- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- malko e trudno...devtsvenica otvorena na plaja?
ae momi4e.. toz ili se vuzpolzva ot tebe 4e si malka ili samo iska sex... po dobre si nameri nqkoi kolkoto teb... propilqva6 si godinite..![]()
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
а от колко време ходите с него???според мен ако ходите от достата4но далго време за6то да не му пусне6и аз сам на 14 а приятеля ми е на 20 ходим от 6 месеца и го правим за6тото аз сам сигурна в неговите 4увства и знам 4е не е смене само заради секса,но ако сте от скоро заедно мисля 4е не трябва да го правите о6те по малко на плажа
парвия път трябва да ти е удобно
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Spored men ne trqbva da go pravi6.Nqkakvi skali na plaja ne mi zvu4i mnogo uiutnopak spored men tova mom4e ne go zaslujava toi na 20 ti na 14...spored ti si mu porednata,no vse pak kakvi sme nie 4e da vi sadim i da vi kazvame kakvo da pravite ti re6i kak sedqt ne6tata.I dano posle ne sajelqva6 za re6enieto si.
Ти знаеш ли какво е да те обича някой?!Минах момента,когато бях девствена...и мога да ти кажа,че никакви плажове не могат да се сравнят с погледа на момчето,докато те прегръща силно и ти казва колко те обича и как ще те изчака,а после когато си напълно готова и му го кажеш той половин час да ти говори,гледайки те в очите,колко те обича и колко го е страх да не ти причини болка,как се притеснява дали наистина го искаш или го казваш просто,защото мислиш,че така трябва...и след всичко това като дойде момента,повярвай това ще бъде най-красивото ти преживяванеАко те обичаше не би ти казал,че иска нещо в замяна...ако беше искрен факта,че си до него и споделяш любовта му,щеше да е достатъчен
Помисли си добре...
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
пускаш му след месец той заминава за друг град..ти го чакаш да си дойде а той си прай там кефа с първата срещната и се хвали на приятелите си като разказва историята с теб на плажа...
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
kvoto i da si govorim spored men ne si zaslujava to e o4evidno!
Сега ще ти разтълкувам намека му: "Маце, ти не разбра ли, че съм с теб само за да те изчукам. Ако не ми пуснеш ще те зарежа и ще си ходиш девствена".
Явно и ти си достатъчно разгонена за да тръгнеш с 20 годишен непрокопсаник...Давай - на твоя глава си е.
офффф пиклички навсякъде щяла да ми прави на плажа![]()
само защото тоя педофил иска.още си мноо наивна едва ли те обича мноо си малка ве детеее не че аз съм голяма ама не мисля за такива простотии като повечето на 11-14 (включително и като тебе) въри си учи уроците занимавай се с нещо полезно
не се занимавай с егоисти и прости хора офффф офффф съжалявам тенедей да праиш тъпотиии
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
ППффууу..първия й път къде щял да й бъде. Че и знае къде точно. Бахти нагласената работа
Първоначално написано от osemenitelia
=D> i az mislq taka
offfffff....kazah 4e sam re6ila i da zatvarqte temata..a ne da me kritikuvate??? pikla sam bila...mi ti kfa si ???? lape sam bila..mi da takava sam...za kurva 6teli da me pomislqt mi neka....ko me ebe...offf...aman ot dobre izkazani komentaarii![]()
Найстина в крайна сметка ще е по добре да не избързваш...Когато човек обича...не иска нищо в замяна от другия,а той иска...е верно е,че е голям и има нужди,но ако найстина те обича ще изчака когато ти сама си готова и няма да те притискаПък и щом ще заминава...
Недей
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Абе вие четете ли постовете???Момичето си реши а пък и нямате никакво право да й казвате кур*а или там некви си!!!Темата трябва да се изтрие няма полза от други постове!!!
Не мислиш ли че той е малко голям А?
още си малка и куха нетрвбва да те ебе тоя чичко така
Първоначално написано от fergieson
dam.. a summer kiss ne mislish li 4e toq namek e kazan po na4in po koito da te pritisneAz bih go zarqzala nz taka mislq
The pain is temporary!
Мъничка, простичка и наивничка.Като толкоз мн искаш се ебеш поне гледай ти е удобно и да не е със 100 годишен![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
porednata malka pikla koqto ne znae kakvo iska.
1v0 na 14 si super malka i 2ro ne mu puskai o6te pove4e purviq put da ti e na plaja ti dobre li si?? ne e osobeno podhodq6to.are misli malko
moq nevinnost i greh.....
