.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: izneviara?

izneviara?

Predi malko prochetoh edna tema -dali celyvkata e izneviara.Iskam da vi popitam neshto drygo,koe spored vas e po-goliama izneviara-celyvkata s chyvstvo ili seksa bez i koe bihte prostili?Sred men celyvkata e nai-pokazatelnoto neshto za liybov v edna vruzka i nikoga ne bih prostila takava izneviara ,no za seksa moga da se zamislia.Mnogo shte se radvam da razbera kakvo mislite vie!
    Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!

Град
    София

Re: izneviara?

Цитирай Първоначално написано от siska_f
    Predi malko prochetoh edna tema -dali celyvkata e izneviara.Iskam da vi popitam neshto drygo,koe spored vas e po-goliama izneviara-celyvkata s chyvstvo ili seksa bez i koe bihte prostili?Sred men celyvkata e nai-pokazatelnoto neshto za liybov v edna vruzka i nikoga ne bih prostila takava izneviara ,no za seksa moga da se zamislia.Mnogo shte se radvam da razbera kakvo mislite vie!
    Ако обичам силно някого и много държа на него бих се замислил и може би бих простил след разумно обяснение от човека.
    Но ако гаджето ми ми е казвало колко ме обича и държи на мен и след това направи нещо подобно ще има само : - ВЪН СЛЕДВАЩАТА
    Най-лошия начин да ти липсва някой е да бъдеш с него и да знаеш че никога няма да бъде твой.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Какъвто и да е секса, освен ако е "обичайно повтарящо се действие", не е изневяра. Ако е една каквато и да е целувка - пак.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Може би аз имам малко по консервативно мислене,ама и двете за мен са разновидности на изневярата!Ако обичаш половинката си никога няма да искаш да му причиниш болка или пък да си с някой друг,защото той ще ти дава всичко от каквото се нуждаеш.Целувката с чувства...предателство!Щом нямаш чувства до човека до себе си ,няма закаво да си с него.Секса без чувства...зависи от обстоятелствата,ама трудно и тва бих простила.Просто след това ,дори и да му простиш никога няма да е същото,все ще има някакви съмнения,ще се страхуваш това да не се случи отново.Абе и двете неща са способни да изострят много нещата между двойката.За това ако сте си решили да бъдете с един човек-обичайте го,уважавайте го и бъдете само с него,а ако искате флиртове и връзки за по 1 нощ,въобще не си хващайте сериозен приятел,защото само ще го нараните с поведението си

Guest
    spored men bez zna4enie celuvka ili sex-iznevqrata si e iznevqra.no ne zavisi ot tova dali tq 6te bade prostena,a ot tova dali vaprosniqt 4ovek sled tova 6te pokaje 4e sajelqva i 4e si e osaznal gre6kata.az li4no sam pro6tavala iznevqra(s celuvka),za6toto priqtelqt mi mi pokaza 4e osaznava 4e e postapil super typo i t.n.,.no vsi4ko zavisi ot obstoqtelstvata de,za6toto nie ne bqhme hodili i mesec,a sled tova vrazkata ni naistina se skrepi,i sega sme zaedno ot ve4e ot 5 meseca,no ako predi tova mi se e vri4al v liubov ve4e e po-drugo..

Град
    iN ThE DreAmSs

otgovor4e

am az kakvato i da e iznevqra bih prostila,no samo 1...za6toto i na men mi se slu4valo da izneverq i posle pak da se vurna pri pr. mi!No bih prostila mn po lesno sex bez 4uvstva,no i celuvka s 4uvstva bih prostila,ako me uveri 4e ve4e e minalo i gi nqma tezi 4ustva ve4e :!
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    nz dali az ne6to ne sum v 4as,oba4e i dvete za men sa iznevqra,nz sled akto iska da se celuva s nqkoi drug,da pravi sex s nego ,zna4i za kakvo vuob6te e s men!nz ne iskam da mi se slu4va po vuzmojnost -nikoga!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

nito edno ot dvete ne bih prostila nikoga za men po4ti nqma razlika
    2 т. системно.

И двете са изневяра, според мен - да. Но не в това е смисъла на въпроса предполагам. Бих простила и целувка, и секс, стига в тях да не са вложени никакви (или просто не кой знае какви) чувства.
    Единствената най-голяма и не простима вече даже и за мене изневяра е душевната изневяра, изневярата в мислите, в чувствата, в сърцето...

ami az ne bih prostila iznevqrata izrazena 4rez sexa,6toto mislq 4e e po-kofti lybimiq ti da spi s nqkoiq dryga,otkolkoto da q celyne

Мега фен
    Двете са опасни по различен начин. Ако има чувства към друга, дори без физически контакт, няма смисъл да сме заедно. А за да има физически контакт с друга, значи не ме обича, значи също няма смисъл да сме заедно.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Може би аз имам малко по консервативно мислене,ама и двете за мен са разновидности на изневярата!Ако обичаш половинката си никога няма да искаш да му причиниш болка или пък да си с някой друг,защото той ще ти дава всичко от каквото се нуждаеш.Целувката с чувства...предателство!Щом нямаш чувства до човека до себе си ,няма закаво да си с него.Секса без чувства...зависи от обстоятелствата,ама трудно и тва бих простила.Просто след това ,дори и да му простиш никога няма да е същото,все ще има някакви съмнения,ще се страхуваш това да не се случи отново.Абе и двете неща са способни да изострят много нещата между двойката.За това ако сте си решили да бъдете с един човек-обичайте го,уважавайте го и бъдете само с него,а ако искате флиртове и връзки за по 1 нощ,въобще не си хващайте сериозен приятел,защото само ще го нараните с поведението си
    i az ne bih prostila nito ednoto nito drugoto.6tom e stanalo vednaj moje pak da stane
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Цитирай Първоначално написано от Max_Payne
    Цитирай Първоначално написано от siska_f
    Ако обичам силно някого и много държа на него бих се замислил и може би бих простил след разумно обяснение от човека.
    Но ако гаджето ми ми е казвало колко ме обича и държи на мен и след това направи нещо подобно ще има само : - ВЪН СЛЕДВАЩАТА
    opedeleno i az taka mislq
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..

Re: izneviara?

Цитирай Първоначално написано от Max_Payne
    I az taka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си