.

Виж резултатите на анкетата: Възможно ли е да се върне тръпката.

Гласували
45. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

36 80,00%
  • не

9 20,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

едно въпросче към жените :)-Може ли да се върне?

Така и така искам да ви попитам дали е възможно да се "върне"тръпката у вас (мимичетата)Смисъл моята приятелка ми каза че просто са"изчезнали,но пък ужасно много иска да е с Мен!И ще се бори за НАС.Преди около 1 година аз бях в такава дилема и се получи,БЛЮБИХ СЕ ОТНОВО в Нея,и сега съм още по влюбен от тогава!Незнам дали да съдя по себеси защото все пак сме различни полове!Благодаря предварително!

Повече от фен
    Град
    СС (;
    ми както може при момчетата, така и при момичетата ((;
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    ми както може при момчетата, така и при момичетата ((;
    дам стига да се има нужното желание...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Ami spored men e vuzmojno, no tova si zavisi ot individulanostta na 4ovek. Pri men se e slu4valo, ponqkoga dori e po-silno ot predi. Li4no za men biv6ite gadjeta ili pone po-golqmata 4ast ot tqh si ostavat specialni, za6toto vse pak sum imala ne6to silno s tqh..i dori kato vidq daden 4ovek ne6to mi stava otvutre..pyk i sum sklonna da potuvam v spomeni malko se poulqh, no po temata-mislq 4e tova ne e pre4ka
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: едно въпросче към жените :)-Може ли да се върне?

Цитирай Първоначално написано от Спиди
    Така и така искам да ви попитам дали е възможно да се "върне"тръпката у вас (мимичетата)Смисъл моята приятелка ми каза че просто са"изчезнали,но пък ужасно много иска да е с Мен!И ще се бори за НАС.Преди около 1 година аз бях в такава дилема и се получи,БЛЮБИХ СЕ ОТНОВО в Нея,и сега съм още по влюбен от тогава!Незнам дали да съдя по себеси защото все пак сме различни полове!Благодаря предварително!
    О и аз така с бившата ми......преди сичко на шест и след катро скъсахме трипъти ми каза че само един път се е почуствала истински влюбена и тръпката вяече не е същата както в началото....при нея неможе да се върне...при мене я има но не е такава както беше...но винаиг може да бъде

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Естествено, че е възможно да се върне тръпката, но това е изцяло в твои ръце.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    axaм

ako ima raznoobrazie i se opitvat novi ne6ta trupkata moje da se vurne optnovo

ане....

е ли в нейни ръце ,защото а правя всичко за нея,такаче тя да се чуства добре.Знам че е изтъркано но е факт СВАЛЯМ И ЗВЕЗДИТЕ!Та не трябва ли тя да се опита да си върне чуствата към мен,а аз да съм втора цигулка!

Голям фен
    веднъж изчезне ли тръпката...много трудо (да не кажа невъзможно) се враща обратно..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Boh kazala 4e kogato osuznae 4e tq ti e dolipsvala na teb naburzo 6te si pripomni krasivite izjivqvaniq s teb i 6te i zatuptu surceto
    Li4en opit
    Tequiero Son!!!

Град
    middle_of_nowhere
    ми може и да може ама ако въобще може, ще стане доста трудничко
    NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN - JIVOTA NAEBAVA VSEKI

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Da tova e v tvoite race. Kato na4alo raznoobrazete malko. Kato naprimer zavediq nqkade kadeto ne ste hodili i i pravi malki iznenadi kato naprimer da q 4aka6 pred tqh kato se pribira ili izliza mn 6te se zaradva za6toto nqma da go e o4akvala

Guest
    Angel_Girl Пуснато на: Чет Юни 29, 2006 8:36 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ycMuBkaTa написа:

Da tova e v tvoite race. Kato na4alo raznoobrazete malko. Kato naprimer zavediq nqkade kadeto ne ste hodili i i pravi malki iznenadi kato naprimer da q 4aka6 pred tqh kato se pribira ili izliza mn 6te se zaradva za6toto nqma da go e o4akvala

Tova za iznenadite ne deistva!Predi nqkolko dni i pratih cvete po korier dokato beshe na u4ilishe (v 4as) i nai-dobrata i priqtelka mi kaza 4e se e qdosala do takava stepen 4e zamalko da nabie nqkakva pacha ot neiniq klas!Plus tova izprobval sum i da i kupuvam shokolad4e,a tq vednaga mi se razvika 4e tq bila na dieta i ne sum bil mislil za neq.Ima oshte mnogo takiva slu4ai!Taka4e daide nqkakvu dr suvet!

o da razbira se 4e moje
    2 т. системно.

Град
    In someone's mind...
    Тръпката винаги може да се възвърне, но най-хубаво е ако никога не се губи
    I'm no innocent child, baby
    Keep on treating me wild
    Treat me rough!
    I've been pampered enough, baby
    Don't you dare to handle me with care!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    естествено че може ама зависи от момчето доколко е отегчило момичето
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Голям фен
    Град
    Sofia
    Ако има желание и от двете страни, може.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    az mislq sushto 4e e vuzmojno da se vurne trupkata stiga samo rpedi tova da e imalo istinski chuvstva

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми тва си е много индивидуално и си зависи от много нещаот чувствата на двамата,от начина по който са се разделили,от това имат ли перспектива за бъдещато и дали са готови да не повтарят предишните си грешки.Но като цяло си е напълно възможно.Когато някой някога е намерил място в сърцето ти много трудно излиза от там и винаги има вероятност този човек отново да се появи в живота ти и любовта,тръпката,страстта отново да се съживят.В днешно време почти всикчо е възможно,щом се отнася за чувства

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    може ... стига да го има желанието и у двамата...

Голям фен
    emi moje ama v nqkoi slu4ai e malko trudni4ko...
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Фен
    Град
    Монтана
    Може , може ... до преди няколко дни мислех , че вече с приятеля ми сме си омръзнали ... тоест обичам го , но не е същото като преди ... няма я тръпката
    вчера се скарахме много яко и тръпката ми се върна , но късно ,защото сега не се знае дали отново ще се събереме

Повече от фен
    mi mn 4esto se vru6ta tazi trubka,no ima i takiva slu4ei v koito ne se vijda
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си