.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Голям фен

izrusqvane i kuna??

zdraveite. po princip kosata mi e svetlo kestenqva. predi godina q kunosah cherno i sega otgore se vijda estestveniqt mi cvqt. nadolu vse pak stoi po tumno. kak i s kakvo da q izrusq za da ne se poluchi gadniqt rijav otenuk? preporuchaite mi konkretni marki izrusiteli/specialni proceduri neshto takova

Guest
    suzanna i az imam absoliutno su6tiq problem ot svetlo kestenqva se kunosah s tumno kestenqvo nqkolko puti i to stana po4ti 4erno bez da iskam.... i ta sega se boqdisah 1 put s ruso i poizsvetlq malko, pitah i friziori i te mi kazaha postepenno da q boqdisvam po svetlo(bez zna4enie s kva marka boq bez Palette, za6toto nai mnogo pada kato boq) i 6te se polu4i, nz pri men uj stana tumno kestenqvo no dano da stane jelaniq rezultat uspeh mila

Град
    Ghetto Gospel
    otidi v nqkoi friziorski salon i shte ti napravqt kosata kakto iskash
    Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....

Така: върху цветна къна не хваща никаква боя освен много тъмна! Като се изрусиш ще станеш рижаво-оранжева! Така че изчакай да ти израстне косата!
    но това е много вожно правило: върху къна светла боя не се слага!!!!
    8т. реклама
    бан на профил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си