.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Повече от фен
    Град
    sofia

CELUVKATA iznevqra li e?

Sporim s gajeto dali celuvkata e iznevqra. Az kazvam 4e ne e, a toi - obratnoto? Koi e prav i koi - kriv???

po princip e iznevqra to i misalta za nqkoi drug e iznevqra
    2 т. системно.

Guest
    mi...zavisi vseki go priema razli4no smisal edni go priemat kato iznevqra drugi ne.az naprimer nqma da priema gadjeto mi da se celuva sas druga.e zavisi pak i ot celuvkata ama...ne ne az ne sam saglasna

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    iznevqra e!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Фен
    Град
    София
    emi estestveno 4e e iznevqra!!!vse pak kogato hodi6 s nqkoi ti si samo s nego,ne moje6 da se celuva6 i natiska6 s drug!!!ako obi4a6 4oveka s koito hodi6 ti prosto ne mu izneverqva6,ako ne go obi4a6 kakuv e smisula da hodi6 s nego???trqbva da namei6 4ovek,koito da te pravi 6tastliva i togava nqmada ima mqsto za drug!!!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    Цитирай Първоначално написано от Reich_06
    emi estestveno 4e e iznevqra!!!vse pak kogato hodi6 s nqkoi ti si samo s nego,ne moje6 da se celuva6 i natiska6 s drug!!!ako obi4a6 4oveka s koito hodi6 ti prosto ne mu izneverqva6,ako ne go obi4a6 kakuv e smisula da hodi6 s nego???trqbva da namei6 4ovek,koito da te pravi 6tastliva i togava nqmada ima mqsto za drug!!!
    absolutno suglasna sum s Reich_06 kogato obi4a6 nqkoi nqma mqsto za drug!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Iznevqra e

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Еми зависи от разбиранията!Но за мен си е иззневяра!Ако си щастлива с човека до себе си и го обичаш няма закакво да ходиш да се целуваш с друг

Голям фен
    Malko ili mnogo e iznevqra .. ako ne beshe , to i sexa bez chuvstva bi trqbvalo da ne e iznevqra!

ami ako cevluvkata e napravena syznatelno zashtoto e iskana e opredelno iznevqra no ako e naprave pod vliqnie na alkohol ili neshto ot toq sort spored mene ne e iznevqra no ... nqkoi go priemat za takova
    0sem g0dini uchiH 0sem BukvI nauchIh eI t`v@ s@ tE 0bicHam tE! {}

Guest
    zavisi ot 4oveka s koito sam ako e nqkoi v koito ne sam mnogo hlatnala ne q broq a za men li4no tq ne e iznevqra nqma za6to da se kara6 s priqtelq si za6toto e celunal nqkva pa4a

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Еми зависи от разбиранията!

За мен сексът не е изневяра, пък една целувка ли.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от niki7o
    po princip e iznevqra to i misalta za nqkoi drug e iznevqra
    напълно съм съгласна

Град
    iN ThE DreAmSs

otgovor4e :P

za men celuvkata BEZ 4uvstva,kakto i sexa BEZ 4uvstva ne sa iznevqra!!!
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

ана_
    Guest
    Целувката е изневяра,но само когато е с чувство.

Повече от фен
    za men da.... kak nqma da e... se edno da izlezna na nqkoi kupon da ida na diskoteka i tam da se celuvam s 4 5 momi4eta... na teb ako si mi priqtelka priqtno li 6te ti e? ama govorim za celuvka s ezik a ne po buzkata...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    за мен е...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

ilian4eto
    Guest

Re: otgovor4e :P

Цитирай Първоначално написано от la_sabrosita
    za men celuvkata BEZ 4uvstva,kakto i sexa BEZ 4uvstva ne sa iznevqra!!!
    6toto nikoga ne si obi4ala nqkoi istinski - za men li4no dori celuvkata e iznevqra i to golqma. az nikoga ne bih celunala nqkoi drug dokato sum s dadeno mom4e nai-malkoto za6toto 6tom sum s nqkoi az durja na nego i 6te me grize suvestta. 6tom iska6 da celuva6 nqkoi drug dori samo za da probva6 kak e zna4i ne obi4a6 4oveka s koito si v momenta i po-dobre toi da si nameri nqkoq koqto 6te go obi4a istinski i 6te bude samo i edinstveno s nego i nqma da se mlqska sus vseki sre6tnat!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Аз не смятам целувката за изневяра,защото все пак сме хора-може да обичаме някой страшно страшно много,но друг да ни привлича просто физически....това не значи,че не обичаш истински човека до теб
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Аз не смятам целувката за изневяра,защото все пак сме хора-може да обичаме някой страшно страшно много,но друг да ни привлича просто физически....това не значи,че не обичаш истински човека до теб
    съгласна съм с теб. но все пай бих избягвала подобен род ..действия!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    San Siro
    Представи си гаджето ти да се целува с друга...мислиш ли че не ти изневерява по този начин?!

естесвено,че е изневяра

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyGirl
    Представи си гаджето ти да се целува с друга...мислиш ли че не ти изневерява по този начин?!
    Ще ми стане много гадно ако я видя. А сигурно после дори и да ми каже че е било без чувства никога няма да и простя
    Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой.

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    I pitash daje? mnoy qsno 4e e iznevqra...shtom obi4ash 4oveka s kogoto xodish nqma nikakuf smisul vaobshte da mislish za drug!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Guest

Re: CELUVKATA iznevqra li e?

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Sporim s gajeto dali celuvkata e iznevqra. Az kazvam 4e ne e, a toi - obratnoto? Koi e prav i koi - kriv???
    spoed men e iznevqra.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си