.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Kvi sa tiq be ???

Radost_Slava
    Guest

Kvi sa tiq be ???

v4era bqh na disko . Bqh s mnoo dobro nastroenie no se skapa moi taka nare4eni sko4iha da biqt biv6iq mi pirqtel . Golemi m1je sa kato sa 20 mom4ete sre6tu 3-ma 4oveka 2 momi4eta !!! Egati priqtelite v momenta biv6iq mi priqtel e v bolnica ! Tuk v Veliki Preslav svestnite hora sa malko ! I az moga da se npavq na golqmata rabota ! Imam hora zad g1rba si no zahsto trqq da prebivam hora ei taka za kef ???

toi moje da e imal problemi s tqh
    2 т. системно.

Супер фен
    В момента е модерно да си от "лошите биячи".Може да е глупаво,аз също не го разбирам,но не се меси където не ти е работа
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    Келешки истории..

Фен
    Град
    plovdiv
    селска работа...

идиоти....кво друго

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Може ли...то за тва аз не съм ходила от доста време на диско!Или някои тръгват да се праят на големите мъжкари и биячи,или некви се натискат на който им падне...Вече като че ли доста хора отиват в дискотеките не да потанцуват малко и да се отпуснат и да се правят на голямата работа или да си търсят бройки за едн анощ.Разбира се,има си и готини дискотеки,ама...като че ли са рядкост...
    Съжалявам,за това което се е случило на бившия ти!Явно невинен човек си е изпатил,заради гъзариите на некви кретени(освен ако преди тва не е имал някакви проблеми или недоразумения с тях,ама едва ли боя е средстовто тия неща да се решават)

Супер фен Аватара на Sarabi
    Мдааа и на мене вчера по подобен начин ми се рзвали прекарването в диското.Вече като си тръгвахме(бяхме в Дабъл Вижън) излизаме от подлеза и гледаме някоко негри гонят някакво момче(не го познавам,де) и го млатят.Ама те като зверове-а момчето младо-16-17 годишно.И го блъскат и то някво животно черно го притисна на парапета отстрани на подлеза и друг му счупи бутилка от бира в главата!!!Потроши му главата!Той се пльосна на земята и лежи,не може да стане и целия е в кръв!Не мога да повярвам,сега извинявай как да не се проявя като расист.Да измрат всички гнусни негри дано!Какво пък толкова може да ти направи едно на17 години?А те го гонят поне 4-5 и го млатят.Баси говедата.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ей ей ей ей
    Sarabi*, да си видял/а кфо е станало преди тфа?
    обаче ако 4-5 бели са трепали някой негър няяше да кажеш 'да измрат сички бели' нали?! ебати, да си видял/а, че е било без причина ок, ма не си...
    иначе и аз съм против подобни селски прояви по дискотеките... niki7o, и да е имал проблеми най-добре да са били разрешени с ДУМИ...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Супер фен Аватара на Sarabi
    Е,да,ама белите ще се млатят,ще се блъскат,ама толкова па да се претрепят...те му налитаха като зверове!Той после не можеше да мръдне от земята,приятеля му го влачи и реве!!!Бих го казала за всеки, който видя да прави такова нещо!Какво толкова може да каже човек,че да го смажат ебати!
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Ой сельо. сельо ...

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    сега всички са гангстери ве няма са ебавате, щото ще ва смачкат от бой

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Oligofreni

Фен
    Град
    Монтана
    и аз съм се дразнила много пъти ама нищо не може да се направи... незнам кое му е модерното на тва ,ама повечето мислят ,че като се правят на силните мъже са голяма работа

Повече от фен
    Град
    СС (;
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Е,да,ама белите ще се млатят,ще се блъскат,ама толкова па да се претрепят...те му налитаха като зверове!Той после не можеше да мръдне от земята,приятеля му го влачи и реве!!!Бих го казала за всеки, който видя да прави такова нещо!Какво толкова може да каже човек,че да го смажат ебати!
    е да не ти казвам на какви селяний съм се нагледала... как некъф злобен дядка разбива главата на ДЕТЕ в стена... и да, бял беше... така че сичко си е до човека.
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от niki7o
    toi moje da e imal problemi s tqh
    dori i da e imal problem kakav e smisala da go re6avat s boi!Xore ve4e jiveem v 21v i ne e normalno za vsqko ne6to i tupanik!Moje bi ako govori6 s tqx i izqsnite situaciqta zaedno 6te e po-dobre
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си