.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Тема: Bremenna..!

Eva:)
    Guest

Bremenna..!

Zdraveite sladuri! Znam 4e foryma nqma da moje da mi dade otgovor na tozi vupros ..no se nadqvah malko da mi pomognete!
    sly4aq e sledniq ..pravihme sex s priqtelq mi i to4no po sredata na akta..ot mnogo la6kane,prezervativa se skusa..priqtelq mi spomena ne6to za nqkakva (malko!) bqla te4nost ,no e e sigyrno dali e ot men ,ili ot nego..
    vuprosa mi e ,dali ima 6ans da sum bremenna,koga da si napravq test(v4era se sly4i vsi4ko),dali ima povod za trevoga(priqtelq mi se trevoji)?!
    kajete mi kakvo to4no da napravq ..az sum na 17,toi su6to !

Фен Аватара на empjori
    Град
    Пловдив
    Трябва да се тревожиш и още как. Колкото по-скоро си направиш теста и пиеш необходимите медикаменти, толкова по-добре.
    За да получиш - първо трябва да дадеш!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от empjori
    Трябва да се тревожиш и още как. Колкото по-скоро си направиш теста и пиеш необходимите медикаменти, толкова по-добре.
    no vuzmojno li e tova naistina da ne e bilo sperma?!a i stana za sekyndi,v smisul- za sekyndi penisa my da e bil v men,no kakto kazah posredata na akta..............

Guest
    A i drygoto-ako sega si napravq test(minal e 1 den) 6te ot4ete li pravilno,i 6te imam li vreme da si vzema hap4e?!

Guest
    Mila,pomisli si ima li shans da si bremenna,nie ne mojem da ti kajem-ti si znaesh nai-dobre.V koi den ot cikyla ti se slu4i vs tova,ako e gore-dolu v sredata zna4i moje da si bila v ovulaciq i ima shans da e stanal gaf.A toi behse li se izpiraznil.Kak taka nqkakva te4enost-ti dobre ne znaesh,no toi ne znae li dali e svyrshil?Moje te4nostta da e bila ot teb,no kao e e bila vytre v prezervativa e bili sperma.Toi da preceni da e svyrshval v teb.Ima hap4eta(postinor duo),koito se piqt do 72 4asa sled riskoviqt polov akt,no kolkoto po-skoro,tolkova po-dobre.Preceni sama ima li nujda ot tqh.Cenata im e okolo 12-13 lv.Pro4eti vnimatelno upytvaneto,ako reshish da gi piesh.Mn kysmet ti jelaq i spokoino,nai-vajnoto

Guest
    testovete za bremennost oti4tat pravilno na 1 den ot zakysnenieto na cikyla,taka 4e nz dokolko nadejden e test napraven na dr den sled akta.Nz moje d aima i takiva,no pone az ne sym popadala na podobno neshto.Min. 7 dena sled akta se pravi test.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Mila,pomisli si ima li shans da si bremenna,nie ne mojem da ti kajem-ti si znaesh nai-dobre.V koi den ot cikyla ti se slu4i vs tova,ako e gore-dolu v sredata zna4i moje da si bila v ovulaciq i ima shans da e stanal gaf.A toi behse li se izpiraznil.Kak taka nqkakva te4enost-ti dobre ne znaesh,no toi ne znae li dali e svyrshil?Moje te4nostta da e bila ot teb,no kao e e bila vytre v prezervativa e bili sperma.Toi da preceni da e svyrshval v teb.Ima hap4eta(postinor duo),koito se piqt do 72 4asa sled riskoviqt polov akt,no kolkoto po-skoro,tolkova po-dobre.Preceni sama ima li nujda ot tqh.Cenata im e okolo 12-13 lv.Pro4eti vnimatelno upytvaneto,ako reshish da gi piesh.Mn kysmet ti jelaq i spokoino,nai-vajnoto
    zna4i :
    svur6i mi predi 2 -3 dena..me su, v sredata! 2ro-toi ne se be6e izpraznil!!!
    znam za hap4etata,no vse pakj kakto kazvat te ti ebvat organizma i ne iskam bez pri4ina da piq..a moje li da si napravq test?!?!

