- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- едно въпросче към жените :)-Може ли да се върне?
Така и така искам да ви попитам дали е възможно да се "върне"тръпката у вас (мимичетата)Смисъл моята приятелка ми каза че просто са"изчезнали,но пък ужасно много иска да е с Мен!И ще се бори за НАС.Преди около 1 година аз бях в такава дилема и се получи,БЛЮБИХ СЕ ОТНОВО в Нея,и сега съм още по влюбен от тогава!Незнам дали да съдя по себеси защото все пак сме различни полове!Благодаря предварително!
ми както може при момчетата, така и при момичетата ((;
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Ami spored men e vuzmojno, no tova si zavisi ot individulanostta na 4ovek. Pri men se e slu4valo, ponqkoga dori e po-silno ot predi. Li4no za men biv6ite gadjeta ili pone po-golqmata 4ast ot tqh si ostavat specialni, za6toto vse pak sum imala ne6to silno s tqh..i dori kato vidq daden 4ovek ne6to mi stava otvutre..pyk i sum sklonna da potuvam v spomenimalko se poulqh, no po temata-mislq 4e tova ne e pre4ka
moq nevinnost i greh.....
О и аз така с бившата ми......преди сичко на шест и след катро скъсахме трипъти ми каза че само един път се е почуствала истински влюбена и тръпката вяече не е същата както в началото....при нея неможе да се върне...при мене я има но не е такава както беше...но винаиг може да бъдеПървоначално написано от Спиди
![]()
Естествено, че е възможно да се върне тръпката, но това е изцяло в твои ръце.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ako ima raznoobrazie i se opitvat novi ne6ta trupkata moje da se vurne optnovo![]()
е ли в нейни ръце ,защото а правя всичко за нея,такаче тя да се чуства добре.Знам че е изтъркано но е факт СВАЛЯМ И ЗВЕЗДИТЕ!Та не трябва ли тя да се опита да си върне чуствата към мен,а аз да съм втора цигулка!
Boh kazala 4e kogato osuznae 4e tq ti e dolipsvala na teb naburzo 6te si pripomni krasivite izjivqvaniq s teb i 6te i zatuptu surceto
Li4en opit![]()
Tequiero Son!!!
ми може и да може ама ако въобще може, ще стане доста трудничко
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI
Angel_Girl Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 8:36 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ycMuBkaTa написа:
Естествено, че е възможно да се върне тръпката, но това е изцяло в твои ръце.
Da tova e v tvoite race. Kato na4alo raznoobrazete malko. Kato naprimer zavediq nqkade kadeto ne ste hodili i i pravi malki iznenadi kato naprimer da q 4aka6 pred tqh kato se pribira ili izliza mn 6te se zaradva za6toto nqma da go e o4akvala
Tova za iznenadite ne deistva!Predi nqkolko dni i pratih cvete po korier dokato beshe na u4ilishe (v 4as) i nai-dobrata i priqtelka mi kaza 4e se e qdosala do takava stepen 4e zamalko da nabie nqkakva pacha ot neiniq klas!Plus tova izprobval sum i da i kupuvam shokolad4e,a tq vednaga mi se razvika 4e tq bila na dieta i ne sum bil mislil za neq.Ima oshte mnogo takiva slu4ai!Taka4e daide nqkakvu dr suvet!
bqh az![]()
o da razbira se 4e moje
2 т. системно.
Тръпката винаги може да се възвърне, но най-хубаво е ако никога не се губи![]()
I'm no innocent child, baby
Keep on treating me wild
Treat me rough!
I've been pampered enough, baby
Don't you dare to handle me with care!
естествено че може ама зависи от момчето доколко е отегчило момичето
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ако има желание и от двете страни, може.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
az mislq sushto 4e e vuzmojno da se vurne trupkata stiga samo rpedi tova da e imalo istinski chuvstva
Ми тва си е много индивидуално и си зависи от много нещаот чувствата на двамата,от начина по който са се разделили,от това имат ли перспектива за бъдещато и дали са готови да не повтарят предишните си грешки.Но като цяло си е напълно възможно.Когато някой някога е намерил място в сърцето ти много трудно излиза от там и винаги има вероятност този човек отново да се появи в живота ти и любовта,тръпката,страстта отново да се съживят.В днешно време почти всикчо е възможно,щом се отнася за чувства![]()
emi moje ama v nqkoi slu4ai e malko trudni4ko...
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
mi mn 4esto se vru6ta tazi trubka,no ima i takiva slu4ei v koito ne se vijda
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!