.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

problem s erekciqta

kakvo da narpavq imam nova proqtelka i neshto ne se poluchi ot pyrviq pyt strahuvam se da ne se povtori znam che ne e zaradi neq, zashtoto tq e neveroqtna i dade vsichko ot sebe si prosot ne mi stana
    predi neq sym bil samo s edno momiche, i ne sme imali problemi
    pls help

Повече от фен
    trqbva da si po spokoen nese pritesnqvai i vsi4ko 6te e nared tva moga ti pomogna uspeh
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

dali?
    ima li neshto koeto moje da me stimulira, kato hapcheta tam, de da znam

Повече от фен
    Град
    СС (;
    може да не те възбужда достатъчно или да се притесняваш...
    а тфа за хапчетата... ми давай, пий виагра и след 1 година съвсем да не можеш да го вдигнеш без нея (виаграта)
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Цитирай Първоначално написано от jambolboy
    dali?
    ima li neshto koeto moje da me stimulira, kato hapcheta tam, de da znam
    1 час преди секса разбий една кофичка кисело мляко, вътре нахакай колкото се може повече магданоз и изпий/изяж това нещо. Ще ти гарантира безпроблемна ерекция .. поне за 1вия път. Е, не очаквай веднага да ти щръкне, трябва да имаш все пак и нагласата. Най убаво е да не мислиш за секс или в никакъв случай не мислиш за минали гафове.

Виаграта дава зашеметяващи резултати, уви струва майка си баща си, 160 лв за 4 хапчета от 100 мг. 1то хапче делиш на 4 и така ти излиза по тънко ... мен ако ме питаш пробвай да се отпуснеш и си хапвай по често магданоз, но ако случайно стигнеш до виагра, няма от кво да се плашиш, тва хапче не вреди кой знае колко, трябва само да имаш в предвид, че виаграта е средство за подържане на ерекцията, но тя не е в състояние да я предизвика. За друго не се сещам, а и още нещо, много ща боли тиквата после Имам в предвид горната тиква т.е. главата

Сетих се за още нящо - ако си фен на мастиката, няма да ти казвам кво става като заредиш 100 грама.

Основният проблем тук е, че много мирише мамка му, иначе наистина го вдига и свършваш бааавно, ах тая мастика

за мене проблема е в притеснението или мястото..бъди спокоен..всичко ще е наред

винаги първия път с ново момиче е малко притеснително...
    ма по натам страшно няма...
    ти не си на 80 та да имаш проблеми с ерекцията... то дядовци в парка маструбират... ахахаха
    ако не следващия то по следващия...
    Gott wei

правилно така че горе главата всичко ши е точно..be calm

Мега фен Аватара на koalka
    Спокойно,това е от притеснение.Нямаш никакъв проблем.

Супер фен Аватара на maybelline
    Опитай два дни да не се изпразваш и на третия като се видите с нея,няма да имаш никакъв проблем.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Спокойно,това е от притеснение.Нямаш никакъв проблем.
    Опитай се да се отпуснеш максимално и да се надяваме, че проблемът ще бъде решен.

Guest
    Moje da e bilo i ot jegata edna poznata mi e razkazvala che s neiniq priqtel v jegata sa izkali da praat neshto na nekva polqnka ama na nego ne e moglo da mu stane inache strashno mnogo mu se e pravil seks..a puk i naistina purvi put s novo momiche si e pritisnitelno...otpusni se i se otdai izcqlo na neq i na strastite i vsichko shte si stane ot sammo sebe si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си