.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    CSKA_Supporter
    Guest

Как карате прителката си...?

Как си искате, гаджето ви да ви направи свирка? Аз и прителката ми сме на по 16г. веднъж ми направи свирка беше перфетно, но сега ме е срам да си поискам пак И тъпо ли ще прозвучи ако и го кажа без да увъртам...вие момичета как ще се почуствате

Супер фен Аватара на Barbie
    mi...kaji i kolko ti e haresalo minaliq put...pogudeli4kai samo4uvstvieto i 4e mn q biva...i i namekni...4e iska6 pak da ti se slu4i predpolagam 4e 6te razbere stryva mi se 4e taka ili ina4e tiq ne6ta trqbva da se kazvat...malko e trydno da znae6 kakvo iska drygiq tui 4e...delikatno si kazvai...puk pitai i neq

Не я карам

Кажи и, че много ти е харесало, че е било страхотно. Питай я дали и е било приятно. Похвали я и тя сама ще се навие за втори път.

Цитирай Първоначално написано от pavelludiq
    Цитирай Първоначално написано от dqdo fu4o
    Цитирай Първоначално написано от pavelludiq
    Аз прпосто си представям че въображаемаат ми приателка ми духа докато мастурбирам, по лесно е от колкото да карам някой да ми лапа.
    Как се казва въображаемата ти приятелка,ще ме запознаеш ли с нея?
    Казва се Лиза Въртигъзова и е супер яка блондинка, никога не носи бельо и никога не я боли глава!

Ina4e po temata-kaji i 4e ti e haresalo, 4e se e spravila dobre i tq 6te go povtori

Мега фен
    А ти правиш ли нещо за нея? Нагло е да искаш свирка, ако не си я пипал дори.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами направи и ти шпакла и после няма да те е срам да и поискаш да свирка.Все пак сигурно и е приятно да ти прави свирка.

Guest
    ami mojesh pyrvo da i napravish na neq udovolstvieto i taka m po lesno shte ti e da i nemeknesh che i ti imash nujda da bydesh poglezen sashto kakto te posyvetvaha i drugite moje da i povdignesh samuchuvstvieto i kato i kajesh che predniq pyt se e spravila otlichno i mn ti e haresalo

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Kaji i , 4e mn ti e haresalo , 4e e bila strahotna i akomoje nqkoi put da povtorite
    spored men, tq nqma da se po4uvtsva kofti , a 6te e gotova vednaga da ti napravi

Повече от фен
    man spored men trqq da i go kaje6 direktno ... 6ot kat ovarta i staa1 ka6aaaaa........
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Повече от фен
    Ами......само веднъж съм си поисквал, и й го казах директно.......иначе като е в настроение......

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ем похвали я там кажи, че е било невероятно.. и после й кажи в прав текс: Ще ми направиш ли френска любов?
    HardC0re and BDSM forever

CSKA_Supporter
    Guest
    Благодаря Реших първо да питам, преди да се изложа

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Ем похвали я там кажи, че е било невероятно.. и после й кажи в прав текс: Ще ми направиш ли френска любов?
    да съгласна сам с теб само дето правия текст може да се смени ....прсото като и каже че му е харесало супер мно следващия път като правят секс тя ше му напраи 100%

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си