 20 stinki
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Guest
    отделно да не говорим че не винаги е нужно да свърши в теб за да стане гафа

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CaSsPeR
    mi az dokolkoto znam po vreme na akta sperma se otdelq i predi glavnata erekciq iamma predvit 4e 100 % toi e vkaral v tebe spermatozoidi malko 6ot predi da ti doide (na mom4etata) te otdelqt malko sperma maaa lsed kat neti e redoven i si smenqla klimata ima dosta priznaci da ti zakausnqva zemisi1 test nema se ohar4i6 ina4e sledva6tiq put zada nestaat takiva pritesneniq si kupi prezarvativ4e i za nego nema dase ohar4i6 nai evtinite sa po 20 stinki

ето дам точно го написах и се засякохме

Guest
    А един презерватив колко притеснение би ти спестил....

Obiknoweno koito prai sex bez prezarwatiw i protiwoza4ata4ni iska da si ima bebe
    Kato kazwa6 4e ti e zakasnqlo!!!
    4estito uspeli ste
    Kolko e hubawo kogato mladite se obi4at i rajdat li rajdat deca.
    <<< Yay, COOL.

Guest
    нее задалжително да сварши в теб за да забременееш

може преди тва да си е одарил една чикия да може да даржи повече и да има останали сперматозоиди и да се е получило...

а и както каза някой може да се отдели сперма преди главното изхвърляне

по добре си направи едно тестче за да си сигурна
    айде успех

strawberry_girl
    Guest
    emi mili4ka kakvo da ti kaja....to i na men mi se e slu4valo,zakusnqvaneto na cikula moje da bade ot stres,kakto kaza ti ot smqna na klimata i mn drugi pri4ini.....mislq 4e ne trqbva da se pritesnqva6......ako do 1 sedm ne ti doide napravi siedin test za po sigurno... no za sledva6tiq put da znae6,ne go pravi bez prezervativ,za6toto moje6 da si donese6 mn nepriqtnosti....nai razli4ni bolesti...BeBe!Misli kakvo pravi6! Uspex!!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А един презерватив колко притеснение би ти спестил....
    така е.. честно казано не мога да разбера - толкова много теми има, в които еди кой си правил секс без презерватив и после умира от притеснения и тревоги, но никой не си прави изводите.. толкова трудно ли е да си осигуриш спокойствието
    наистина не разбирам ква е тая безотговорност
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

ГостI
    Guest
    хора здравеите пак,мерси за жси4ко,което сте ми написали,неска си напражих тест и е отрицателен...да си напражя ли повторен?малко се поуспокоих,но все о6те съм си притеснена...

ГостI
    Guest
    Ами знам,4е е безотговорно,ама нали знаете след дъжд ка4улка,като съм си позволила да го права без препазни средства,сега 6те си понасям отговорността.Направо не знам кво да мисля,но се заклевам в себе си,4е пове4е никога няма да правя секс пез предпазни средства,освен ако не искам БЕБЕ!еи хора мн внимаваите кво правите,4е не си заслужава риска...

Фен
    Град
    Еverywhere
    Щом не е свършил в теб не се притеснявай!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от ГостI
    Ами знам,4е е безотговорно,ама нали знаете след дъжд ка4улка,като съм си позволила да го права без препазни средства,сега 6те си понасям отговорността.Направо не знам кво да мисля,но се заклевам в себе си,4е пове4е никога няма да правя секс пез предпазни средства,освен ако не искам БЕБЕ!еи хора мн внимаваите кво правите,4е не си заслужава риска...
    дано да си си взела поука
    пожелавам ти всичко да е наред
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

ГостI
    Guest
    офф...о6те не мога да се успокоя,мерси за вси4ко,което ми казахте,6те ми бъде от полза,и дано наистина вси4ко да е наред... мн ви благодаря!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    hm,gore6to ti pojelavam da ne si bremenna 6tot kakto kazaha i po-gore ima takava veroqtnost.i drug pyt da znae6-PREZERVATIVA MU E MAIKATA!zemi si edin test za bremennost ili iz4akai,moje da ti doide,6tom ti e neredoven...i pi6i kvo e stanalo posle

ГостI
    Guest
    еми направих си тест и е отрицателен,ама викам да си направа о6те един,ама я кажете кога да го направа пак,6тото неска правихедин...

allalallala
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ГостI
    еми направих си тест и е отрицателен,ама викам да си направа о6те един,ама я кажете кога да го направа пак,6тото неска правихедин...
    nqma smisyl ot vtori.6tom tozi e otricatelen zna4i vsichko e nared :P

Alay
    Guest
    Абе зашо всички сте такива злета?"По време на секс се отделяли сперматозоиди,преди основното свършване" еми много сори ама по ваща логига до сега трябваше да съм родила поне 3 деца!Тва не е вярно тва което се отделя е няква те4ност нещо като мазга.С първия ми приятел ходих ме 4 месеца и никога не си е слойил презерватив,винаги свършваше навън.Нито имам деца нито съм правила аборти.С сегащния ми авер ходим година и половина и винаги го правимс гума!правили сме го и без ,но отново не се е слу4вало тва от което всички се ваикате Или просто не сам толкова плодовита (дано не е така ). и ако не сте напълно сигурно в другия винаги използваите презерватив!
    Nice

Guest
    1- vinagi s kondom
    2- napravi vtori test sled nqkolko dni ili idi na lekar
    3- veroqtnostta da ne si bremenna e golqma, sled kato kazva6, 4e po princip ti eneredoven cikula i si smenila klimata
    NO vinagi spazvai to4ka 1, za da nqma6 pak osnovanie da pita6 takiva ne6ta i izli6no da se trevoji6

Винаги с презерватив
    Guest
    Винаги се отделя малко количество сперма. Няма пропуск, ако партньора не е достатъчно добър да усети и да извади навреме пениса се ства родител.
    С достатъчно добър не искам да засягам никого. Може да правите страхотен секс и пак да не усетите момента. Винаги с презерватив.
    А за втория тест си го направи след два дни от днес. Тогава нивото на хормоните ти ще е по - високо ако си бременна.
    Тестовете понякога грешат с отрицателния резултат, затова при отрицателен тест се прави втори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си