.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Pup4ici po ezika

...............
    Guest

Pup4ici po ezika

Zdraveite. Ezika mi e postoqnno oblojen ot okolo... 2-3 godini... nz to4no kolko i imam nqkvi 4erveni pup4ici po nego. Nz tva normalno li e ? Imam i ne6to kato pup4ici neravnomerno razpolojeni po gornata mi ustna i nqkolko takiva po dolnata, no predimno sana gornata. Kakvo e tova i na kakuv lekar trqbva da ida za tezi problemi?

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Zdravei, za tova che ezika ti e oblojen, tova se dylji nche ne piesh dostatychno technosti.Ako pochnesh sega v goreshtinite da piesh po 1-2l na den shte vidish kak vsichko shte mine.A otnosno pypchicite bolqt li te?Kolko sa golemi?
    Te moje da sa svyrzani s mrysotiq, az obiknovenno sym imala na vyrha na ezika i tova e ot mryzotiq, kato si ql/a nqkoi nedobre izmit plod/zelenchuk i vednaga lepvash tezi pypchici che i moje i afti. A inache....za lekar moje bi UNG{otorinolaringolog ili kakto e po-izvestno Ushi-Nos-Gyrlo} taka che ne se panirai mnogo a si kupi nqkoq dezinfekcirashta voda za ustnata kuhina i pii poveche technosti!
    Uspeh!

Супер фен
    Град
    Sofia

Re: Pup4ici po ezika

Цитирай Първоначално написано от ...............
    Zdraveite. Ezika mi e postoqnno oblojen ot okolo... 2-3 godini... nz to4no kolko i imam nqkvi 4erveni pup4ici po nego. Nz tva normalno li e ? Imam i ne6to kato pup4ici neravnomerno razpolojeni po gornata mi ustna i nqkolko takiva po dolnata, no predimno sana gornata. Kakvo e tova i na kakuv lekar trqbva da ida za tezi problemi?

Oblojenia ezik obiknovenno e priznak na veroiatni problemi sus:

1. Zubi
    2. Stomah (gastrit ili ezophagealen reflux)
    3. Bakterialna infekcia v sinusite!

Nai-malko veroiatno e da e zaradi dehidratirane

Reshenieto e poseshtenie pri GP ili zabolekar za saotvetni izsledvania ili lechenie.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

desislava_baby_
    Guest
    imah su6tiq problem i mi otkriha gastrit.otivai pri gastroenterolog.

Guest
    moje da e skarlatina ama 2-3 godini nzz az kato malyk imah pap4ici po ezika okaza se skarlatina za 10-tina dni mi mina

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си