.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Град
    far in the northen dark woods in the land of elfs

ужаса на ужасите hellraiser!

какво мислите за този филм? за мен е най болниа филм! като фен на този жанр е наи побъркан, самия Клаив Баркър си е болен мозък. някой по запознат може дори да е про4ел книгата която е още-по ужасяваща.
    самата идея за ад в hellraiser e velika, да не говорим за ксенобитите...
    и всяка една 4аст см гледал и си заслужават вниманието 1,2,3,4,5,6,7,8
    (всъщност за мен 8 е провал
    луната седи като жесток портрет, и кошмарът ,който преска4а от сън на сън, в копаниата на смърт и малко насилие.

Мега фен
    Най-якият филм! Най-бруталният! Особено 1-вата част! Тя е най-страшна! Гледала съм 1, 2, 3 и 4, другите се опитвам да тегля, но нещо се ебават...2-ра част също е ааааааааадски яка, 3-та има много брутални моменти /като онзи с апарата, който направи дупка в главата на някакъв...леллеле!/. Като видя Пинхед, се побърквам!

И си намали аватара!

Град
    far in the northen dark woods in the land of elfs
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Най-якият филм! Най-бруталният! Особено 1-вата част! Тя е най-страшна! Гледала съм 1, 2, 3 и 4, другите се опитвам да тегля, но нещо се ебават...2-ра част също е ааааааааадски яка, 3-та има много брутални моменти /като онзи с апарата, който направи дупка в главата на някакъв...леллеле!/. Като видя Пинхед, се побърквам!
    da opredeleno brutalizma tuka e v golqmo koli4estvo!men osobeno me izkefi v troikataq kogato pin head svali kojata na nekva i onaq pi6te6e bez koja \/ http://forums.f-e-n.net/viewtopic.ph...r=asc&start=60 ot tuka dava6 na video failove tursa4ka ima 5,6
    луната седи като жесток портрет, и кошмарът ,който преска4а от сън на сън, в копаниата на смърт и малко насилие.

Guest
    Аз съм огромен фен на жанра на ужасите и според мен Хелрейзър е една абсолютна скука. Пинхед е путка и смешник.

Супер фен
    Гледал съм една част от него,не е лош

Medicated Angel
    Guest
    Аз съм гледала Hellraiser: Hellworld (2005) и изобщо не ми хареса
    Но може би първите части са добри

Фен
    Град
    BURGAS

hi

mojete li dami dadete ot vtorarata do 8 osmata po nqkakuv na4in ako moje ot dc++
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

men ne mi e strashen gnusen mi e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си