.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Фен
    Град
    BURGAS

fimoza spored vas lie

kajete nemoga da zabevam glavi4kata osven kato slagam nqkakvi mazala togava suvsem leko do polovinata se obelva kajete kkakvi merki da vzema
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Guest
    hora az kakto sam pisal po gore imah fimoza uj tai kaa lekarq estestveno da ne kaq na na6te napraih si4ko sam okolo 200 leva mi izleze si4ko s izledvaniq i tn oba4e pri mene specefi4noto e 4e me bole6e glavi4kata pri dopir izob6to. i taka po vreme na operaciqta uj s upoika pak me bole6e glavi4kata be6e ujasno edvam ocelqh i si misleh a si4ko svar6i i nqma da boli pove4e oba4e ve4e 3-4 den mai i pka pri dopir boli hodq s edni marli i nz dali 6te se opravi , sea se 4udq dali da varq pri toq doktor 6toto 6te iska da q vidi a te me boli dokato go izkaram i nz dali da ne 4akam ne 4e v nas nqma pak da go izkaram za da pikaq ama se ograni4avam samo ot pikane do pikane i taka kajete ako znaete za6to prodaljava da me boli , onaq kaa 4e imam infekciq ama tolkova hap4eta zemah i prodaljava tapata bolka kvo da praq nz mnoo boli help nqkoi da prati sms na 0887663428 ako skoro peo4ete tva ot m-tel v neta e bezplatno tx

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hora az kakto sam pisal po gore imah fimoza uj tai kaa lekarq estestveno da ne kaq na na6te napraih si4ko sam okolo 200 leva mi izleze si4ko s izledvaniq i tn oba4e pri mene specefi4noto e 4e me bole6e glavi4kata pri dopir izob6to. i taka po vreme na operaciqta uj s upoika pak me bole6e glavi4kata be6e ujasno edvam ocelqh i si misleh a si4ko svar6i i nqma da boli pove4e oba4e ve4e 3-4 den mai i pka pri dopir boli hodq s edni marli i nz dali 6te se opravi , sea se 4udq dali da varq pri toq doktor 6toto 6te iska da q vidi a te me boli dokato go izkaram i nz dali da ne 4akam ne 4e v nas nqma pak da go izkaram za da pikaq ama se ograni4avam samo ot pikane do pikane i taka kajete ako znaete za6to prodaljava da me boli , onaq kaa 4e imam infekciq ama tolkova hap4eta zemah i prodaljava tapata bolka kvo da praq nz mnoo boli help nqkoi da prati sms na 0887663428 ako skoro peo4ete tva ot m-tel v neta e bezplatno tx
    Топиш главичката в тетра. Можеш да си купиш от аптеките ,сварява се след което леко поистива да не е вряла ,но не и пък мн студена на теб да ти е харна и седиш така поне едно 20 мин. На ден по 7-8 пъти .

Град
    tutrakan
    ae pi4 kva e taq tetra we za kvo sluji , na mene urologa za sea mi e dal nekvi hap4eta kapsuli sa kat se tubocin nz , sea toi vika 4e e o6te rano da spre da me boli ama az gi izpih polovinata i ne 4uvstvam nikva promqna s teq marli sam kato nqkoi terminator i da ne govorim 4e edva varq , na na6te nqma smisal da kaq 6toto sa na 400 km razstoqnie i ni6to ne moata da napraqt , samo iskam nqkoi da mi kaje 4e 6te se opraq tva e pak 6te tarpq kolkoto trqq moql pi6ete sms ot neta na 0887663428 a za pi4a deto se pi6e M.J.A ne razbrah kak ad go namerq da si prati maial naprao 4e ne sam mnoo dobar v teq sredi
    pomo6t

Guest
    Вчера ми правиха такава операция,току що ме изписаха и ми казаха да го топна в хладка сварена тетра за 10 мин.,и после да го намажа с DERMAZIN Silver Sulfadiazine.Препоръчаха ми и упойка,явно с тоя крем много боли. \/

Guest
    ama tebe boli li te pri dopir , 6toto mene me boli tolkova mnoo 4e ne moa da hodq 6tom ne se oplakva6 zna4i nqma koi znae kvo bati to mai pri vseki e razli4no , vzeh da se ot4aivam ve4e tolkova mnoo , neska 6e varq pri toq deto me operira da vidim ko 6te kae ostanaha mi 5 hap4eta ot ob6to 16 a ne 4uvstvam nqkva drasti4na promqna

Simeon Katzarov
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ama tebe boli li te pri dopir , 6toto mene me boli tolkova mnoo 4e ne moa da hodq 6tom ne se oplakva6 zna4i nqma koi znae kvo bati to mai pri vseki e razli4no , vzeh da se ot4aivam ve4e tolkova mnoo , neska 6e varq pri toq deto me operira da vidim ko 6te kae ostanaha mi 5 hap4eta ot ob6to 16 a ne 4uvstvam nqkva drasti4na promqna
    gledai sega - normalno e da te boli v nachaloto - mene me boleshe dokato pikaeh v prodaljenie na 10 dni
    i sashto me boleshe glavi4kata - taka 4e spoko - she mine :P

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: fimoza spored vas lie

Цитирай Първоначално написано от patoka_dafi
    kajete nemoga da zabevam glavi4kata osven kato slagam nqkakvi mazala togava suvsem leko do polovinata se obelva kajete kkakvi merki da vzema
    да фимоза е.
    само оперативно се оправя - не отлагай. намери ДОБЪР хирург с опит. наистина не отлагай, догодина цените ще станат рязко "европейски"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си