- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ami sega kak da si go vurna??
Zdraveite hora az pak 6e vi pozanimavam s moite istorii znachi vchera bqh na diskoteka i tam vidqh edno momche koeto mnogo mnogo obicham obache s nego sum skarana ot okolo edin mesec.Skarahme se v sushtata diskoteka v koqto go vidqh vchera i mi stana mnogo kofti prichinata zakoqto se skarahme beshe,che predishnata sedmica az go vidqh s edno momiche i reshih,che q zabiva!Nishto ne mu kazah.V sushtiq den toi me vidq kak sum pregurnala nai-dobriq mi priqtel,zashtoto mi stana mnogo kofti!Vescherat se skarahme i sega veche edin mesec i neshto ne si govorim nito pishem vchera kato go vidqh tam mnogo mu se izradvah!Iskam da si go vurna,no nqma kak da se razbra s nego zashtoto toi me e blokiral v skype i qvno nqma namerenie da me otblokira obache po nachina koito me gledashe vchera mislq,che vse oshte izpitva neshto kum men mnogo hora mu kazvaha,che nehodq s nikoi,no toi...![]()
Mnogo iskam da si go vurna,a i mnogo me boli ot vsichko sluchilo se
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Zashto ne probvash da pogovorih s nego lichno i da my obiasnish vsichko,ne go poznavam ,no predpolagam ,che shte te razbere.
Ne me gledai za da si spomniash,a si spomniai, za da me vidish!
Мда. Много странно защо не си го заговорила още вчера в дискотеката....Първоначално написано от siska_f
opredeleno trqbva da govori6 s nego,no vuprosa e tam 4e spored men otna4alo trqbva da se sdobite,da zapo4nete ot priqteli,za da moje da si vuzvurnete doverieto edin kum drug!posle ve4e ako 6te stava ne6to 6te stava!no trqbva i dvamata da si vqrvate za da se polu4i ne6to!=)
Първоначално написано от Анонимко
Говори с него-това май е най-доброто решение и го накрай да се "разчувства"
Taka kakto kazvat vsi4ki nai-mnogo shte pomognat razgovorite i to si e taka za po4ti vsqka situaciq te sa si reshenieto!Pomoli vashi obshti priqteli da vi sreshnat uj slu4aino i pogovorete...otna4alo moje da se durpa no ako ima neshto kum teb shte ostane i shte te izslusha sled kato si mu obqsnila vsi4ko toi e na hod i trqbva da deistva.....................pishi posle kakvo e stanalo dano da mojem da pomognem![]()
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
macka mn mi e poznata istoriqta moita be6e sa6tata samo 4e,ako iska6 ne6tata da se opravqt kato go vidi6 pogovori s nego moje malko tova da pomogna da stiskame palci! [-o<
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
POgovori s nego,govorete!Vs 6e se opravi,6e vidi6!UspeXXXX
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
просто поговори с него кажи ми какво 4увства6 и ако и тои 4увства съ6тото на4и може пак да бадете заедно![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Dobre shte opitao ovache vchera razbrah che ima oshte edno momiche koto toi haresva!Kazal e na edin moi priqtel,che ne sum edinstvenata koqto haresva obache drugoto momiche e gadje na nai-dobriq mu priqtel,a predi e bilo negovo gadje i sa trq da se opitam vumojno nai-skoro da se sdobra s nego shoto moga da go zagubq!!A az neiskam tova da stava![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry za pravopisnite greshki obache burzam!![]()