.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от summer_04
    Цитирай Първоначално написано от Reich_06
    emi estestveno 4e e iznevqra!!!vse pak kogato hodi6 s nqkoi ti si samo s nego,ne moje6 da se celuva6 i natiska6 s drug!!!ako obi4a6 4oveka s koito hodi6 ti prosto ne mu izneverqva6,ako ne go obi4a6 kakuv e smisula da hodi6 s nego???trqbva da namei6 4ovek,koito da te pravi 6tastliva i togava nqmada ima mqsto za drug!!!
    absolutno suglasna sum s Reich_06 kogato obi4a6 nqkoi nqma mqsto za drug!
    =D>
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

I spored men e izneviara
    Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!

~~~~~~~~~~
    Guest
    Абсолютно е според обстоятелствата! Значи изневярата не е в самите дйствия, изневярата е в главата! За мене много по-гадно е да мислиш за друг, отколкото примерно някаква целувка! Всички сме хора, подвласни сме на много неща, примерно моментен импулс, влияние на алкохол или нещо подобно! По този начин може и до секс да се стигне! Сега ще кажете ако те се обичат, той/тя няма да погледне друг/а! Да така е, НО както казах ние сме хора, не богове и може винаги да се получи нещо извън пътя! На мнение съм, че такова нещо може да се прости(дори секс) ако се усети, че не е било с умисъл! Сега е ако вече е редновно събитие, то е ясно, че е с умисъл и е непростимо... Но ако се е случило веднъж и след това човека съжелява искрено, не виждам какъв е проблема да се прости! Всички правим грешки...

Моят отговор на въпроса е: Ако е един път и се е случило под влияние на нещо моментно, не е изневяра! Но ако тя/той е мислил за тази целувка, имало е желание, то тогава вече е изневяра! Зависи от самата ситуация!

Цитирай Първоначално написано от ~~~~~~~~~~
    Абсолютно е според обстоятелствата! Значи изневярата не е в самите дйствия, изневярата е в главата! За мене много по-гадно е да мислиш за друг, отколкото примерно някаква целувка! Всички сме хора, подвласни сме на много неща, примерно моментен импулс, влияние на алкохол или нещо подобно! По този начин може и до секс да се стигне! Сега ще кажете ако те се обичат, той/тя няма да погледне друг/а! Да така е, НО както казах ние сме хора, не богове и може винаги да се получи нещо извън пътя! На мнение съм, че такова нещо може да се прости(дори секс) ако се усети, че не е било с умисъл! Сега е ако вече е редновно събитие, то е ясно, че е с умисъл и е непростимо... Но ако се е случило веднъж и след това човека съжелява искрено, не виждам какъв е проблема да се прости! Всички правим грешки...

Моят отговор на въпроса е: Ако е един път и се е случило под влияние
    на нещо моментно, не е изневяра! Но ако тя/той е мислил за тази целувка, имало е желание, то тогава вече е изневяра! Зависи от самата ситуация!
    съгласна съм

mm iznevqra si e!
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Цитирай Първоначално написано от niki7o
    po princip e iznevqra to i misalta za nqkoi drug e iznevqra
    напълно съм съгласна
    Аз също!

mimitooooooo
    Guest
    Razbira se ,che e iznevqra ...nadali shte ti byde priqteno gadjeto ti da se celuva s druga ,dori i za teb tova da ne e iznevqra

Голям фен Аватара на thirteen
    За мен е изневяра.

ami spred men e iznevqra po nqkakuv na4in

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    IZNEVQRA E

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Според мене не е.
    babi_girl написа:
    niki7o написа:
    напълно съм съгласна

Аз също!
    Е вие само със гаджето ли се движите?Нямате ли свободата да се замислите за нещо друго?Само за изказа, че трябва постоянно да мислиш за партньора си, да не мислиш за друг ми се повръща...Сменете дилърите...

Za men lichno e iznevqra. Kakuv e smisulut da imash do sebe si gadje, pri polojenie, che mojesh da se celuvash s drugi. Nali zatova tq(toi) e do teb, za da e edinstven/a.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено,че е изневяра.Щом си пожелал друг човек значи е изневяра!

Цитирай Първоначално написано от niki7o
    to4no dori i da si pomisli6 za nqkoi dr si e iznevqra i mi bqha kazali 4e u4eni praili prou4vane i izlqzlo 4e nqma 4ovek koito da ne e izneveril nikoga dori i misleno.za tva trebe pro6tavame izneverite ama az li4no ne gi pro6tavam
    Lili hei lili koi lili hei lili stoi

Opredeleno e iznevqra
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Да изневяра е ...така че да внимава кой кого целува
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ami za men edna celuvka ne e iznevqra napulno,mojesh da celunesh nqkoi zaradi mnogo pri4ini...za men ne e osven ako sled tova ne vodi do neshto drugo..............
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    SPored men e iznevqra
    Za men celuvkata e ravnoznachna na lubov,doverie,vzaimnost...
    Off boje az v diskoteka ne se zabivam s momcheta,zashtoto kakto kazah celuvkata za mene trqbva da e priznak na vzaimnost,a ne prosto plunchene v ustata s cel hvalbi na drygiq den...

Iznevqra ima togava kogato zaradi treti 4ovek,doverieto m/u dvama se naru6i.Tui kato osnovniq stulb na edna vruzka e doverieto.Za tova mnogo si zavisi ot horata.

Зависи какво значи една целувка за всеки. За мен целувката е доста по-лична от много други неща. Дава ми усещане за близост... Затова, ако разбера за някоя такава уж "безчувствена" целувка, ще го сметна за изневяра!
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Предпочитам да отиде да изчука някоя,вместо да го видя да я целува...
    не знам,просто приемам долепянето на устните за нещо,което е признак на близост,любов,взамност и доверие.Секса е друго.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Супер фен
    Разбира се че е изневяра!!!Щом целунеш някой значи ходиш с него!!!

sladuranka{}
    Guest
    абе как ще е изневяра бе луди ли сте

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Зависи от случая....ако е ценна и крепителна връка и помисъла е изневяра!

Град
    Plovdiv
    iznefqra e
    I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си