- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- CELUVKATA iznevqra li e?
=D>Първоначално написано от summer_04
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
I spored men e izneviara
Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!
Абсолютно е според обстоятелствата! Значи изневярата не е в самите дйствия, изневярата е в главата! За мене много по-гадно е да мислиш за друг, отколкото примерно някаква целувка! Всички сме хора, подвласни сме на много неща, примерно моментен импулс, влияние на алкохол или нещо подобно! По този начин може и до секс да се стигне! Сега ще кажете ако те се обичат, той/тя няма да погледне друг/а! Да така е, НО както казах ние сме хора, не богове и може винаги да се получи нещо извън пътя! На мнение съм, че такова нещо може да се прости(дори секс) ако се усети, че не е било с умисъл! Сега е ако вече е редновно събитие, то е ясно, че е с умисъл и е непростимо... Но ако се е случило веднъж и след това човека съжелява искрено, не виждам какъв е проблема да се прости! Всички правим грешки...
Моят отговор на въпроса е: Ако е един път и се е случило под влияние на нещо моментно, не е изневяра! Но ако тя/той е мислил за тази целувка, имало е желание, то тогава вече е изневяра! Зависи от самата ситуация!
съгласна съмПървоначално написано от ~~~~~~~~~~
mm iznevqra si e!
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Razbira se ,che e iznevqra ...nadali shte ti byde priqteno gadjeto ti da se celuva s druga ,dori i za teb tova da ne e iznevqra![]()
ami spred men e iznevqra po nqkakuv na4in
Според мене не е.
Е вие само със гаджето ли се движите?Нямате ли свободата да се замислите за нещо друго?Само за изказа, че трябва постоянно да мислиш за партньора си, да не мислиш за друг ми се повръща...Сменете дилърите...babi_girl написа:
niki7o написа:
po princip e iznevqra to i misalta za nqkoi drug e iznevqra
напълно съм съгласна
Аз също!
Za men lichno e iznevqra. Kakuv e smisulut da imash do sebe si gadje, pri polojenie, che mojesh da se celuvash s drugi. Nali zatova tq(toi) e do teb, za da e edinstven/a.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Естествено,че е изневяра.Щом си пожелал друг човек значи е изневяра!
to4no dori i da si pomisli6 za nqkoi dr si e iznevqra i mi bqha kazali 4e u4eni praili prou4vane i izlqzlo 4e nqma 4ovek koito da ne e izneveril nikoga dori i misleno.za tva trebe pro6tavame izneverite ama az li4no ne gi pro6tavamПървоначално написано от niki7o
![]()
Lili hei lili koi lili hei lili stoi
Opredeleno e iznevqra
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Да изневяра е ...така че да внимава кой кого целува![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ami za men edna celuvka ne e iznevqra napulno,mojesh da celunesh nqkoi zaradi mnogo pri4ini...za men ne e osven ako sled tova ne vodi do neshto drugo..............![]()
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
SPored men e iznevqra
Za men celuvkata e ravnoznachna na lubov,doverie,vzaimnost...
Off boje az v diskoteka ne se zabivam s momcheta,zashtoto kakto kazah celuvkata za mene trqbva da e priznak na vzaimnost,a ne prosto plunchene v ustata s cel hvalbi na drygiq den...
Iznevqra ima togava kogato zaradi treti 4ovek,doverieto m/u dvama se naru6i.Tui kato osnovniq stulb na edna vruzka e doverieto.Za tova mnogo si zavisi ot horata.
Зависи какво значи една целувка за всеки. За мен целувката е доста по-лична от много други неща. Дава ми усещане за близост... Затова, ако разбера за някоя такава уж "безчувствена" целувка, ще го сметна за изневяра!![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Предпочитам да отиде да изчука някоя,вместо да го видя да я целува...
не знам,просто приемам долепянето на устните за нещо,което е признак на близост,любов,взамност и доверие.Секса е друго.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Разбира се че е изневяра!!!Щом целунеш някой значи ходиш с него!!!
абе как ще е изневяра бе луди ли сте![]()
Зависи от случая....ако е ценна и крепителна връка и помисъла е изневяра!
iznefqra e![]()
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..