- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как карате прителката си...?
Как си искате, гаджето ви да ви направи свирка? Аз и прителката ми сме на по 16г. веднъж ми направи свирка беше перфетно, но сега ме е срам да си поискам пакИ тъпо ли ще прозвучи ако и го кажа без да увъртам...вие момичета как ще се почуствате
mi...kaji i kolko ti e haresalo minaliq put...pogudeli4kai samo4uvstvieto i 4e mn q biva...i i namekni...4e iska6 pak da ti se slu4i
predpolagam 4e 6te razbere
stryva mi se 4e taka ili ina4e tiq ne6ta trqbva da se kazvat...malko e trydno da znae6 kakvo iska drygiq
tui 4e...delikatno si kazvai...puk pitai i neq
![]()
da be pohvali q i tq sama 6te ti napravi
Не я карам
Кажи и, че много ти е харесало, че е било страхотно. Питай я дали и е било приятно. Похвали я и тя сама ще се навие за втори път.
А ти правиш ли нещо за нея? Нагло е да искаш свирка, ако не си я пипал дори.
Ами направи и ти шпакла и после няма да те е срам да и поискаш да свирка.Все пак сигурно и е приятно да ти прави свирка.
ami mojesh pyrvo da i napravish na neq udovolstvieto i taka m po lesno shte ti e da i nemeknesh che i ti imash nujda da bydesh poglezensashto kakto te posyvetvaha i drugite moje da i povdignesh samuchuvstvieto i kato i kajesh che predniq pyt se e spravila otlichno i mn ti e haresalo
![]()
man spored men trqq da i go kaje6 direktno ... 6ot kat ovarta i staa1 ka6aaaaa........
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Ами......само веднъж съм си поисквал, и й го казах директно.......иначе като е в настроение......
Ем похвали я там кажи, че е било невероятно.. и после й кажи в прав текс: Ще ми направиш ли френска любов?
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
БлагодаряРеших първо да питам, преди да се изложа
![]()
да съгласна сам с теб само дето правия текст може да се смени ....прсото като и каже че му е харесало супер мно следващия път като правят секс тя ше му напраи 100%Първоначално написано от Chiana
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....