Guest
    zna4i :
    svur6i mi predi 2 -3 dena..me su, v sredata! 2ro-toi ne se be6e izpraznil!!!
    znam za hap4etata,no vse pakj kakto kazvat te ti ebvat organizma i ne iskam bez pri4ina da piq..a moje li da si napravq test?!?!
    Ot men EVA ..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    щом преди 2 дена ти е свършило, аз не бих пила постинор, а тест със сигурност няма да ти отчете

seksapilnata
    Guest
    Oooo tichai vednaga do aptekata! Ne biva da chakash

Guest
    ami shtom ti e svyrshilo predi 2 dena i toi ne e svyrhsval v teb veroqtnostta da si bremenna e mn malka-no pak ti kazvam-ti si preceni!Kysmet,mila

Guest
    ami shtom ti e svyrshilo predi 2 dena i toi ne e svyrhsval v teb veroqtnostta da si bremenna e mn malka-no pak ti kazvam-ti si preceni!Kysmet,mila
    mersi za pojelanieto..kakto sme se panirali i 2mata 6te ni e nujen

zna4i da iz4akam s testa..i da se molq..

Guest
    Правиш тест и е трябвало да пиеш постинор аз уж обикновенно винаги съм зареден ,но напоследък неам та постинора е задължителен да знаеш а сега теста и ако е отрицателен спокойно и чакаш цикъла ако обаче не дойде на гинеколог.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Правиш тест и е трябвало да пиеш постинор аз уж обикновенно винаги съм зареден ,но напоследък неам та постинора е задължителен да знаеш а сега теста и ако е отрицателен спокойно и чакаш цикъла ако обаче не дойде на гинеколог.
    ти прочете ли какво е написала, пише че й е свършило преди 2-3 дена и го е правила вчера, какъв е смисълът от тест,като той няма как да отчете правилно.

Znachi lichno az ne bih se panirala, zashtoto cikulut mi e mnogo redoven i nqma opasnost. No vse pak shtom tolkova si se panirala vzemi si Prostinor Duo i shte si spokoina. Za test ne sum mn sigurna, che shte otchete pravilno, no preceni si sama.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Kakwo e ob6toto s redovnostta na cikyla?!moq su6to e mnogo redoven!

Guest
    A i 1 priqtelka spomena 4e to4no sled cikula e nai-veroqtno da se zabremenee!Za tova se poypla6ih!

Ami, kogato cikula na edno momiche e neredoven mnogo trudno se opredelq ovulaciqta (t.e. dnite, v koito ima nai-golqma opasnost momicheto da zabremenee). Tui kato ovulaciqta e 14 den ot zapochvaneto na menstruaciqta i cikula e tochen ne bi trqbvalo da moje da se zabremenee 1-2 dni sled svurshvane na menstruaciqta. No, kakto vinagi ne se znae kakvo moje da se slu4i. Ako si mn uplashena i ne ti se chaka da vidish dali shte ti zakusnee otidi i si kupi Prostinor Duo.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от empjori
    Защо даваш съвет като незнаеш? Колкото по скоро си направи теста??? Тест отчита 1 ден след закъсняването или 2 седмици след злополучния акт.
    Авторката пии "Постинор дуо" - прочети листовката. Към 11-12 лева е.
    т. 2, 9

Guest
    Няма опасност не се притеснявай!

Guest
    kolko nai-kusno trqbva da go piq ako re6a?! i pri vseki skusan prezervativ,dori ako priqtelq mi ne e svur6il li trqbva da go piq>!

Guest
    Няма опасност не се притеснявай!
    poniknaha mi krila,mersi dano e taka

Фен
    Град
    Еverywhere
    Цитирай Първоначално написано от Eva:)
    kolko nai-kusno trqbva da go piq ako re6a?! i pri vseki skusan prezervativ,dori ako priqtelq mi ne e svur6il li trqbva da go piq>!
    Не го пий според мен е безмисленно!Аз така си изпатих смисъл беше станало нещо подобно и пих,а на другият месец ми се наложи наистина да пия и да не ти казвам какво стана.
    Няма опасност да си бременна (има де но съвсем минимална) не ги слушай кво ти говорят!Той не е свършил в теб нали?И преди това не сте правили секс нали?Ако е така въобще не си купувай Пустинор само ще си объркаш менструацията и целия организъм...послушай ме и няма да съжаляваш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Варки
    Цитирай Първоначално написано от Eva:)
    Не го пий според мен е безмисленно!Аз така си изпатих смисъл беше станало нещо подобно и пих,а на другият месец ми се наложи наистина да пия и да не ти казвам какво стана.
    Няма опасност да си бременна (има де но съвсем минимална) не ги слушай кво ти говорят!Той не е свършил в теб нали?И преди това не сте правили секс нали?Ако е така въобще не си купувай Пустинор само ще си объркаш менструацията и целия организъм...послушай ме и няма да съжаляваш.
    lele 6te zapla4a ve4e... ne e svur6il v men,no predi tva pravih me..posle go nakarah da se izpikae,da se izmie, i t.n...
    kaji kakvo da pravq...naistina se oburkah..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си