ммм...мисля,че след като пускаш темата би трябвало да си готова да чуеш не само съвети а и критики...
а относно твоя въпрос-не си заслужава...просто-ще пораснеш малко и ще съжаляваш(може би)...просто го направи когато осъзнаеш какво правиш,а не когато си мислип,че знаеш,защото "бате"ти пълни главата...нищо против двамката-просто се замисли трезво!![]()
Първоначално написано от SuMmeR_KiSs
ami nz milichka...obache chui tva"Wenn du jemanden liebst,dann gib ihm das Wichtigste fuer dich,und wenn er dich auch liebt,dann waere er es nie nehmen",v prevod oznachava"Kogato obichash nqkogo,dai mu nai vajnoto za teb,a kogato i toi te obicha,togava nikoga ne bi go vzel" e pomisli si v/u tva i dano vzemesh pravilnoto reshenie![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Уф,сме6ни сте като напи6ете сви*ки,се едно да напи6е6 непротивоконситуционствув ателствува*те?!
недей тогава. след като заминава закакво ти е. Да живеете далече, да не се виждате често- ще се забравите. Малка си още, изчакай още някоя година, може да намериш по-добър. Иначе за плажа. Аз ,ако бях мъж знаейки, че ти е за първи път ще намеря някое по-удобно място, някъде , където ще е спокойно, за да те предразположа. А не на скалите на плажа. Там сигурно е романтично, ама не и за 1ви път. Не знам отколко време сте заедно, но мъй, който обича истински умее да чака. Лщбовта не е давам, за да взема, тя се подарява без условия. Той е на 20- вече е мъж, в голяма част от случаите ходейки с по-малко момиче им е по-изгодно, защото лесно могат да я притиснат да прави секс с тях, че иначе ще я зарежели. Разбира се има и друг тип мъже. Никога не може 100% да си сигурна, че правиш най-добрият избор. На твое място аз не бих му позволила. Но все пак аз съм на 20 и може би мисля различно. Все пак смятам видяла съм малко повече от теб, което е нормалноПървоначално написано от SuMmeR_KiSs
Направи това, коеот ТИ искаш- не което някой непознат от форум те съветва, не това, което той иска, а това, което ти си убедена ,че искаш. Каквото и да решиш- желая ти късмет!
![]()
Извинявам се за правописните грешкиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Може ли един съвет от мен. Донякъде ми е познато това да ходиш с някого, с когото имате голяма разлика във възрастта. Но тъй като аз си падам по по-малки момчета, бих могла да ти кажа как е от другата страна. Аз съм на 19г. и половина. Започнах да правя секс с момче, което харесвах, когато аз реших - т.е. без никой да ме навива или врънка. Когато предложих на гаджето ми секс, той каза, че не е готов (беше 1г. по-малък от мен). Оставих го на мира и повече не подхванах въпроса. (смятам, че това е правилния начин да се постъпва в такъв случай) След около една седмица той започна да говори за секс и в крайна сметка се нави сам
. Не смятам, че е хубаво да тормозиш някой "Легни с мен на всяка цена и по възможност сега веднага". Това показва, че си кофти човек.
В началото на тази година имах едно момче, което беше на 14г. Много го обичах. Въпреки, че обичам да правя секс и ми се искаше да легна с него, дори не подхванах въпроса. Не исках да го травмирам.
Според мен, такова врънкане от наша страна (на по-големите) показва само егоизъм и незачитане на чуждите интереси, чувства и т.н. На такива хора не би следвало да се угажда, тъй като (най-често) се оказва че са те изпозвали като вещ и после изхвърлили на боклука.
Аз мисля че при теб наистина става въпрос за ситуация от гориспоменатия тип "Еднократна употреба". Ако не еднократна, то достатъчно кратотрайна. Ти казваш, че не си готова. Значи не си. По-добре ще е за тебе да не се съгласяваш. Кажи му, че не си готова и че не искаш да правиш секс. Ако по някакъв начин държи на тебе, би трябвало да се съгласи с теб, дори да не му харесва. Ако не се съгласи (а ти казваш че веднъж сте късали затова), тогава прав му път. Такъв човек не ти трябва. А за теб ще е още по-лесно, щом ще се мести в друг град - няма да го виждаш повече. Съобразявай се повече със себе си и по-малко с другите що се отнася до лични неща:
"На себе си ти верен винаги бъди
Тъй както идва ден след нощ
За никого не ще бъдеш ти фалшив."
Тенисън, "Одисей"
Късмет!