Цитирай Първоначално написано от Анонимко
hora az kakto sam pisal po gore imah fimoza uj tai kaa lekarq estestveno da ne kaq na na6te napraih si4ko sam okolo 200 leva mi izleze si4ko s izledvaniq i tn oba4e pri mene specefi4noto e 4e me bole6e glavi4kata pri dopir izob6to. i taka po vreme na operaciqta uj s upoika pak me bole6e glavi4kata be6e ujasno edvam ocelqh i si misleh a si4ko svar6i i nqma da boli pove4e oba4e ve4e 3-4 den mai i pka pri dopir boli hodq s edni marli i nz dali 6te se opravi , sea se 4udq dali da varq pri toq doktor 6toto 6te iska da q vidi a te me boli dokato go izkaram i nz dali da ne 4akam ne 4e v nas nqma pak da go izkaram za da pikaq ama se ograni4avam samo ot pikane do pikane i taka kajete ako znaete za6to prodaljava da me boli , onaq kaa 4e imam infekciq ama tolkova hap4eta zemah i prodaljava tapata bolka kvo da praq nz mnoo boli help nqkoi da prati sms na 0887663428 ako skoro peo4ete tva ot m-tel v neta e bezplatno tx
Топиш главичката в тетра. Можеш да си купиш от аптеките ,сварява се след което леко поистива да не е вряла ,но не и пък мн студена на теб да ти е харна и седиш така поне едно 20 мин. На ден по 7-8 пъти .